μεγαλη και "μαγικη"...ειναι μεγαλες και μεγάλη κλειτορίδα εχω που πετάγεται,και ευτυχως κάποιοι στα ραντεβου μου την εχουν ρουφηξει
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
μεγαλη και "μαγικη"...ειναι μεγαλες και μεγάλη κλειτορίδα εχω που πετάγεται,και ευτυχως κάποιοι στα ραντεβου μου την εχουν ρουφηξει
Μέχρι την ρίζα !Εμπαινες βαθιά ε;
Ναι ετσι μεγάλα πεταχτάΜπορώ να παραγγείλω μια μερίδα μουνόχειλα παρακαλώ!!!?
Γεια σου ρε κοντοχωριανέΠραγματικά υπέροχη καυλωτικη!!! Θα ήθελα και εγώ να βρω το τρόπο να σε συναντήσω. Είμαι και αιτωλοακαρνανας παίζει ρόλο στη προτεραιότητα?μένω Αθήνα....
Θα χάθηκε στο πλήθος το μήνυμά σουΑγγελικη μου θα μπορουσα και εγω να εχω το τηλεφωνο σου? Σου εχω στειλει μηνυμα αλλα δυστυχως δεν απαντας. Θα χαιρομουν πολυ να σε συναντησω γιατι μου δινεις την αισθηση γνησιας καυλας που λιγες εχουν βγαλει εδω μεσα ανα τα χρονια.
Εχω χάσει το μέτρημα κ πόσοι ακόμα θέλουν ν με πάρουν με το ξεκίνημα της νέας σεζόνEτσι θέλουμε, αλλά μάλλον έτσι θέλεις και εσύ.
Όταν επιστρέψουμε όλοι Αθήνα ίσως γίνει αυτό.
Με μηνυμα κ ευχαριστώ γ τα καλά σου λόγιαΚαλημερα Αγγελική. Είσαι αληθινό αστέρι. Σου εύχομαι ολόψυχα τα καλύτερα στην ζωή σου. Πως μπορώ να επικοινωνήσω μαζί σου?
Μόνη μου θα ήθελα ν το είχα,άντε ν έβαζα κ κανεναν γ προστασία,κ έκταση ουράς θ ήθελα ν δωΕ αναγκαστικά, θα έβρισκες άλλες 2-3 καυλωμένες κορασίδες, να εξυπηρετείται ο κόσμος.
Και πάλι , ΔΕΝ θα κλείνατε μπούτια.
Το μόνο σίγουρο.
Μόνη μου θα ήθελα ν το είχα,άντε ν έβαζα κ κανεναν γ προστασία,κ έκταση ουράς θ ήθελα ν δω
Βρες το χώρο κ θα είμαστε εκεί χορηγοίΜόνη μου θα ήθελα ν το είχα,άντε ν έβαζα κ κανεναν γ προστασία,κ έκταση ουράς θ ήθελα ν δω
Βρες το χώρο κ θα είμαστε εκεί χορηγοί
Σου έχω στείλειΜε μηνυμα κ ευχαριστώ γ τα καλά σου λόγια
Κάποιος να φέρει τις βαζελίνες, άλλος τα αιθέρια έλαια, άλλος τα προφυλακτικά, άλλος τους καφέδες, άλλος
πίτσες και σουβλάκια (ως γνωστό νηστικό αρκούδι ντεν χορεύει), άλλος να κάνει τον πορτιέρη, άλλος να ασχοληθεί με την διακόσμηση του χώρου, άλλος με την διαφήμιση εδώ στο site και εκτός, χρειάζεται κόσμος και πολύ οργάνωση.
Αφού είσαι Αιτωλοακαρνάνας βλέπω να γαμείς τζάμπα..Πραγματικά υπέροχη καυλωτικη!!! Θα ήθελα και εγώ να βρω το τρόπο να σε συναντήσω. Είμαι και αιτωλοακαρνανας παίζει ρόλο στη προτεραιότητα?μένω Αθήνα....
Ναι, δε μου ειναι δυσκολο να το δεχτω. Καταλαβαινω τι επικρατει στα μηνυματα σου. Θα μπορουσες να μου το στειλεις τωρα αν σου ειναι ευκολο?Θα χάθηκε στο πλήθος το μήνυμά σου
Το σίγουρο είναι οτι θα έχουμε κοινά θέματα να συζητήσουμεΑφού είσαι Αιτωλοακαρνάνας βλέπω να γαμείς τζάμπα..
Έτσι βάζε ιδέες …Μόνη μου θα ήθελα ν το είχα,άντε ν έβαζα κ κανεναν γ προστασία,κ έκταση ουράς θ ήθελα ν δω
Δυνατός βύζος Αγγελικάκι...Δείτε τι σας έχω