Τι μας κανεις βραδιάτικα!!!!Πάρτε και κώλο που θέλατε
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Τι μας κανεις βραδιάτικα!!!!Πάρτε και κώλο που θέλατε
Και μετά μας ήθελες ήρεμους ως Σεπτέμβρη.Εχει πανσέληνο απόψε και είναι ωραία
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ζήταγε κώλο ο λαος και δεν χαλασα χατίρι
Ναι,ακόμα το λέω να κάνετε υπομονηΚαι μετά μας ήθελες ήρεμους ως Σεπτέμβρη.
Θα βογγιξουν οι τρύπες σου από Σεπτέμβρη, δεν πιστεύω να έχεις υποτονικά ραντεβού.Ναι,ακόμα το λέω να κάνετε υπομονη
Κανε απογραφη ψωλων απο μελη μπουΠαιδια επίσης δεν θυμάμαι με πόσους εχω πάει απ το σαιτ,έχω χάσει το μέτρημα,να δω μεχρι το τέλος της χρονιας ποσοι ακόμα θα με πάρουν
Να δω μια σεζον τι θα κανωΘα βογγιξουν οι τρύπες σου από Σεπτέμβρη, δεν πιστεύω να έχεις υποτονικά ραντεβού.
Είμαι περίεργη πόσους ν εχω πάρει αραγε απο εδω;Κανε απογραφη ψωλων απο μελη μπου
Καυλιάρα μου δεν σε εχω συναντήσει ακόμη αλλά αν γαμιέσαι οπως μιλάς τότε πραγματικά ανυπομονώ...ο κώλος σου πάλι, ποίημαειναι μεγαλες και μεγάλη κλειτορίδα εχω που πετάγεται,και ευτυχως κάποιοι στα ραντεβου μου την εχουν ρουφηξει
Θα τα αρμεξεις όλα τα αρχιδια?Να δω μια σεζον τι θα κανω
Είμαι περίεργη πόσους ν εχω πάρει αραγε απο εδω;
Οι πρώτοι που θα συναντησουν στην επιστροφή σου θα είναι οι τυχεροί.Παιδια επίσης δεν θυμάμαι με πόσους εχω πάει απ το σαιτ,έχω χάσει το μέτρημα,να δω μεχρι το τέλος της χρονιας ποσοι ακόμα θα με πάρουν
Kαποιοι θα κληρωθουνΟι πρώτοι που θα συναντησουν στην επιστροφή σου θα είναι οι τυχεροί.
ΟλαΘα τα αρμεξεις όλα τα αρχιδια?
Nα παίξουμε τζόκερ και συνάντηση με Αγγελική μαζί?Kαποιοι θα κληρωθουν
Ολα
Για πολύ ρούφηγμα !!!Βγήκε το μαγιώ
Παιχνίδι με τα χειλάκια σου μέχρι το τέλος του κόσμουΒγήκε το μαγιώ
Βλέπω tan line αλλά όχι εμφανή όπως το στήθος !Πάρτε και κώλο που θέλατε
Είσαι όνειροΠάρτε και κώλο που θέλατε
Έβαλες κ πατουσιτσες αν κ δεν φαίνονται καλά !Πάρτε και κώλο που θέλατε
Ξέχασα, κι ένα μπιπερ να ακούγεται για νέο-επομενο νούμεροΚαι στα σούπερ μαρκετς στα τυροκομικά - αλλαντικά κι αν έχει νουμερακια...