Διαγραμμένο μέλος 227688
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2022
- Κριτικές
- 15
- Like
- 13.427
- Πόντοι
- 4.496
η θεσ/κη χαλια πολη.

Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Οχι ρε.. δεν εχω μπει στο νημα .. δεν εχω προλαβει να διαβασωΜου κανεις πλάκα έτσι;
η θεσ/κη χαλια πολη.

Οχι ρε.. δεν εχω μπει στο νημα .. δεν εχω προλαβει να διαβασωΜου κανεις πλάκα έτσι;
Ο Πάρης έκλεψε την ωραία Ελένη. Τον Αγαμέμνονα τον σκότωσε η ΚλυταιμνήστραΘα έρθω να σε κλέψω από την Αθήνα σαν τον Αγαμέμνονα
Πόσο πισω με πηγες,μου θυμησες σχολικά χρονιαΟ Πάρης έκλεψε την ωραία Ελένη. Τον Αγαμέμνονα τον σκότωσε η Κλυταιμνήστρα
Ο Μενέλαος ο αδερφός του Αγαμέμνονα.Από την Τροία ποιός πήγε να την πάρει πίσω; Είσαι μία ραψωδία πίσω.
Αγαπημένα μου μαθήματα η Οδύσσεια και η Ιλιάδα. 20αρια είχαΠόσο πισω με πηγες,μου θυμησες σχολικά χρονια
Σου προτείνω να ταξιδέψεις λίγο και στο εξωτερικό για να ανοίξει ο νους σου.Μετά θα σταματήσεις να βάζεις ταμπέλες ανάλογα με τον τόπο καταγωγής.Θα καταλάβεις ότι παντού υπάρχουν μαλάκες και παντού εξαιρετικά άτομα.Επίσης και οσοι μου ηρθανε στο Μεσολογγι πέρασα τέλεια!!! Με τους κοντοχωριανους μου τα βρήκα πολύ καλυτερα. Στερεά Ελλάδα μου ταιριαζει!
Εγω δεν εβαλα ταμπελα,αλλα δεν γινεται να εχω και σερι ατυχιεςΣου προτείνω να ταξιδέψεις λίγο και στο εξωτερικό για να ανοίξει ο νους σου.Μετά θα σταματήσεις να βάζεις ταμπέλες ανάλογα με τον τόπο καταγωγής.Θα καταλάβεις ότι παντού υπάρχουν μαλάκες και παντού εξαιρετικά άτομα.
Αγγελικη ειμαι Θεσσαλονικη.. Θες να βρεθουμε ;
Άλλα δείχνουν τα γραφόμενα σου.Οι Στερεοελλαδίτες έτσι,οι Αθηναίοι αλλιώς,οι Θεσσαλονικείς αλλιώς...Καλό το αματεριλίκι αλλά χρειάζεται και λίγη οργάνωση στα ραντεβού.Και προσοχή στην επιλογή του ξενοδοχείου.Δεν τα αφήνουμε όλα στην τύχη.Διαβάζουμε και λίγο trip advisorΕγω δεν εβαλα ταμπελα,αλλα δεν γινεται να εχω και σερι ατυχιες
Δεν πειράζει,καλή καρδια,ας κοιτάξω να περασω καλά στην εκδρομη μου κανοντας βολτες με καλη παρεαΆλλα δείχνουν τα γραφόμενα σου.Οι Στερεοελλαδίτες έτσι,οι Αθηναίοι αλλιώς,οι Θεσσαλονικείς αλλιώς...Καλό το αματεριλίκι αλλά χρειάζεται και λίγη οργάνωση στα ραντεβού.Και προσοχή στην επιλογή του ξενοδοχείου.Δεν τα αφήνουμε όλα στην τύχη.Διαβάζουμε και λίγο trip advisor
Δε βαριέσαι,υγεια να χουμεΆλλα δείχνουν τα γραφόμενα σου.Οι Στερεοελλαδίτες έτσι,οι Αθηναίοι αλλιώς,οι Θεσσαλονικείς αλλιώς...Καλό το αματεριλίκι αλλά χρειάζεται και λίγη οργάνωση στα ραντεβού.Και προσοχή στην επιλογή του ξενοδοχείου.Δεν τα αφήνουμε όλα στην τύχη.Διαβάζουμε και λίγο trip advisor
Θα ερθω οπωσδήποτεΤι κάνατε στην Αγγελικούλα μας ρε???? Έλα πίσω Αγγελικούλα!!!!!???
Καλά πριν λίγο δεν είπες πως σταματάς;; Μήπως να επενδύσεις κάποια χρήματα σε ψυχολογική στήριξη;;Και επειδή ξερω οτι οταν επιστρέψω στην Αθηνα θα μου ερθει ογκος μηνυματων,πρώτα θα προηγηθουν οσοι έχουν πει γ δευτερο(ή τρίτο) ραντεβου κ εχω περασει καλα μαζι τους,επειδη τους ξερω,και θα δώσω προτεραιοτητα.Και αλλες θα το εχουν κάνει αυτο,απλά εγω το λέω φανερά
Ναι μια καινουρια μέρα,που σιγα μην ασχοληθώ να απαντησω σε μηνυματα αυριο,ιδιως των κατοικων Θεσσαλονικης θα μείνουν αναπαντηταΗρεμία κ όπως σου έχω ξαναπεί κρατά την τελευταία σκηνή του όσα παιρνει ο άνεμος
Αύριο είναι μια καινούργια ημέρα
Ότι δεν μας πληγώνει μας κάνει δυνατούς
Μας βγάζεις όλους στην σέντρα και δεν είναι ωραίο . Καλά σου είπε ο barock μη τσουβαλιάζεις τα πάντα. Αλλά έχω απορία ένας από αυτούς που πέρασε δεν θα κάνει μια ενημέρωση; Γιατί όλοι αυτοί είναι σίγουρα εδώ μέσα γιατί άλλος τρόπος να το μάθουν δεν υπήρχε.Ναι μια καινουρια μέρα,που σιγα μην ασχοληθώ να απαντησω σε μηνυματα αυριο,ιδιως των κατοικων Θεσσαλονικης θα μείνουν αναπαντητα