Rodin
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2024
- Κριτικές
- 2
- Like
- 349
- Πόντοι
- 300
Έχεις χειλάκια και τρυπούλες για πολύ ρούφηγμα..Μετά τον αγώνα στα κρεβάτια του μπιλ
Έχεις χειλάκια και τρυπούλες για πολύ ρούφηγμα..Μετά τον αγώνα στα κρεβάτια του μπιλ
Oτι και να πω εγω,πάντα θα έχω το κοινο μου και δη αυτους που θέλουν να κανουν μαζι μου και 3ο και 4ο ραντεβού,δεν πτοουνται .Και τα λεφτα ναι,είναι ωραια,σε ποιον δεν αρέσουν;Το ξεφτίλισμα να κάθονται ουρά και να παρακαλάνε να τους ελεήσει η κυρία (που θα τσιμπήσει και τα ωραία τους λεφτά) μπας και βρούνε ραντεβού για να γαμίσουν, που το βάζεις; Επίσης το να ταυτοποιείται ο λογαριασμός τους εδώ μέσα από τη κάθε τυχάρπαστη, αυτό που το πας;
Αλίμονο αν δεν έχεις το κοινό σου και τον standard κύκλο σου. Νομίζω βλέποντας τις κριτικές και μόνο, θα έχει ήδη δημιουργηθεί αυτή η ομάδα.Oτι και να πω εγω,πάντα θα έχω το κοινο μου και δη αυτους που θέλουν να κανουν μαζι μου και 3ο και 4ο ραντεβού,δεν πτοουνται .Και τα λεφτα ναι,είναι ωραια,σε ποιον δεν αρέσουν;
Ναι κ δεν ακούνε κανένα αρνητικο σχολιοΑλίμονο αν δεν έχεις το κοινό σου και τον standard κύκλο σου. Νομίζω βλέποντας τις κριτικές και μόνο, θα έχει ήδη δημιουργηθεί αυτή η ομάδα.
Γιατί να ακοούν. Άμα είναι ευχαριστημένοι. Μια χαρά για όλουςΝαι κ δεν ακούνε κανένα αρνητικο σχολιο
Εχουμε κ καλλιεργημένους9/10 νήματα, έτσι έχουν γίνει πλέον.
Χαμός, ειδικά από πυρφοροαγαπουληδες, ποιητικές ελεγείες για κώλους που ΔΕΝ θα γαμησουν ποτέ, αφιερώσεις από αποφθέγματα των Γκαίτε, Τολστόι, Μπουκόφσκι, Ρουσσώ, λουλουδιες και σοκολατάκια λες και πάνε στην αρραβωνιαρα, μαζικές μπηχτες αν κάποιος, πει κάτι μη αποδεκτό - "σωστό", κτλ, κοκ.
Πάμε πάλι σε φωτογραφίες και αστεία, τουλάχιστον εκεί καλαμπουριζουμε άνετα.
Και νομίζουν οτι με το να επιμένουν σε βαθμο αηδίας και να κανουν λες και δεν εχουν ξαναδει γυναίκα οτι θα με πείσουν χαχαχα,τι να κάνουμε,μερικοί θα μείνουν στην απεξωΤο ξεφτίλισμα να κάθονται ουρά και να παρακαλάνε να τους ελεήσει η κυρία (που θα τσιμπήσει και τα ωραία τους λεφτά) μπας και βρούνε ραντεβού για να γαμίσουν, που το βάζεις; Επίσης το να ταυτοποιείται ο λογαριασμός τους εδώ μέσα από τη κάθε τυχάρπαστη, αυτό που το πας;
Έχουν το λόγο τουςΚαι νομίζουν οτι με το να επιμένουν σε βαθμο αηδίας και να κανουν λες και δεν εχουν ξαναδει γυναίκα οτι θα με πείσουν χαχαχα,τι να κάνουμε,μερικοί θα μείνουν στην απεξω
Και εγώ επίσης εχω τους λογους μου γ να μην δεχτω ραντεβου είτε με την μία( ο τροπος προσέγγισής του), είτε επαναληπτικοΈχουν το λόγο τους![]()
Το ξεφτίλισμα να κάθονται ουρά και να παρακαλάνε να τους ελεήσει η κυρία (που θα τσιμπήσει και τα ωραία τους λεφτά) μπας και βρούνε ραντεβού για να γαμίσουν, που το βάζεις; Επίσης το να ταυτοποιείται ο λογαριασμός τους εδώ μέσα από τη κάθε τυχάρπαστη, αυτό που το πας;
......Και νομίζουν οτι με το να επιμένουν σε βαθμο αηδίας και να κανουν λες και δεν εχουν ξαναδει γυναίκα οτι θα με πείσουν χαχαχα,τι να κάνουμε,μερικοί θα μείνουν στην απεξω
Καλά, έννοείται αυτό. Και δεν μας πέφτει και λόγος επ αυτού.Και εγώ επίσης εχω τους λογους μου γ να μην δεχτω ραντεβου είτε με την μία( ο τροπος προσέγγισής του), είτε επαναληπτικο
Μερικοι να σκεφτεις με ρωτησανε κ τα κριτήρια τα οποια δεχομαι γ ραντεβου κάποιον,ναι,σιγα μη δωσω κ πληρη αναφορα χαχαχα και σιγα που θα κάτσω και σε ολο το σαιτΚαλά, έννοείται αυτό. Και δεν μας πέφτει και λόγος επ αυτού.
Απλά, με όρους αγοράς, η σχέση τιμής προϊόντος- υπηρεσιών είναι ελκυστικότατη.![]()

Επαρση δεν έχω καμία,και δεν πειράζει,ας μην εχω αισιοδοξες κριτικες,πάντα θα υπαρχουν αυτοι που θελουν να με (ξανα)δουν,οτι και αν γραφτεί εδω μεσα,δεν πτοουμαιΑνούσιο σπαμ από αυτούς που ξημεροβραδιάζονται στα νήματα όλων των κοριτσιών και τους γνωστούς σαλιάρηδες άφραγκους. Κριτικές με το σταγονόμετρο όμως και οχι πολύ αισιόδοξες, το μόνο που έχετε καταφέρει είναι να φουσκώσετε την έπαρση της κορασίδας που εξ αρχής ήταν μεγάλη![]()
Φυσικά και δεν θα δώσεις αναφορά. Τα κριτήρια δικά σου και οπως θέλεις κινείσαιΜερικοι να σκεφτεις με ρωτησανε κ τα κριτήρια τα οποια δεχομαι γ ραντεβου κάποιον,ναι,σιγα μη δωσω κ πληρη αναφορα χαχαχα και σιγα που θα κάτσω και σε ολο το σαιτ
Μερικοι δυστυχως σαν όλα να θέλουν να τα ξερουνΦυσικά και δεν θα δώσεις αναφορά. Τα κριτήρια δικά σου και οπως θέλεις κινείσαι
λογοτεχνικη θα εχει ολο το φασμαΣε λίγο θα έχει κ ποιητική βραδιά το νημα
Ποιήματα κλπ βαθυστόχαστα στο διπλανό σπαμονημα της ΈλεναςΣε λίγο θα έχει κ ποιητική βραδιά το νημα
Αγαπούλιδες το καρκίνωμα των μπουρδελιάριδων.Ξεφτίλες με μηδέν αυτοσεβασμό.Ποιήματα κλπ βαθυστόχαστα στο διπλανό σπαμονημα της Έλενας
Εκεί είναι για χαρακίρι