pastelios
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 28
- Like
- 20.899
- Πόντοι
- 5.946
Σε όλους χρειάζεται μια διακοπή!!! Για ενέργεια!!!!!!Δεν ξερω γ πόσο,σίγουρα πάντως 2 εβδομάδες διακοπές
Σε όλους χρειάζεται μια διακοπή!!! Για ενέργεια!!!!!!Δεν ξερω γ πόσο,σίγουρα πάντως 2 εβδομάδες διακοπές
Ναι οπως και εσεις σαν εργαζομενοι που δεν μπορείτε να δουλέψετε ΚΑΙ ολο τον ΑύγουστοΣε όλους χρειάζεται μια διακοπή!!! Για ενέργεια!!!!!!
ειπες κατι στο νημα σου., εφερα αντιρηση, απαντησες στην αντιρρηση μου με μια ατοπη απαντηση. αν σπας πλακα με το να μην καταλαβαινεις τι σου λενε τοτε εισαι μεγαλο κουτορνιθιΔεν πειράζει,ασε να σπασουμε και λίγη πλακα χαχαχα
Απλά εννοω οτι δεν κρινω απο την εμφάνιση και μονοειπες κατι στο νημα σου., εφερα αντιρηση, απαντησες στην αντιρρηση μου με μια ατοπη απαντηση. αν σπας πλακα με το να μην καταλαβαινεις τι σου λενε τοτε εισαι μεγαλο κουτορνιθι
Για βάλε καμια βαθμολογία στα μέλη να δω κάτι....Αμα είναι τερμα αποκρουστικος ο αλλος,δεν ειπα να είναι και ο Μπραντ Πιτ,αλλά το πρώτο που κοιτάω είναι το σεξ και η απόδοσή του
Πρωτα να βάλουν τα μελη σε εμέναΓια βάλε καμια βαθμολογία στα μέλη να δω κάτι....
Μας ενδιαφέρει η απόδοση των μελών του σάη. Ξεκινάνε ολυμπιακοί, να στείλουμε την αφρόκρεμα...Πρωτα να βάλουν τα μελη σε εμένα
Είχα και πολύ καλά ομως ραντεβου,μην λέω μονο γ τα ασχημαΜας ενδιαφέρει η απόδοση των μελών του σάη. Ξεκινάνε ολυμπιακοί, να στείλουμε την αφρόκρεμα...
Έλα πες δυο λόγια
Οκ.Είχα και πολύ καλά ομως ραντεβου,μην λέω μονο γ τα ασχημα
Απλά μου τιμησαν τις τρυπες,μπηκαν και βγήκαν πολλες φορες,και ελεγαν βρωμολογα,να χαίρονται πρεπει κανονικα. Μετά ομως θα εβγαιναν να με κράξουν και να πουν οτι κλεβω σε σταση,οτι ειμαι κομοδινοΟκ.
Ίνφο δώσε
Εντάξει τα περισσότερα μέλη είναι champions, γνωστό αυτό.Απλά μου τιμησαν τις τρυπες,μπηκαν και βγήκαν πολλες φορες,και ελεγαν βρωμολογα,να χαίρονται πρεπει κανονικα. Μετά ομως θα εβγαιναν να με κράξουν και να πουν οτι κλεβω σε σταση,οτι ειμαι κομοδινο
Oχι το λεω απλά επειδή κάποιοι γ ολες τις περιπτωσεις κάτι εχουν να πουνΕντάξει τα περισσότερα μέλη είναι champions, γνωστό αυτό.
Εμείς ψάχνουμε τα χάπατα...αυτα πες μας
Εντάξει, δε λεςOχι το λεω απλά επειδή κάποιοι γ ολες τις περιπτωσεις κάτι εχουν να πουν
Λίγο αδυνατο να εξυπηρετηθουν ολοι,καθως η μερα εχει 24 ωρες,μία να κοιμηθω,μία προσωπικες υποχρεωσεις,σιγά σιγά,ναι μπερδευτηκα ,μέρες,το ξερωΜερες θες να πεις..
Ναι ρε κουκλα αλλα εδω περιμεναν ολοι να πιασεις δουλειά να φύγουν τα ραντεβού και εσυ το πήγες αλλιώς...
Δεν πρέπει να βρεθούν ολοι μαζι σου τη στιγμη που περιμένουν τοσο καιρο?
ε μα τοσες σελιδες απο χθες το απογευμα που ειχα να μπω (φυσικα και δεν διαβασα καμμια)
εναν καφε εψαχνα.
μολις τωρα τον βρηκα![]()
Βάζω καί τά κουλουράκια είναι με κανέλα![]()
ο αλλος που ειναι να πιει κανα καζανι καφε?
![]()
γεια σας παιδιά,τι προτιμάτε; η ερώτησή μου είναι στον τίτλο,εγώ παράδειγμα έχω ύψος 1.72,και κιλά 57-58,βάζω και φώτο να έχετε μια εικόνα,σεβαστές και οι αρνητικές γνώμ
Τελεια !!! Αρα Απ'οτι Διαβασα ποιο κατω.... Τα λεμε Απο Σεπτεμβριο !!! Καλες Διακοπες !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!γεια σας παιδιά,τι προτιμάτε; η ερώτησή μου είναι στον τίτλο,εγώ παράδειγμα έχω ύψος 1.72,και κιλά 57-58,βάζω και φώτο να έχετε μια εικόνα,σεβαστές και οι αρνητικές γνώμες.
Μια χαρά πάντως αυριο θ κάνω 4 ραντεβου,ιδανικά τα θεωρώ τοσα για μια μέρα,άντε 5,το ανώτερο π εχω κανει είναι 6,δεν είμαι κ ρομποτ επίσηςΕσυ ξερεις πως θα δουλεψεις απλα εγω τονισα απο την οπτική του πελατη πως δεν βγαινει σωστα ετσι το πρόγραμμα.
Και οι πελατες εχουν προσωπικη ζωη και υποχρεώσεις οποτε εσυ αν ειχες ενα ωραριο ολοι θα έβρισκαν χρονο να ερθουν.
Καλή προσπάθεια τύπε μου αλλά αν δεν κατάλαβες ότι το 5 φορές σημαίνει 5 μέρες δεν έχει αυτή που το έγραψε το πρόβλημα.Τι άλλο θέλετε επιτέλους, και ιατρικες συμβουλές κύριοι με λεπτομέρειες για την εμμηνόρροια. Και 5 φορές όχι τις άλλες τα ναυάγια μια μόνο.
Νομίζω ότι οποία αρνητική κριτική και να γραφότανε εδώ,δεν θα μου έκανε εντύπωση. Εάν κάποιος έγραφε ότι είσαι κομοδίνο πάντως, θα πρέπει να είναι ο τύπος που είχε πει τον karembeu σαβουρογαμη.Απλά μου τιμησαν τις τρυπες,μπηκαν και βγήκαν πολλες φορες,και ελεγαν βρωμολογα,να χαίρονται πρεπει κανονικα. Μετά ομως θα εβγαιναν να με κράξουν και να πουν οτι κλεβω σε σταση,οτι ειμαι κομοδινο