borbi2525
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Νοε 2017
- Κριτικές
- 22
- Like
- 7.116
- Πόντοι
- 5.696
Τι εννοείς?Tι ειναι εδω?Γιατι με φωναξατε?Τι προοπτικες υπαρχουν?Μην χασομαραμε τσαμπα![]()

Της το πρότεινα κι εγώ αλλά προτίμησε να πάει να δει τον ΠΑΟΚ.Γεια σου Αγγελική , όποτε το πάρεις απόφαση κλείσε εδώ στο κέντρο της Πάτρας όπου το πιο πιθανό είναι να γνωρίσεις και άλλες κοπέλες του χώρου , και να δείς πόσο ωραία θα περάσεις μαζί μας...![]()
Δεν είσαι ο μόνος!Της το πρότεινα κι εγώ αλλά προτίμησε να πάει να δει τον ΠΑΟΚ.
Για ποιο λόγο να ανοίξεις καρτέλα εφόσον δεν το δίνεις δημόσια ούτε το τηλ σου ούτε γενικά το προφίλ σου. Αλλά όπως σου είπα είχα συναντηθεί μαζί σου κάπου τον Απρίλιο και μάλιστα ήθελες να σε ξανά επισκεφτώ γιατί οι Αθηναίοι έλεγες δεν κάνουν και στην πρωτεύουσα με 2 λεπτά που παίρνει για να χύσουν βγάζεις χρήμα. Σου είχα πει μην λες ότι σκέφτεσαι κάνε πολιτική. Δεν έχεις μυαλό όποτε αν ανοίξει καρτέλα εγώ θα σε δικασω αρνητικά να ξέρεις. Βλέπω υπηρεσίες πχ Ανδριαννας που για εμένα πλήρωσε την να σε κάνει σεμινάριο αν θέλεις να συνεχίσεις στον χώρο και λέω τι μακακας είμαι που ήρθα σε εσένα συγκεκριμένα.Εχω ζητήσει πόσες φορες πάντως να μ ανοιχτει καρτελα κ τιποτα
Δεν σε θυμάμαι πάντως ποιος είσαι,δεν μπορώ να καταλάβωΓια ποιο λόγο να ανοίξεις καρτέλα εφόσον δεν το δίνεις δημόσια ούτε το τηλ σου ούτε γενικά το προφίλ σου. Αλλά όπως σου είπα είχα συναντηθεί μαζί σου κάπου τον Απρίλιο και μάλιστα ήθελες να σε ξανά επισκεφτώ γιατί οι Αθηναίοι έλεγες δεν κάνουν και στην πρωτεύουσα με 2 λεπτά που παίρνει για να χύσουν βγάζεις χρήμα. Σου είχα πει μην λες ότι σκέφτεσαι κάνε πολιτική. Δεν έχεις μυαλό όποτε αν ανοίξει καρτέλα εγώ θα σε δικασω αρνητικά να ξέρεις. Βλέπω υπηρεσίες πχ Ανδριαννας που για εμένα πλήρωσε την να σε κάνει σεμινάριο αν θέλεις να συνεχίσεις στον χώρο και λέω τι μακακας είμαι που ήρθα σε εσένα συγκεκριμένα.
Γρηγορογαμουληδες οι Αθηναίοι αγαπουληδες?? Για αυτό μάλλον βγαζει χολη για Σαλονίκη. Θα την πηγε κανενας κομπρεσέρ για κανα 45λεπτο και ειδε τν Χριστό φαντάρο και λεει δε γαμιεστε μαλακες χωριατες. Εγω να βγάλω κανα φράγκο αβαβα ηρθα οχι να γαμηθω στη δουλειά ( pun intended ) και τα ακύρωσε ολα κ τώρα βλέπει αν οι βάρκες κουνιούνται στον ΘερμαϊκόΓια ποιο λόγο να ανοίξεις καρτέλα εφόσον δεν το δίνεις δημόσια ούτε το τηλ σου ούτε γενικά το προφίλ σου. Αλλά όπως σου είπα είχα συναντηθεί μαζί σου κάπου τον Απρίλιο και μάλιστα ήθελες να σε ξανά επισκεφτώ γιατί οι Αθηναίοι έλεγες δεν κάνουν και στην πρωτεύουσα με 2 λεπτά που παίρνει για να χύσουν βγάζεις χρήμα. Σου είχα πει μην λες ότι σκέφτεσαι κάνε πολιτική. Δεν έχεις μυαλό όποτε αν ανοίξει καρτέλα εγώ θα σε δικασω αρνητικά να ξέρεις. Βλέπω υπηρεσίες πχ Ανδριαννας που για εμένα πλήρωσε την να σε κάνει σεμινάριο αν θέλεις να συνεχίσεις στον χώρο και λέω τι μακακας είμαι που ήρθα σε εσένα συγκεκριμένα.
Τόσοι πολλοί σε επισκέφτηκαν Αθήνα από Θεσσαλονίκη ;; Για να σε διευκολύνω ήθελες να βγάλεις φωτό κατά την διάρκεια της τσιμπουκάδας για εδώ αλλά αρνήθηκα. Φίδια δεν πουλάω εγώ. Πρόσφατα άρχισα να γράφω εδώ και πλέον θα δικάζω. Λεφτά τσάμπα δεν θα παίρνετε πλέον τέλος. Θα σέβεστεΔεν σε θυμάμαι πάντως ποιος είσαι,δεν μπορώ να καταλάβω
Μακαρι να με πηγαινανε κομπρεσερΓρηγορογαμουληδες οι Αθηναίοι αγαπουληδες?? Για αυτό μάλλον βγαζει χολη για Σαλονίκη. Θα την πηγε κανενας κομπρεσέρ για κανα 45λεπτο και ειδε τν Χριστό φαντάρο και λεει δε γαμιεστε μαλακες χωριατες. Εγω να βγάλω κανα φράγκο αβαβα ηρθα οχι να γαμηθω στη δουλειά ( pun intended ) και τα ακύρωσε ολα κ τώρα βλέπει αν οι βάρκες κουνιούνται στον Θερμαϊκό
Δυστυχως δεν θυμάμαι και πάλι,εμ τοσοι π εχετε ερθειΤόσοι πολλοί σε επισκέφτηκαν Αθήνα από Θεσσαλονίκη ;; Για να σε διευκολύνω ήθελες να βγάλεις φωτό κατά την διάρκεια της τσιμπουκάδας για εδώ αλλά αρνήθηκα. Φίδια δεν πουλάω εγώ. Πρόσφατα άρχισα να γράφω εδώ και πλέον θα δικάζω. Λεφτά τσάμπα δεν θα παίρνετε πλέον τέλος. Θα σέβεστε
Μακαρι να με πηγαινανε κομπρεσερ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δυστυχως δεν θυμάμαι και πάλι,εμ τοσοι π εχετε ερθει

Και δεν θα σταματήσουν να σαλιαρίζουν οι αγαπουλοδιαφοροι γιατί πολύ απλα είναι ανώτεροι όλων και υπεργαμηκουλες.μιλαμε,πρωτη μου φορα διαβασα τοσα ''μαργαριταρια'' απο εργαζομενη προς τους πελατες της μαζεμενα.
και μιλαμε για χοντρες προσβολες,
και ολα σε μια μερα μονο,απο χθες που ειχα να μπω.
και οι κλαψομουνηδες,σαλιαροπυρφοροαγαπουληδες αγαμητοι,ακομα συνεχιζουν το χαβα τους.
καλα τους κανεις Αγγελικη,δωσε πονο.
ειναι τοσο μαλακες που οτι και να τους λες δεν παιρνουν χαμπαρι.
![]()
Γρηγορογαμουληδες οι Αθηναίοι αγαπουληδες?? Για αυτό μάλλον βγαζει χολη για Σαλονίκη. Θα την πηγε κανενας κομπρεσέρ για κανα 45λεπτο και ειδε τν Χριστό φαντάρο και λεει δε γαμιεστε μαλακες χωριατες. Εγω να βγάλω κανα φράγκο αβαβα ηρθα οχι να γαμηθω στη δουλειά ( pun intended ) και τα ακύρωσε ολα κ τώρα βλέπει αν οι βάρκες κουνιούνται στον Θερμαϊκό
Και δεν θα σταματήσουν να σαλιαρίζουν οι αγαπουλοδιαφοροι γιατί πολύ απλα είναι ανώτεροι όλων και υπεργαμηκουλες.
Όλα αυτά που γράφονται αφορούν άλλους … εεεε ρε πλάκα που έχουμε εδώ μέσα
μαλακια μου και το παραδεχομαι και δημοσια που ειχα βαλει σε αγνοηση το νημα και την ιδια,λιγες μερες μετα που ανοιξε.Και δεν θα σταματήσουν να σαλιαρίζουν οι αγαπουλοδιαφοροι γιατί πολύ απλα είναι ανώτεροι όλων και υπεργαμηκουλες.
Όλα αυτά που γράφονται αφορούν άλλους … εεεε ρε πλάκα που έχουμε εδώ μέσα

μαλακια μου και το παραδεχομαι και δημοσια που ειχα βαλει σε αγνοηση το νημα και την ιδια,λιγες μερες μετα που ανοιξε.
ευτυχως που με πληροφορησε φιλος απο δω μεσα (ξερει αυτος τωρα που διαβαζει) για το τι πανηγυρι γινεται και τι μαργαριταρια λεγονται και γραφονται,κυριως απο την ιδια ανα καιρους και το επανεφερα.
εχω φτιαξει καινουργιο συκωτι.![]()
Και λίγα είπεςμιλαμε,πρωτη μου φορα διαβασα τοσα ''μαργαριταρια'' απο εργαζομενη προς τους πελατες της μαζεμενα.
και μιλαμε για χοντρες προσβολες,
και ολα σε μια μερα μονο,απο χθες που ειχα να μπω.
και οι κλαψομουνηδες,σαλιαροπυρφοροαγαπουληδες αγαμητοι,ακομα συνεχιζουν το χαβα τους.
καλα τους κανεις Αγγελικη,δωσε πονο.
ειναι τοσο μαλακες που οτι και να τους λες δεν παιρνουν χαμπαρι.
![]()