Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
.....βυζαροι!!!!!!!![]()
Καθολου τζάμπα ομως,και 10 λεπτά παραπάνω διήρκεσε κιολας το ραντεβουΑΞΙΟΣ ο φίλος, ΔΕΝ πήγε τσάμπα το ταξίδι, από την Νήσο του Ιονίου!!!
....μαγκα μου, συμφωνω για την κωλαρα, ειναι για τρελο σκισιμο τερμα μεσα αλλα ρε γμτ μου δν ειναι της καβλας μου το κοριτσ'Βυζαροι ΝΑΙ και κωλοτρυπιδαρα σπέσιαλ, αντέχει, γουστάρει, θέλει, γέρο σοδομισμο!!!
Κα δεν είναι και Αθήνα.......μαγκα μου, συμφωνω για την κωλαρα, ειναι για τρελο σκισιμο τερμα μεσα αλλα ρε γμτ μου δν ειναι της καβλας μου το κοριτσ'![]()
....μαγκα μου, συμφωνω για την κωλαρα, ειναι για τρελο σκισιμο τερμα μεσα αλλα ρε γμτ μου δν ειναι της καβλας μου το κοριτσ'![]()
Ο ίδιος γιατί ντρέπεται να μας τα πει ? Αφού πρέπει να έχει account εδώ για να κλείσειΚαθολου τζάμπα ομως,και 10 λεπτά παραπάνω διήρκεσε κιολας το ραντεβου
3 ωρο είπες? Ζει ο άνθρωπος ή τον ξεκανες?Καθολου τζάμπα ομως,και 10 λεπτά παραπάνω διήρκεσε κιολας το ραντεβου
Ναι απο εδώ ειναι,αλλά μπορει να μη νιωθει ανεταΟ ίδιος γιατί ντρέπεται να μας τα πει ? Αφού πρέπει να έχει account εδώ για να κλείσει
Ευτυχως μια χαρά εφυγε3 ωρο είπες? Ζει ο άνθρωπος ή τον ξεκανες?
Σωστά τα λέει ο συναγωνιστήςΔε μας δειχνεις και τη κωλαρα σου με tan lines;
Ευτυχως μια χαρά εφυγε
Αρπαχτη στη πατρα.γαμησι απ το πρωι ως το βραδυ.θα γυρισεις ξεπατωμενηκανείς απο Πάτρα; Θα ήθελα την Τετάρτη να ερθω έτσι μια "μονοήμερη" στην Πάτρα,να ξεκινήσω γυρω στις 10 το πρωί,και να γυρίσω 9 το βράδυ ας πούμε
Θα σου στείλω από Σεπτέμβρη που θα είμαι Αθήνα κι ελπίζω να μπορέσω να τις γευτω.Μπορείς ελεύθερα να τις γλείψεις
Έχουμε κανένα βίντεο να στο ανοίγουν;Μετά από τον αγώνα σήμερα
Σου έστειλα μήνυμα.κανείς απο Πάτρα; Θα ήθελα την Τετάρτη να ερθω έτσι μια "μονοήμερη" στην Πάτρα,να ξεκινήσω γυρω στις 10 το πρωί,και να γυρίσω 9 το βράδυ ας πούμε