pastelios
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 28
- Like
- 20.895
- Πόντοι
- 5.946
Αργά ή γρήγορα!!Θα βρεθούμε όμως και οι δύο πάλι στην Αθήνα
Αργά ή γρήγορα!!Θα βρεθούμε όμως και οι δύο πάλι στην Αθήνα
Εκεί που φτιάχνουν τις καλές παστελαριές;Είμαστε πααααρα πολύ μακριά!!! Ακριβώς στην απέναντι μεριά!!!!!
Άρα αναφέρεσαι για όποιον μπορεί να έρθει Μεσολόγγι και μόνοΕξυπηρετώ και επαρχία επίσης,για να απαντήσω στα μηνύματα που το έχουν απορία,και μου είναι πιο εύκολο τωρα. Τα μηνύματα είναι πιο λίγα ,ουδεμία σχέση οταν βρισκομαι Αθήνα
Εχω πλακωθει στις μπυρες και στη γουρνοπουλα και δε μπορω να παρω ανασαΑς πω και μια καλησπέρα,να παραμένει και ενεργό το νήμα μου,πώς πάτε απο καύλες
Είσαι και στον λέων???Εκεί που φτιάχνουν τις καλές παστελαριές;![]()
Ας πω και μια καλησπέρα,να παραμένει και ενεργό το νήμα μου,πώς πάτε απο καύλες
Δεν τον ξέρω, τι είναι αυτό;Είσαι και στον λέων???![]()
Nαι,γτ εγω αν βρεθώ κάπου αλλου,παραδειγμα Αγρινιο,Ναυπακτο,είναι αυθημερόν εκδρομή με παρέα,δεν είμαι μόνη μουΆρα αναφέρεσαι για όποιον μπορεί να έρθει Μεσολόγγι και μόνο
Για Πάτρα που λέγαμε;Nαι,γτ εγω αν βρεθώ κάπου αλλου,παραδειγμα Αγρινιο,Ναυπακτο,είναι αυθημερόν εκδρομή με παρέα,δεν είμαι μόνη μου
Ομάδα.. Βόρεια...Δεν τον ξέρω, τι είναι αυτό;
Θεσσαλονίκη ετσι και αλλιώς έχω και παρεες να δω,οπότε θα βολευε και να συνδυασω και συναντησεις,και να βγω ετσι βολτα με καμια παρεακαλημέρα και από Θεσσαλονίκη, για που έχεις σκοπό να ταξιδέψεις εδώ πανω Αγγελική, αν μαζέψεις κόσμο όπως λες?
Για την ώρα δεν έχει βολέψει να βρεθώ προς τα εκείΓια Πάτρα που λέγαμε;
Μεσολόγγι λοιπόν οι γεωγραφικές συντεταγμένες ηδονής αυτές τις μέρες...Nαι,γτ εγω αν βρεθώ κάπου αλλου,παραδειγμα Αγρινιο,Ναυπακτο,είναι αυθημερόν εκδρομή με παρέα,δεν είμαι μόνη μου
Και Αιτωλικό,Κατοχή,Λεσίνι ,Ευηνοχώρι παραδειγμα να μενει καποιος,διπλα είναι ολα αυταΜεσολόγγι λοιπόν οι γεωγραφικές συντεταγμένες ηδονής αυτές τις μέρες...
ΤελειαΜετά από τον αγώνα σήμερα
Πωπω τι ξεσκισμα ειναι αυτο?Μετά από τον αγώνα σήμερα

Ναι,ξέσκισμα στην επαρχία αυτή τη φορά επίσηςΠωπω τι ξεσκισμα ειναι αυτο?Ευγε Αγγελικη!
![]()
Ποτε γυρνας Αθηνα?Ναι,ξέσκισμα στην επαρχία αυτή τη φορά επίσης