Λάμα Δαμασκηνή
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2020
- Κριτικές
- 35
- Like
- 11.944
- Πόντοι
- 4.696
Οκ.Είχα και πολύ καλά ομως ραντεβου,μην λέω μονο γ τα ασχημα
Ίνφο δώσε
Οκ.Είχα και πολύ καλά ομως ραντεβου,μην λέω μονο γ τα ασχημα
Απλά μου τιμησαν τις τρυπες,μπηκαν και βγήκαν πολλες φορες,και ελεγαν βρωμολογα,να χαίρονται πρεπει κανονικα. Μετά ομως θα εβγαιναν να με κράξουν και να πουν οτι κλεβω σε σταση,οτι ειμαι κομοδινοΟκ.
Ίνφο δώσε
Εντάξει τα περισσότερα μέλη είναι champions, γνωστό αυτό.Απλά μου τιμησαν τις τρυπες,μπηκαν και βγήκαν πολλες φορες,και ελεγαν βρωμολογα,να χαίρονται πρεπει κανονικα. Μετά ομως θα εβγαιναν να με κράξουν και να πουν οτι κλεβω σε σταση,οτι ειμαι κομοδινο
Oχι το λεω απλά επειδή κάποιοι γ ολες τις περιπτωσεις κάτι εχουν να πουνΕντάξει τα περισσότερα μέλη είναι champions, γνωστό αυτό.
Εμείς ψάχνουμε τα χάπατα...αυτα πες μας
Εντάξει, δε λεςOχι το λεω απλά επειδή κάποιοι γ ολες τις περιπτωσεις κάτι εχουν να πουν
Λίγο αδυνατο να εξυπηρετηθουν ολοι,καθως η μερα εχει 24 ωρες,μία να κοιμηθω,μία προσωπικες υποχρεωσεις,σιγά σιγά,ναι μπερδευτηκα ,μέρες,το ξερωΜερες θες να πεις..
Ναι ρε κουκλα αλλα εδω περιμεναν ολοι να πιασεις δουλειά να φύγουν τα ραντεβού και εσυ το πήγες αλλιώς...
Δεν πρέπει να βρεθούν ολοι μαζι σου τη στιγμη που περιμένουν τοσο καιρο?
ε μα τοσες σελιδες απο χθες το απογευμα που ειχα να μπω (φυσικα και δεν διαβασα καμμια)
εναν καφε εψαχνα.
μολις τωρα τον βρηκα![]()
Βάζω καί τά κουλουράκια είναι με κανέλα![]()
ο αλλος που ειναι να πιει κανα καζανι καφε?
![]()
γεια σας παιδιά,τι προτιμάτε; η ερώτησή μου είναι στον τίτλο,εγώ παράδειγμα έχω ύψος 1.72,και κιλά 57-58,βάζω και φώτο να έχετε μια εικόνα,σεβαστές και οι αρνητικές γνώμ
Τελεια !!! Αρα Απ'οτι Διαβασα ποιο κατω.... Τα λεμε Απο Σεπτεμβριο !!! Καλες Διακοπες !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!γεια σας παιδιά,τι προτιμάτε; η ερώτησή μου είναι στον τίτλο,εγώ παράδειγμα έχω ύψος 1.72,και κιλά 57-58,βάζω και φώτο να έχετε μια εικόνα,σεβαστές και οι αρνητικές γνώμες.
Μια χαρά πάντως αυριο θ κάνω 4 ραντεβου,ιδανικά τα θεωρώ τοσα για μια μέρα,άντε 5,το ανώτερο π εχω κανει είναι 6,δεν είμαι κ ρομποτ επίσηςΕσυ ξερεις πως θα δουλεψεις απλα εγω τονισα απο την οπτική του πελατη πως δεν βγαινει σωστα ετσι το πρόγραμμα.
Και οι πελατες εχουν προσωπικη ζωη και υποχρεώσεις οποτε εσυ αν ειχες ενα ωραριο ολοι θα έβρισκαν χρονο να ερθουν.
Καλή προσπάθεια τύπε μου αλλά αν δεν κατάλαβες ότι το 5 φορές σημαίνει 5 μέρες δεν έχει αυτή που το έγραψε το πρόβλημα.Τι άλλο θέλετε επιτέλους, και ιατρικες συμβουλές κύριοι με λεπτομέρειες για την εμμηνόρροια. Και 5 φορές όχι τις άλλες τα ναυάγια μια μόνο.
Νομίζω ότι οποία αρνητική κριτική και να γραφότανε εδώ,δεν θα μου έκανε εντύπωση. Εάν κάποιος έγραφε ότι είσαι κομοδίνο πάντως, θα πρέπει να είναι ο τύπος που είχε πει τον karembeu σαβουρογαμη.Απλά μου τιμησαν τις τρυπες,μπηκαν και βγήκαν πολλες φορες,και ελεγαν βρωμολογα,να χαίρονται πρεπει κανονικα. Μετά ομως θα εβγαιναν να με κράξουν και να πουν οτι κλεβω σε σταση,οτι ειμαι κομοδινο
Όταν λες απόδοση, εννοείς να έχει πουτσα φουλ καυλωμένη, ατσάλι, κόκκαλο και να σφηροκοπαει ανελέητα χωρίς οίκτο;Αμα είναι τερμα αποκρουστικος ο αλλος,δεν ειπα να είναι και ο Μπραντ Πιτ,αλλά το πρώτο που κοιτάω είναι το σεξ και η απόδοσή του
Τρελαίνεις κόσμοΣαν πολύ καιρό είχα,και επειδή ζητήσατε βιντεο,εδω ,ενα πολύ σύντομο στιγμιότυπο
Nαι,το ψοφιος π είπεςΌταν λες απόδοση, εννοείς να έχει πουτσα φουλ καυλωμένη, ατσάλι, κόκκαλο και να σφηροκοπαει ανελέητα χωρίς οίκτο;
Όταν λες δεν πέρασες καλά δεν εννοείς ότι ήταν καλός ο πελάτης αλλά ότι δεν μπορούσε να σε γαμησει καλά. Ήταν ψοφιος .
Σωστά;
Καλα νταξει 76 ετών δικαιολογείται να μην μπορεί,αυτό ελειπε να είχα απαιτησεις και σε τέτοιες ηλικίεςΤο θεμα ειναι οτι πολλοι πελατες αισθάνονται μια ασφάλεια μια ανωνυμια και πανε στον αγοραιο ερωτα να βγαλουν γούστα βιτσια αλλα και μεσω καποιων θεματων που θα εχουν να ερωτοτροπησουν οπως μπορουν με διαφορετικό τρόπο.
Π.χ γερος 76 χρονων με καρδιά δεν του επιτρέπει βιαγκρα κλπ ο γιατρος αλλα αυτος θελει να αγγιξει να φιλησει να δει γυμνό γυναικείο σωμα,γιατι να μην παει εφοσον θα πληρωσει?του αρεσει να πιπιλαει να γλύφει η οπως τη βρει...δεν γίνεται και εκει στον αγοραιο να μπει στο περιθώριο...
...ρε μαγκα ζεπελιν μας τα'κανες! Σε οποιο νημα σε πετυχαινω για την Ιωαννα34 γραφεις, ελεος δλδ, σών'Τι κρίμα που δε μου κάθεται η Αγγελική κ θα πάρω Ιωάννα 34 για τα φλοκια του μήνα πφφφ...εμείς που παίρνουμε Ιωάννα κ φεύγουμε με κραμπες από μαραθώνιο σας ζηλεύουμε εσάς που γαματε Αγγελική
...μαγκα μου, μαντεψεΦιλε για λέγε αξιζει η Ιωάννα?
...οχι μαγκα μου, της στελνεις πμ κ στο δινει για τα περαιτερωΥπάρχει το τηλ κάπου; Μη ψάχνω 273 σελίδες;