dimigoall
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 67
- Like
- 115.020
- Πόντοι
- 39.911
Ακονίζουν τίς πούτσες Αγγελική μουΤο καλό είναι οτι θα ερθουν λογικά με γεμάτες τις μπαταρίες

Ακονίζουν τίς πούτσες Αγγελική μουΤο καλό είναι οτι θα ερθουν λογικά με γεμάτες τις μπαταρίες

Θέλουν ακόμα πολλοι να με βατέψουν,δεν έχει τελειωμό η ουράΑκονίζουν τίς πούτσες Αγγελική μου![]()
Ελπιζω να βριζεις στο κρεβατιΚαλύτερα απο κοντά ας την ακούσετε τη φωνη μου,μια αγωνία ν την εχετε
Και γεματα αρχιδια με σπερμαΤο καλό είναι οτι θα ερθουν λογικά με γεμάτες τις μπαταρίες
ναι να βαλεις και ενα ψυγειο με σαλαμια. μινι μαρκετ μπουρδελοΣκεφτείτε να ανοιγα δικό μου "σπίτι",τι θα γινόταν,δεν θα είχα πού να την καθίσω στο σαλόνι ολη αυτήν την ουρά,και ενα μηχανημα που βγάζει χαρτάκια με νούμερο θα μου ήταν απαραίτητο
Η ουρά μην έφτανε ομως μέχρι τον απέναντι δρόμοναι να βαλεις και ενα ψυγειο με σαλαμια. μινι μαρκετ μπουρδελο
ε φερε και μερικες με τα βυζια οξω να κοβουν τυρια και σαλαμιαΗ ουρά μην έφτανε ομως μέχρι τον απέναντι δρόμο
Θα είναι οι ψωλες μέχρι τα αυτιά από τις καύλες!... Θα έχουν μισό κιλό σπέρμα τα αρχίδια τους μέσα!?? ΧαχαχαχαΤο καλό είναι οτι θα ερθουν λογικά με γεμάτες τις μπαταρίες
Εχει να καταπιει πραμαΘα είναι οι ψωλες μέχρι τα αυτιά από τις καύλες!... Θα έχουν μισό κιλό σπέρμα τα αρχίδια τους μέσα!?? Χαχαχαχα
Για να το παρεις της στελνεις pm. Αλλα ειναι διακοπες και γυρναει Σεπτεμβριο για να σε διευκολυνω. Το εχει πει μερες πριν..Έχουμε το τηλέφωνο της;;
Ναι.... Και εμένα το επικοινωνιακή μου έμεινε να θυμάμαι, όχι ότι μου στράγγιξες τα @@![]()
Για να το παρεις της στελνεις pm. Αλλα ειναι διακοπες και γυρναει Σεπτεμβριο για να σε διευκολυνω. Το εχει πει μερες πριν..
Γκαζοζες και πορτοκαλαδες για ενυδατωση μετα το γαμησιναι να βαλεις και ενα ψυγειο με σαλαμια. μινι μαρκετ μπουρδελο
Πάρτε και κωλαράκι,το οποίο δίνω κιολας,ποιος θα μου έβγαζε το στρινγκ;
Μα πού τα σκεφτεστε,ολα ωραία όσα έχετε πειΤην γύρισα στα τέσσερα,
ο κώλος ένα ποίημα,
σφιχτός και πεταχτός,
με τέλειο το σχήμα.
Έσπρωχνα και έσπρωχνα,
ήμουν μες την καύλα,
όταν ετελειώσουμε
σίγουρα θα ‘μαι ταύλα.
Πού θα χώραγαν ομως να καθίσουνΓκαζοζες και πορτοκαλαδες για ενυδατωση μετα το γαμησι
Ετσι,να μαθαίνουν και όσοι δεν με έχουν συναντήσει ακομαΔΕΝ άφησε σπερματοζωάριο η άτιμη, φημίζεται για αυτό!
Τωρα που είναι αδεια η Αθηνα τι να κάνουν οσοι ξεμείνανεΘα είναι οι ψωλες μέχρι τα αυτιά από τις καύλες!... Θα έχουν μισό κιλό σπέρμα τα αρχίδια τους μέσα!?? Χαχαχαχα
Μα πού τα σκεφτεστε,ολα ωραία όσα έχετε πει
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:.
Θα είναι οι ψωλες μέχρι τα αυτιά από τις καύλες!... Θα έχουν μισό κιλό σπέρμα τα αρχίδια τους μέσα!?? Χαχαχαχα