fysarmonika
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 10
- Like
- 6.876
- Πόντοι
- 1.346
Δεν μπορώ να συμφωνήσω περισσότερονομιζω ειπα τα αυτονοητα.
ειπα κατι λαθος?
Δεν μπορώ να συμφωνήσω περισσότερονομιζω ειπα τα αυτονοητα.
ειπα κατι λαθος?
Πολύ σωστά τά είπες, αλλά έχασες χρόνο άδικα γνώμη μου πού ασχολήθηκες, όι αγαπουληδες δεν καταλαβενουν από τέτοια, φτάσανε ορισμένοι νά παρακαλάνε και να υποστηρίζουν με δικαιολογίες το πληρωμένο μουνί, φαντάσου νά ήταν κιόλας δικό τους τί θά έκαναν;νομιζω ειπα τα αυτονοητα.
ειπα κατι λαθος?

Θα το κοιταξω,θα χαθηκε στο πληθος λογικάΑγγελική καλησπέρα. Είμαστε κ μεις που θελουμε να σε δούμε αλλα αν κ σου έχω στείλει μνμ απάντηση καμία. Δες το
Θες μαλλον την άνεση του δικου σου χώρουΑγγελική, εγώ σε ξενοδοχείο δεν πάω.
Πώς θα γίνει να με εξυπηρετήσεις;
Δεν τον φοβαμαι,τον αντιμετωπιζα ανεταΕσύ ΜΗΝ πας.
Κριμας να βγει εκτός μάχης η κορασις, καλά καλά δεν γύρισε από διακοπές....
Ή του δικού σου, δεν ξέρω αν με πιάνεις;Θα το κοιταξω,θα χαθηκε στο πληθος λογικά
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Θες μαλλον την άνεση του δικου σου χώρου
......φρακαρε το inbox της Αγγελικουλαςευχαριστω γ τα εμψυχωτικα μηνυματα π εχω δεχτει
Καλησπέρα. Κοίτα, λίγο μας έχεις μπλέξει. Την μια λες οτι έχεις άλλη δουλειά και δεν μπορείς μόνο απόγευμα. Την άλλη ίσως κόψεις το ανεξάρτητη με άγνωστο το τι θα κάνεις. Είχες πει για επαρχία και δραστηριοποιείσαι στην Αθήνα.Eννοω προς το παρόν
Πως θα γίνει αυτό;αυτα περι κριτικων και περι του ποσο αξιοπιστες μπορει να ειναι,αφου θα ειναι τεχνηεντως ελεγχομενες απο την εργαζομενη.
Έλα τώρα αφού ξέρεις πως λειτουργεί η κριτική στο νήμα χρόνια τώρα. Δεν πα να εισαι του 2006 με 2Κ μνμ εάν γράφεις αρνητική θα στην πέσουν οι αγαπούλες με την εκάστοτε ενδιαφερόμενη και θα σε ακυρώσουν με φίδια χωρίς να βγάλεις κιχ.αυτα περι κριτικων και περι του ποσο αξιοπιστες μπορει να ειναι,αφου θα ειναι τεχνηεντως ελεγχομενες απο την εργαζομενη.
Όταν ξέρει το νικ νέιμ - πρόσωπο - κινητό τηλέφωνο...Πως θα γίνει αυτό;
Αν μου ανοιξει καρτέλα κριτικων πιστευω και θετικές και αρνητικές κριτικες θα εχω,και ωραίο θα ειναι που λογικά θα υπαρχουν διαφορετικες απόψεις.
Γύρισες και δε μου έστειλες πμ. Έτσι είπαμε;;;;
Βεβαια,οπως και μελη απο εδω,που θα εγκαταλείψουν κάποτε το σπορ,γιατι δεν θα τους υπακουει το εργαλείο
Δεν τον φοβαμαι,τον αντιμετωπιζα ανετα.
Δεν πα να εισαι του 2006 με 2Κ μνμ εάν γράφεις αρνητική θα στην πέσουν οι αγαπούλες με την εκάστοτε ενδιαφερόμενη και θα σε ακυρώσουν με φίδια χωρίς να βγάλεις κιχ.
Και μάλιστα νύχτα!!!Οι πρώτες που φεύγουν είναι οι εργαζόμενες.
1-2-3-5 χρόνια, ανάλογα την περίπτωση, μετά εξαφανιζολ, από εδώ μέσα τουλάχιστον.
Όσες μένουν αρκετά παραπάνω, είναι η εξαίρεση και όχι ο κανόνας.
Και μάλιστα νύχτα!!!![]()
tres chicΜαζεύτηκες στην Αθήνα μωρή καύλα;;;;