fysarmonika
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 10
- Like
- 6.476
- Πόντοι
- 1.346
Το δις εξ αμαρτειν Ουκ ανδρός σοφούΤώρα είμαι διακοπές!!! Όταν γυρίσω τέλος Αυγούστου θα το δω!!!
Το δις εξ αμαρτειν Ουκ ανδρός σοφούΤώρα είμαι διακοπές!!! Όταν γυρίσω τέλος Αυγούστου θα το δω!!!
Μεσήλικες ?Μην το λες,μου εχουν έρθει και ουκ ολιγοι μεσηλικες με αντοχες π το καταευχαριστήθηκα
Oh yesΜεσήλικες ?
Ποσο δηλαδή ?Oh yes
χμμμ!.. και την πιτα ολοκληρη και το σκυλο χωρτατο....Ναι βροχη τα μηνυματα κ δεν γινεται με ενα κινητο στο χερι ολη μερα
Κανένα γκομενακι δεν παίζει στη δουλειά ? Το αφεντικό δεν σε έχει στριμώξει πουθενά ?Στον ιδιωτικό τομέα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Παπαδιά καφε της χαρας ,π έλεγε μια οικογενεια ειμαστε χαχα
Ε ναι πρέπει μα πιάσεις και καμμία πουτσα όχι μόνο το πουτσοχεμπεροΝαι βροχη τα μηνυματα κ δεν γινεται με ενα κινητο στο χερι ολη μερα
Ενταξει, αυτος ειναι μαλακας ουτως ή αλλως, δε δινουμε βαση στις παπαριες που γραφει.Και μετά παραπονιούνται κάποιοι ότι είναι ακριβές οι ανεξάρτητες. Αφού από μόνοι τους κάποιοι λένε να αυξήσουν την τιμή.
Μεσήλικες ?
Oh yes
Πρόσεξε τι θα απαντήσεις ΑγγελικηΠοσο δηλαδή ?
Είναι καλό κορίτσι η Αγγελικούλα μας!!!!Το δις εξ αμαρτειν Ουκ ανδρός σοφού
Βρε ΠΑΝΗΛΙΘΙΕ ΒΙΤΑΜ, ποσες μερες τωρα σου εχω πει οτι μετρας αντιστροφα;Ελενααααα
Ελεναααααα
Με ειπε μπαροκουλη ρε ναρες μου
Χαχαχααχαχαχχαααχχα
50+Ποσο δηλαδή ?
Aνω των 50 εννοουσα λέγοντας μεσηλικαςΟ 40αρης είναι μεσήλικας, αν φύγει στα 80....
Ο 60αρης τι είναι?
Παίζει ΣτοίχημαΑγγελική με τι ασχολείσαι κυρίως ?
Σε στραγγιξε τελείως μύστη μου..?Δεν μπορώ να βγάλω απο το μυαλό μου την πίπα που εκανες. Σε Θέλω.
Όποιος προλάβει το ΚΩΛΙ είδε (πιο σωστά)...Οποίος πρόλαβε τον κύριο είδε
Μόνο με κονέ μύστη μου.ούτε συνέντευξη να δίναμε για να μπούμε Σκλαβενίτη
Και άλλη το πήγε ξαφνικά μια μέρα 150, έγινε χαμουλης και τελικά ΔΕΝ είναι ενεργή εδώ, αλλά το μαμησι της το τρώει κανονικά (σε άλλα φόρουμ και με άλλο πολυ αυξημένο μπαγιοκο).Και αμα το είχα 150 την ωρα,πάλι κραξιμο θα ετρωγα ,οτι ειναι παρα πολλα,τα χω ξαναδει αυτα
Εσένα σε ευχαριστεί το πρωκτικό ;Παλικάρια μου επίσης παρατηρώ οτι πολλοί απο εδώ μέσα είστε λατρεις του πρωκτικού σεξ,στα περισσότερά μου ραντεβού πόσοι θα θέλουν να με πάρουν απο κώλο,χαχαχα λες και είστε συνεννοημενοι για τον κώλο μου
δηλαδή έχω ελπίδες ε;Aνω των 50 εννοουσα λέγοντας μεσηλικας
Μα δεν έβαλα ποτέ οριο ηλικίας εγώδηλαδή έχω ελπίδες ε;