Αγγελική
Call-Girl
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2020
- Κριτικές
- 2
- Like
- 37.312
Σωστά,στην προσωπική κριση του καθενός απο κει κ έπειτα...οκ, αρα 1 ή 2 ωρες!
![]()
Σωστά,στην προσωπική κριση του καθενός απο κει κ έπειτα...οκ, αρα 1 ή 2 ωρες!
![]()
Στρογγυλοποίηση 110 τοτε
....loud and clearΣωστά,στην προσωπική κριση του καθενός απο κει κ έπειτα

Oλοι κανουν στρογγυλοποιηση! Εμενα δε μ αρεσει ....θελω γωνιες! Αν και 80 δια 2 ισον 40 συν 80 ισον 120 οπως προτεινε ο ΚριςΣτρογγυλοποίηση 110 τοτε
...βασικα εγω το προτεινα αλλα δν γαμιεται, και 110 που λεει το κοριτσ' δν νομιζω να ενοχλει κανενανOλοι κανουν στρογγυλοποιηση! Εμενα δε μ αρεσει ....θελω γωνιες! Αν και 80 δια 2 ισον 40 συν 80 ισον 120 οπως προτεινε ο Κρις
Εγώ προτιμώ το 145....βασικα εγω το προτεινα αλλα δν γαμιεται, και 110 που λεει το κοριτσ' δν νομιζω να ενοχλει κανεναν
Παντως ανευ λογου η συζητηση μιας και το κοριτσι εχει δηλωσει οτι ΔΕΝ κανει ραντεβου 1.5 ωρας.
Ισως κ να εκανα αν μου εβγαινε η ωρα και υπηρχε κενο,και κατοπιν συνεννοησης πού ξέρεις;...βασικα εγω το προτεινα αλλα δν γαμιεται, και 110 που λεει το κοριτσ' δν νομιζω να ενοχλει κανεναν
Παντως ανευ λογου η συζητηση μιας και το κοριτσι εχει δηλωσει οτι ΔΕΝ κανει ραντεβου 1.5 ωρας.
Ωπ ωπ ωπ... Τι έχουμε εδώ;;; Σύγκλιση;;;...καβλοκοριτσο @Αγγελική εχω να κανω μια προταση,
Εχεις στο προγραμμα σου την μια ωρα στα 80ε και τις δυο ωρες στα 150ε. Μηπως να εβαζες ακομα μια επιλογη για 1,5 ωρα, ας πουμε π.χ. για 120ε για οσους απο εμας δν βολευει η μια ωρα αλλα μας ειναι κ πολυ το δυωρο?!?!?! Προσωπικα για δυο εκτονωσεις, με τα αναλογα προκαταρτικα καθως και το ενδιαμεσο σοσιαλ (υπολογιζοντας κ τα καλησπερα-καληνυχτα, ντουζ, κτλ) θα με βολευε το προγραμμα 1.5 ωρας.
Σκεψου το λιγο...![]()
...Συγκλιση οχι ακομη! Προς το παρον εχω Συγκλινο Μανης μπροστα μου, φετουλα κ περιμενω να γινουν κατι λουκανικα Καρδιτσας για να αρχισω τα τσιπουρακια μουΩπ ωπ ωπ... Τι έχουμε εδώ;;; Σύγκλιση;;;

Πάντως θα ήθελα να σε δει Η Αγγελικουλα.. χαχαχα
Πιθανον να σταματούσε να δουλεύει μετά την συνάντηση..χαχαχαχα
Μοιαζει ομως πολλά υποσχομενος. Μου αρέσουν και οι γάτες εμενα,ιδιως οι αρσενικες
Ειμαι φαν των γατών εγώ
Κατοπιν συνεννοησης ίσως εβαζα,αν το κουβεντιαζαμεΠάντως κι εγώ ενδιαφέρομαι για 1,5 ώρας ραντεβού, count me in αν μας κάτσει με τις ώρες που εξυπηρετείς και σε βρω και διαθέσιμη, εάν βέβαια αποφασίσεις να δώσεις κι αυτή την εναλλακτική (της 1,5 ώρας). Πολλές κοπέλες πάντως την δίνουν, ειδικά για πελάτες που δεν είναι στη πρώτη τους νιότη, όπως ο υποφαινόμενος, και δεν μπορούν πλέον να βγάλουν 2ο ημίχρονο μέσα σε 1 ώρα. Αλλιώς υπάρχει και το 2ωρο, ξέρω.
Καλό είναι αυτό !Ρε παιδιά τι φάση; Οτι ωρα και να μπω,φουλ τα μηνύματα,Λερναία υδρα φαση,οσα απανταω μαζεμενα οταν μπαίνω κ βρισκω χρονο,αλλα τόσα ξεφυτρώνουν οταν μπαίνω την επόμενη μερα
Ναι και χαίρομαι που δεν επηρεάζονται απο τυχον αρνητικά σχολια( γιατι έχουν υπάρξει και αυτα,όπως σε όλες)Καλό είναι αυτό !
Δειξε μας το γατακι σουΕιμαι φαν των γατών εγώ
Μετά τον αγώνα στα κρεβάτια του μπιλΔειξε μας το γατακι σου