Αγγελική
Call-Girl
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2020
- Κριτικές
- 2
- Like
- 29.666
Τέλη του μήνα λογικάΠοτε γυρνας με το καλο? Σιγουρα εχεις μπει πανω πανω στο καρνε μου![]()
Τέλη του μήνα λογικάΠοτε γυρνας με το καλο? Σιγουρα εχεις μπει πανω πανω στο καρνε μου![]()
Πανέμορφο σε όλες του τις εκδοχεςMε τριχούλες vs χωρίς
Το κορίτσι, πάνω από όλα , είναι ένα ευγενικό πλάσμα.Πανέμορφο σε όλες του τις εκδοχες
Αυτά τα οχι και τόσο σαφή είναι που με τρομάζουν. Τέλος του μήνα λογικά.... Δηλαδή παίζει να μείνεις επαρχία??Τέλη του μήνα λογικά
Ρε φίλε δεν είναι ερωτήσεις αυτές. Η κοπέλα είναι είναι τρελαμενη για πουτσες. Θέλει να τις τρώει συνέχεια και να είναι συνέχεια παρέα δίπλα σε πουτσες. Άυτο φαίνεται και στις αναρτήσεις της. Αγγελική θέλω να σε πάρω μέσα στο Σεπτέμβριο. Θα κουμπωσω και ένα βιαγκρα για να είμαι φουλ καυλωμένος και να σε καρνωνω με δύναμη. Ελπίζω αν θέλεις εσύ να σε πάρω σε παρτουζα μαζί με κάποιο φίλο .Αυτά τα οχι και τόσο σαφή είναι που με τρομάζουν. Τέλος του μήνα λογικά.... Δηλαδή παίζει να μείνεις επαρχία??
Παίζει να το κόψεις?? παίζει κάτι άλλο??
Τωρα με τη ζεστη ειδικα καλυτερα ειναι ξυρισμενοMε τριχούλες vs χωρίς
Ναι αλλα να μπερδευτω και μπω στο κατω τουνελ?Ναι σαν να λέει εκεί πρέπει να μπείτε
ΚαυλαMε τριχούλες vs χωρίς
χωρις καλυτεραMε τριχούλες vs χωρίς
Ναι ναι με χαρά να σας παρω και τους δυο ταυτοχροναΡε φίλε δεν είναι ερωτήσεις αυτές. Η κοπέλα είναι είναι τρελαμενη για πουτσες. Θέλει να τις τρώει συνέχεια και να είναι συνέχεια παρέα δίπλα σε πουτσες. Άυτο φαίνεται και στις αναρτήσεις της. Αγγελική θέλω να σε πάρω μέσα στο Σεπτέμβριο. Θα κουμπωσω και ένα βιαγκρα για να είμαι φουλ καυλωμένος και να σε καρνωνω με δύναμη. Ελπίζω αν θέλεις εσύ να σε πάρω σε παρτουζα μαζί με κάποιο φίλο .
Και στο κάτω μπες ελευθεραΝαι αλλα να μπερδευτω και μπω στο κατω τουνελ?
Καφεδουμπα και παραλία τότε!!!!Καλησπέρα απο το Μεσολόγγι,τι ατυχία και αυτή ρε παιδια,πριν φύγω χτες τσουπ,περίοδος. Και σήμερα να θέλω να πάω για μπάνιο και να μην μπορώ και με έφαγε η ζέστη.
ΖμπουτσαμαςΚαλησπέρα απο το Μεσολόγγι,τι ατυχία και αυτή ρε παιδια,πριν φύγω χτες τσουπ,περίοδος. Και σήμερα να θέλω να πάω για μπάνιο και να μην μπορώ και με έφαγε η ζέστη.
Παίζει να κάνεις κάποια ραντεβού στην Πάτρα ή μόνο διακοπές; όταν τελειώσεις με τα της περιόδου εννοείται!Καλησπέρα απο το Μεσολόγγι,τι ατυχία και αυτή ρε παιδια,πριν φύγω χτες τσουπ,περίοδος. Και σήμερα να θέλω να πάω για μπάνιο και να μην μπορώ και με έφαγε η ζέστη.
Μακαρι να τα καταφέρω να βρεθώ Πάτρα τις επόμενες μέρες,πάντως και απο Βορεια Ελλάδα λέω να κάνω κ ενα ολιγοήμερο τουρΠαίζει να κάνεις κάποια ραντεβού στην Πάτρα ή μόνο διακοπές;
Ας ελπίσουμε ότι θα τα καταφέρεις!Μακαρι να τα καταφέρω να βρεθώ Πάτρα τις επόμενες μέρες,πάντως και απο Βορεια Ελλάδα λέω να κάνω κ ενα ολιγοήμερο τουρ
Ναι ναι με χαρά να σας παρω και τους δυο ταυτοχρονα.
Το θεμα είναι να μαζευτεί και κόσμος,ετσι γ ενα δυο ατομα,δεν με συμφέρει το πέρα δωθεΑς ελπίσουμε ότι θα τα καταφέρεις!
Έχουν βρεθεί τόσοι ενδιαφερόμενοι;Είσαι για ένα 3+1, όταν με το καλό γυρίσεις..?