Firekoko
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2015
- Like
- 436
- Πόντοι
- 20
Με τριχουλεεεεες...Mε τριχούλες vs χωρίς
Γυναικείο μουνι δυνατό!!!
Με τριχουλεεεεες...Mε τριχούλες vs χωρίς
Μην ξεπεράσει και τα νησια στον τουρισμο....κουκλα μου αυξηθηκε ΗΔΗ!!!!
Αγαλμα θα σου στησει ο Δημος Μεσολογγιου
![]()
....ααααα τοσο καλη εισαι δηλαδη?!??!Μην ξεπεράσει και τα νησια στον τουρισμο
Πάντα θα υπάρχει χαμός στο νήμα της Αγγελικούλας....Ναι κ το βασικό είναι οτι ακόμα και που λείπω απο Αθηνα πάλι χαμος στο νημα μου
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σε ευχαριστώ πολυ
Οχι οχι δεν θα ανεβάσω τιμες....ααααα τοσο καλη εισαι δηλαδη?!??!
Μην αρχισεις και τιμες Μυκονου μονο![]()
Ναι,ακομα και τωρα π ειμαι διακοπες,αλλά φυσικά δεν γινεται κ να ασχολούμαι μονο με τα ραντεβου,ιδίως Αυγουστο μηνα,δικαιουμαι και εγω να πάω και μια εκδρομη τριημερη ας πουμε με παρέα ετσι να ξεκουραστωΠάντα θα υπάρχει χαμός στο νήμα της Αγγελικούλας....
....ααααα τοσο καλη εισαι δηλαδη?!??!
....το "ααααα τοσο καλη εισαι δηλαδη" το αφησες ασχολιαστο βλεπωΟχι οχι δεν θα ανεβάσω τιμες
Ε αυτό ας το κρίνουν οι συναγωνιστές....το "ααααα τοσο καλη εισαι δηλαδη" το αφησες ασχολιαστο βλεπω![]()
....ααααα τοσο καλη εισαι δηλαδη?!??!
Αυτο με τα έξτρα πάντως μόδα σαν να έχει γινει+50 αν της κάνεις γλυφομούνι.
+60 αν της δώσεις γλωσσοφιλο.
+90 αν της χαρίσεις γλυφοκωλαδα σπέσιαλ.
+110 αν της τραγουδήσεις κανένα τραγούδι, πχ Ρέμο.
Προσθέστε ελεύθερα.
Αυτο με τα έξτρα πάντως μόδα σαν να έχει γινει
....εκτος του οτι θυμιζουν τιμοκαταλογο studio (καποιες ειναι κ επιπεδου studio), σε ξενερωνουν και οταν σε κοβουν πανω στην καβλα κ στο γαμησι για να σου πουν το εξτρα κ ποσο ειναιΑυτο με τα έξτρα πάντως μόδα σαν να έχει γινει

πολυ καλη οχι απλως καληΕ αυτό ας το κρίνουν οι συναγωνιστές
Αυτο με τα έξτρα πάντως μόδα σαν να έχει γινει
Αρχαίε Θεέ, παρατηρώ ότι αν και εκτός ενδιαφέροντος η συγκεκριμένη κορασίδα, όλο εδώ τρίβει τον κωλαράκο της η συμπαθής μαυρόγατα....εκτος του οτι θυμιζουν τιμοκαταλογο studio (καποιες ειναι κ επιπεδου studio), σε ξενερωνουν και οταν σε κοβουν πανω στην καβλα κ στο γαμησι για να σου πουν το εξτρα κ ποσο ειναι![]()
Δομοκού και Ιεράς πόλης του Μεσολογγίου;;;;Αυτο με τα έξτρα πάντως μόδα σαν να έχει γινει
ΑδελφοποίησηΔομοκού και Ιεράς πόλης του Μεσολογγίου;;;;
![]()
...κοιτα οντως ειναι εκτος ενδιαφεροντων μου, αλλα με τοσα που γραφονται εδω δεν εχω και πολυ εμπιστοσυνη στον (μ)πουτσο μουΑρχαίε Θεέ, παρατηρώ ότι αν και εκτός ενδιαφέροντος η συγκεκριμένη κορασίδα, όλο εδώ τρίβει τον κωλαράκο της η συμπαθής μαυρόγατα
Να τολμήσω να προβλέψω *αδελφοποίησηΔομοκού και Ιεράς πόλης του Μεσολογγίου;;;;
![]()

...κοιτα οντως ειναι εκτος ενδιαφεροντων μου, αλλα με τοσα που γραφονται εδω δεν εχω και πολυ εμπιστοσυνη στον (μ)πουτσο μου![]()
![]()
Μύστη μου, παίζει να έχεις, το καλύτερο nickname εδώ μέσα!Αρχαίε Θεέ, παρατηρώ ότι αν και εκτός ενδιαφέροντος η συγκεκριμένη κορασίδα, όλο εδώ τρίβει τον κωλαράκο της η συμπαθής μαυρόγατα
Να τολμήσω να προβλέψω *αδελφοποίησηΔομοκού και Ιεράς πόλης του Μεσολογγίου;;;;
![]()