Αγγελική
Call-Girl
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2020
- Κριτικές
- 2
- Like
- 37.388
Θα ερθει φωτο κ χωρίς αυτόΚαι όχι μονο
Ωραίο το μαυρισματάκι αγγελική αλλά το σουτιέν περιττό δεν είναι??
Θα ερθει φωτο κ χωρίς αυτόΚαι όχι μονο
Ωραίο το μαυρισματάκι αγγελική αλλά το σουτιέν περιττό δεν είναι??
Γύρισες καυλωμενη από το μπάνιο ή κάνω λάθος??Βγήκε το μαγιώ
Ρε μπράβο γυάλισμα !!Βγήκε το μαγιώ
....η να αφηνουν απο μια pic dick , εν ειδει δειγματος-promotion, ωστε να εχει ενα μπουσουλα η κοπελα για τα επερχομενα ραντεβου
![]()
Βρε καλά κάνει το κορίτσιε αφού είσαι συνέχεια εδώ , και γράφεις όλοι νομίζουν ότι είσαι και διαθέσιμη. όλο γκρινιαζεις για την προσωπική ζωή και τις διακοπές , αλλά όλο εδώ είσαι και κωλοτριβεσαι ..
Στο στήθος μαύρισε το κορίτσι , ξεκάθαρα !Βγήκε το μαγιώ
Σωστός ο riderΟι περισσότεροι ΔΕΝ έχουν ανακοντα κάτω από σλιπακι, οπότε μάλλον δεν θα δουλέψει καλά αυτό...
Αγνό λάδι Αιτωλοακαρνανίας !Ρε μπράβο γυάλισμα !!
Τι το περνάς Αγγελική μου ?
θελω να τα φαω τα μουνοχειλα σου...!!!Βγήκε το μαγιώ
Υπονοείς ότι υπάρχουν σαλιαρηδες πυρφοροι στο νήμα και στο μπου δηλαδή;Επίσης προτείνω τώρα που λείπεις οποιος περνάει από το bill να σου αφήνει ένα φάκελο με ένα ραβασάκι μέσα με μία αφιέρωση κ όταν γυρίσεις να τα παραλάβεις
Ένα ποίημα , μια μαντινάδα , ένα Γλυκόλογο , ένα παστέλι η μαντολάτο κάτι ρε παιδί μου να γλυκαθείς . Τι λες ?
Brasso ίσως;Ρε μπράβο γυάλισμα !!

ΕπΥπονοείς ότι υπάρχουν σαλιαρηδες πυρφοροι στο νήμα και στο μπου δηλαδή;
Brasso ίσως;![]()

Με εκείνη τη φώτο που ανέβασες χθες βράδυ, την πλήρωσε η κυρά τελικά, ήθελε δεν ήθελε . Δυο φορές!Εκτος και αν ξεχαρμανιασουν με καμια γκόμενα ή σε καμια φυλής
Θα βγαλουμε κι εμεις...το πουτσι μας με τετεια ζεσταααα!!!!Αξιοσκιστη....μεχρι στερεματος!!!!!Βγήκε το μαγιώ
για ρουφηγμα καυλα...Βγήκε το μαγιώ
Καλά... Ελα Αθήνα εσύ και πες μου απλά πόσα θες... Τίποτα αλλοΒγήκε το μαγιώ
Καθόλου λάθος δεν κάνειςΓύρισες καυλωμενη από το μπάνιο ή κάνω λάθος??
Το νερό είναιΡε μπράβο γυάλισμα !!
Να που σας κάνω και καλό στο συζυγικό σας κρεβάτιΜε εκείνη τη φώτο που ανέβασες χθες βράδυ, την πλήρωσε η κυρά τελικά, ήθελε δεν ήθελε . Δυο φορές!
Το λέει η υπογραφήΚαλά... Ελα Αθήνα εσύ και πες μου απλά πόσα θες... Τίποτα αλλο
Παίξτε τις πούτσες σας να εκτονωθειτεΘα βγαλουμε κι εμεις...το πουτσι μας με τετεια ζεσταααα!!!!Αξιοσκιστη....μεχρι στερεματος!!!!!
Το θέμα είναι να μας τις παίξεις εσύΝα που σας κάνω και καλό στο συζυγικό σας κρεβάτι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Το λέει η υπογραφή
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Παίξτε τις πούτσες σας να εκτονωθειτε