Αγγελική
Call-Girl
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2020
- Κριτικές
- 2
- Like
- 37.348
Μεχρι το τέλος του κοσμου,μέχρι να χάσω το φως μουΠαιχνίδι με τα χειλάκια σου μέχρι το τέλος του κόσμου
Μεχρι το τέλος του κοσμου,μέχρι να χάσω το φως μουΠαιχνίδι με τα χειλάκια σου μέχρι το τέλος του κόσμου
Κάνε γκάλοπ! "Με έχετε πάρει?"Να δω μια σεζον τι θα κανω
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Είμαι περίεργη πόσους ν εχω πάρει αραγε απο εδω;
Ναι δεν μου βγαινει η γραμμη στον κωλοΒλέπω tan line αλλά όχι εμφανή όπως το στήθος !
Περίεργο πως τα έχεις καταφέρει !
Έρχομαι άνετα μαζί σου παραλία να σε βοηθήσω να βγει η γραμμή..!!Ναι δεν μου βγαινει η γραμμη στον κωλο
Θα το χάσεις από την ηδονή που θα νοιώθεις.Μεχρι το τέλος του κοσμου,μέχρι να χάσω το φως μου
Κέρασες πάλι!Βγήκε το μαγιώ
Οι πρώτοι που θα συναντησουν στην επιστροφή σου θα είναι οι τυχεροί.
Υπονοείς ότι υπάρχουν σαλιαρηδες πυρφοροι στο νήμα και στο μπου δηλαδή;![]()
Σκεφτείτε να ανοιγα δικό μου "σπίτι",τι θα γινόταν,δεν θα είχα πού να την καθίσω στο σαλόνι ολη αυτήν την ουρά,και ενα μηχανημα που βγάζει χαρτάκια με νούμερο θα μου ήταν απαραίτητο
Το είδος εδώ είναι ο σαλιαρης του πριν. Ευτυχώς δεν μακροημερευει ο μετασαλιαρης.Υπονοείς ότι υπάρχουν σαλιαρηδες πυρφοροι στο νήμα και στο μπου δηλαδή;![]()
Μπορώ να παραγγείλω μια μερίδα μουνόχειλα παρακαλώ!!!?Βγήκε το μαγιώ
Δεν πιστεύω να θέλεις να σταματήσεις μετά το τέλος τις χρονιάς ; Τι θα κάνουν οι φαν σου ;Παιδια επίσης δεν θυμάμαι με πόσους εχω πάει απ το σαιτ,έχω χάσει το μέτρημα,να δω μεχρι το τέλος της χρονιας ποσοι ακόμα θα με πάρουν
Και πάνω στο στράγγισμα με το στόμα λοιπών γίνεται η έναρξη του δεύτερου γύρου στα καπάκια δηλαδή !Οχι απλά θα σας τις παιξω,θα σας τις γλειψω,κ οταν εχετε χύσει,ενα στράγγισμα με το στομα,να καθαρισω τυχον κατάλοιπα
Live θέλουμε να τον πάρουμε!!Πάρτε και κώλο που θέλατε
Αυτό που κάνεις που τραβάς το μουνι έτσι πάνωΠοιος θα μπει μέσα;