Αγγελική
Call-Girl
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2020
- Κριτικές
- 2
- Like
- 37.358
Οχι απλά θα σας τις παιξω,θα σας τις γλειψω,κ οταν εχετε χύσει,ενα στράγγισμα με το στομα,να καθαρισω τυχον κατάλοιπαΤο θέμα είναι να μας τις παίξεις εσύ
![]()
Οχι απλά θα σας τις παιξω,θα σας τις γλειψω,κ οταν εχετε χύσει,ενα στράγγισμα με το στομα,να καθαρισω τυχον κατάλοιπαΤο θέμα είναι να μας τις παίξεις εσύ
![]()
Eτσι θέλουμε, αλλά μάλλον έτσι θέλεις και εσύ.Οχι απλά θα σας τις παιξω,θα σας τις γλειψω,κ οταν εχετε χύσει,ενα στράγγισμα με το στομα,να καθαρισω τυχον κατάλοιπα
Να δω τι θα κάνω με τους παραπονιάρηδες ομως που θα μου μαζευτουν,τι θα κανω πάλι με τον ογκο μηνυματωνEτσι θέλουμε, αλλά μάλλον έτσι θέλεις και εσύ.
Όταν επιστρέψουμε όλοι Αθήνα ίσως γίνει αυτό.
Xαρτακι προτεραιότηταςΝα δω τι θα κάνω με τους παραπονιάρηδες ομως που θα μου μαζευτουν,τι θα κανω πάλι με τον ογκο μηνυματων
Τα θέλει όμως και ο κωλος σου αφού μας καυλώνεις έτσι.Να δω τι θα κάνω με τους παραπονιάρηδες ομως που θα μου μαζευτουν,τι θα κανω πάλι με τον ογκο μηνυματων
Δύσκολα ζητάς. Διότι δεν σε κόβω να μην βάζεις φωτογραφίες.Αγόρια,σας θέλω ήρεμους αρχες Σεπτέμβρη ,γτ είμαι σιγουρη οτι θα ορμήσουν μολις βγαλω ωρες διαθεσιμοτητας γ του Βασιλάκη
Απλα εστω λιιιιγη υπομονή δεν μπορούν να κάνουν τα παλικάρια;Δύσκολα ζητάς. Διότι δεν σε κόβω να μην βάζεις φωτογραφίες.
Όταν η πουτσα είναι τέντα, το μυαλό υπολειτουργεί.Απλα εστω λιιιιγη υπομονή δεν μπορούν να κάνουν τα παλικάρια;
Δες PMΑπλα εστω λιιιιγη υπομονή δεν μπορούν να κάνουν τα παλικάρια;
Στη δευτερη φωτο η σουφριτσα σου περιμενει σκαλισμα με τη γλωσσα.και ανοιγμα πριν αναπαυτει η καυλωμενη πουτσα μεσα της.Βγήκε το μαγιώ
Μόλις έθεσες σοβαρή υποψηφιότητα για ραντεβού...Οχι απλά θα σας τις παιξω,θα σας τις γλειψω,κ οταν εχετε χύσει,ενα στράγγισμα με το στομα,να καθαρισω τυχον κατάλοιπα
Θα χαρώ πολύΜόλις έθεσες σοβαρή υποψηφιότητα για ραντεβού...
υπεροχες μουνοχειλαρεςΒγήκε το μαγιώ
ειναι μεγαλες και μεγάλη κλειτορίδα εχω που πετάγεται,και ευτυχως κάποιοι στα ραντεβου μου την εχουν ρουφηξειυπεροχες μουνοχειλαρες
Αματουρι καυλακι μας καυλωνεις παλι εχει και πανσεληνοειναι μεγαλες και μεγάλη κλειτορίδα εχω που πετάγεται,και ευτυχως κάποιοι στα ραντεβου μου την εχουν ρουφηξει
Να χύσουμε να κοιμηθούμε.Πάρτε και κώλο που θέλατε
Εχει πανσέληνο απόψε και είναι ωραίαΑματουρι καυλακι μας καυλωνεις παλι εχει και πανσεληνο
Ζήταγε κώλο ο λαος και δεν χαλασα χατίριΝα χύσουμε να κοιμηθούμε.