Έλα ντε. Και τι ναυάγια; Χειρότερα και απ'της ΦαλκονέραςΑμα καθεσαι και ακους τα διαφορα ναυαγια θα προκοψεις χαχαχα

Έλα ντε. Και τι ναυάγια; Χειρότερα και απ'της ΦαλκονέραςΑμα καθεσαι και ακους τα διαφορα ναυαγια θα προκοψεις χαχαχα

Χαχαχαχα έγραψεςΈλα ντε. Και τι ναυάγια; Χειρότερα και απ'της Φαλκονέρας![]()
Ή γράφουμε ή δε γράφουμε. Τι με πέρασες; Λουμίνια για καντήλια πουλάμε;Χαχαχαχα έγραψες

Περαστικά και καλή ανάρρωση Αγγελική.Kαλημέρα σας. Ήθελα να πω κάτι να έχετε στα υπόψη σας. Περίοδο δεν θα έχω την Κυριακή 15 του μηνός που έχει. Αλλά το πρόβλημα είναι το εξης. Έκανα εξαγωγη φρονιμίτη κάτω δεξιά,και πονάει,δεν μπορώ ουτε να μασησω,και αν ανοίγω πολύ το στομα μου πονάω. Ελπίζω να δείξετε κατανόηση άμα κανω ραντεβου και αντιμετωπίσω τυχον δυσκολία στην πιπα,εγώ απλά ενημερώνω,σας ευχαριστώ.
Για αυτό δεν θελω να μπαίνω σε αντιπαράθεση διοτι παντα με πάντα επίτηδες αλλαζουν τα λεγομενα μου. Είπα είναι πολλά τα θέματα όχι ότι έχεις θέματα. Εγώ δεν γράφω τίποτα για το ραντεβού δημόσια γιατί απλά κανένας άλλος δεν γράφει. Και δεν μιλάω για τα 2-3 account που έγραψαν και έχουν κάνει register τέλη Αυγούστου. Αλλά για σοβαρούς με μερικά χρόνια παρουσίας και τετραψήφιο αριθμό posts.Αλλά οχι ομως να βγαινει καποιος και να λεει οτι είναι πολλά τα θέματα και οτι έχω θεματα
Καλημέρα,εγω επαρχία οταν είμαι,είμαι στο Μεσολογγι,αλλά Αθήνα μένω μόνιμαΕίσαι ακριβώς αυτό που πρέπει!!!
Να ερθούμε επαρχία αλλά σε ποιο μέρος είσαι;;
Ευχαριστω πολύ,να σαι καλαΠεραστικά και καλή ανάρρωση Αγγελική.
Να με συγχωρείς αλλα αλλιώς το κατάλαβα εγω,καμιά φορά εχει παρεξηγησεις ο γραπτός λογος. Και να έγραφες ακόμα,καλοδεχουμενες οι οποιες γνωμες,αρκεί να έγιναν τα γεγονότα που θα γράφονταν. Και εσυ καλά να περνάς και σε ευχαριστώΓια αυτό δεν θελω να μπαίνω σε αντιπαράθεση διοτι παντα με πάντα επίτηδες αλλαζουν τα λεγομενα μου. Είπα είναι πολλά τα θέματα όχι ότι έχεις θέματα. Εγώ δεν γράφω τίποτα για το ραντεβού δημόσια γιατί απλά κανένας άλλος δεν γράφει. Και δεν μιλάω για τα 2-3 account που έγραψαν και έχουν κάνει register τέλη Αυγούστου. Αλλά για σοβαρούς με μερικά χρόνια παρουσίας και τετραψήφιο αριθμό posts.
Αντιθέτως ο τρόπος που έχω το έχω χειριστεί είναι θετικός και το γνωρίζεις. Μέχρι τη στιγμή που θα μου επιτεθούν φυσικά.
Καλά να περνάς λοιπόν περαστικά σου εγώ δεν θα το συνεχίσω.
δυστυχως δεν είμαι σε θέση γ ραντεβου αυτες τις μέρες παντωςΚαλημέρα Αγγελική καλό σκ και περαστικά. Σου έχω στείλει μύνημα για το Κιν σου, οπότε μπορείς απάντησε για να κανονίσουμε.
Δεν πειράζει, για την επόμενη ή μεθεπόμενη βδομάδα σκέφτομαιδυστυχως δεν είμαι σε θέση γ ραντεβου αυτες τις μέρες παντως
Λογικα θα γινεται,αλλά λεω τι βρηκα να παθω με το φρονιμιτη,δεν γινόταν ομως να το αφησωΔεν πειράζει, για την επόμενη ή μεθεπόμενη βδομάδα σκέφτομαι
Υπάρχουν και τα θέματα υγείας κούκλα μου, σε όλους συμβαίνειΛογικα θα γινεται,αλλά λεω τι βρηκα να παθω με το φρονιμιτη,δεν γινόταν ομως να το αφησω
....ο "κωλαρικος" να ειναι καλα και ολα τ'αλλα γινονταιΛογικα θα γινεται,αλλά λεω τι βρηκα να παθω με το φρονιμιτη,δεν γινόταν ομως να το αφησω
Ευτυχως εγω εχω κάτι π ξεπερνιεται, τι να πουν και αλλοι με σοβαρα προβλήματα υγείαςΥπάρχουν και τα θέματα υγείας κούκλα μου, σε όλους συμβαίνει
Πολυ καλα ειναι οι κατω τρυπες μου,ευτυχως....ο "κωλαρικος" να ειναι καλα και ολα τ'αλλα γινονται![]()