Σα να κάνει ζέστη ξαφνικα..Δείτε τι σας έχω
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Σα να κάνει ζέστη ξαφνικα..Δείτε τι σας έχω
Είσαι αρρώστια ΑγγελικούλαΔείτε τι σας έχω
Για χαστούκια και ο κωλος και τα βυζάκια...Δείτε τι σας έχω
Δε θα το ζητούσα αυτό!! Χαχαχα απλά μια προτεραιότητα θα την ήθελα παρακαλώΑφού είσαι Αιτωλοακαρνάνας βλέπω να γαμείς τζάμπα..
Ναι βεβαίως.. πολύ ευχαρίστως. Θα τα βρούμε απίστευταΤο σίγουρο είναι οτι θα έχουμε κοινά θέματα να συζητήσουμε
Πολύ ωραίαΔείτε τι σας έχω
Αχ και ναμουν εκει να τα πασαλειψω με τα χυσια μου αντι για ενυδατικη κρεμα.θα περναγα βεβαια πρωτα και απο τη παιχνιδιαρικη κωλοτρυπιδουλα της.Δείτε τι σας έχω
για να τα χτυπας μαλλον θελουν ξυλοΔείτε τι σας έχω
ζω στη θεσσαλονίκη και με έχεις κάνει να θέλω να κατέβω αθήνα για 1 μέρα....Δείτε τι σας έχω
Ωραίο μαγιόΜαύρισα
το οποίο εσωκλείει βυζάρες.Ωραίο μαγιό
Πουτσοσκαμπιλα θελουνγια να τα χτυπας μαλλον θελουν ξυλο
θα γαμήσει όλη η Αθηνα!Εχω χάσει το μέτρημα κ πόσοι ακόμα θέλουν ν με πάρουν με το ξεκίνημα της νέας σεζόν
Πάει ο ύπνος ……Δείτε τι σας έχω
Τρέλα οι βυζάρες σου! Παίξε και την μουναρα σου να μας στείλεις στα ουράνια!!!Δείτε τι σας έχω
Εσύ είσαι πιο καυλωμένη από μας!!! Έχεις βυζάρες πάντως για πολλά γούστα!!Δείτε τι σας έχω
τύπε είσαι ντόπιος κι ως εκ τούτου έχεις ημερήσιο πάσο και δώρο δυο κιλά πρατίνα κι ένα τσίπουροΠραγματικά υπέροχη καυλωτικη!!! Θα ήθελα και εγώ να βρω το τρόπο να σε συναντήσω. Είμαι και αιτωλοακαρνανας παίζει ρόλο στη προτεραιότητα?μένω Αθήνα....
ΦωτιάΔείτε τι σας έχω