pastelios
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 28
- Like
- 20.927
- Πόντοι
- 5.946
Τότε θα σου πω αυτό που είπαν και αλλοι εδώ... Κάνε ένα διάλειμμα σκέψου και αποφάσισε ότι θεωρείς καλύτερο για σένα!!!Την οποία υπομονη μια χαρα την είχα
Τότε θα σου πω αυτό που είπαν και αλλοι εδώ... Κάνε ένα διάλειμμα σκέψου και αποφάσισε ότι θεωρείς καλύτερο για σένα!!!Την οποία υπομονη μια χαρα την είχα
Γενικά είμαι σε μια συγχυση,αστα,γιατι υπήρχαν κ καποιες φορες π πραγματικα πεταγα στον ουρανο κ το καταευχαριστηθηκαΤότε θα σου πω αυτό που είπαν και αλλοι εδώ... Κάνε ένα διάλειμμα σκέψου και αποφάσισε ότι θεωρείς καλύτερο για σένα!!!
Συμφωνω οπως τα γραφει ο pastelios. Κανε ενα break, ηρεμησε, κανε τις διακοπες σου και οτι αποφασισεις για το δικο σου καλο. Το φορουμ εδω θα μεινει ετσι και αλλιως.Γενικά είμαι σε μια συγχυση,αστα,γιατι υπήρχαν κ καποιες φορες π πραγματικα πεταγα στον ουρανο κ το καταευχαριστηθηκα
Δεν γινεται ομως να συνεχιστει αυτή η κατάσταση ,και εμ να κουβαλιεμαι μες στη ζέστη στο ξενοδοχειο ,εμ να μην περναω καλαΣυμφωνω οπως τα γραφει ο pastelios. Κανε ενα break, ηρεμησε, κανε τις διακοπες σου και οτι αποφασισεις για το δικο σου καλο. Το φορουμ εδω θα μεινει ετσι και αλλιως.
Γι’αυτο και συμφωνω οπως ειπες και ειπαν και αλλοι παλιοτεροι στο αθλημα κανε τις διακοπες σου, αναθεωρησε, κανε κλειστο κυκλο ή και καθολου και μενεις ηρεμη στην τελικη.Δεν γινεται ομως να συνεχιστει αυτή η κατάσταση ,και εμ να κουβαλιεμαι μες στη ζέστη στο ξενοδοχειο ,εμ να μην περναω καλα
Να σκεφτείς μόνο τα καλά ραντεβού που είχες!!! Σε κάθε δουλειά υπάρχουν καλές και κακές μέρες!!!Γενικά είμαι σε μια συγχυση,αστα,γιατι υπήρχαν κ καποιες φορες π πραγματικα πεταγα στον ουρανο κ το καταευχαριστηθηκα
Πάντως το μπιλ θα με χάσει γ την ωραΓι’αυτο και συμφωνω οπως ειπες και ειπαν και αλλοι παλιοτεροι στο αθλημα κανε τις διακοπες σου, αναθεωρησε, κανε κλειστο κυκλο ή και καθολου και μενεις ηρεμη στην τελικη.
Ναι αλλα δεν ξερω πότε θα τα ξαναεχω,και δεν γινεται να συνεχιστει αυτη η γκινια,και κρίμα,ειχα πολλές προσδοκιεςΝα σκεφτείς μόνο τα καλά ραντεβού που είχες!!! Σε κάθε δουλειά υπάρχουν καλές και κακές μέρες!!!
Πήγαινε prive απέναντι να αλλάξεις παραστάσειςΠάντως το μπιλ θα με χάσει γ την ωρα

Εχω πάει και σε αυτό πολλές φορεςΠήγαινε prive απέναντι να αλλάξεις παραστάσεις![]()
Οχι μου αρεσει,απλά είχα βαρετά ραντεβου,γ αυτο και είμαι σε αναστατωση κ στον αερα γ το τι θα κανω,κοκα κ αλκοολ παντως εγω οχι,ποτέ δεν θα εκαναΚαλα για να μιλησουμε σοβαρα,μη νομιζεις οτι ειναι κανα επαγγελμα που ειναι για πολλες μαγκιες. Τα ψυχολογικα δινουν και παιρνουν,καποιες το ριχνουν στη κοκα και το αλκοολ. Αν βλεπεις και δε σου κολλαει,κοφτο μαχαιρι κιολας.
Αν θέλεις θα πρέπει να πάρεις σκληρές αποφάσεις!!!Ναι αλλα δεν ξερω πότε θα τα ξαναεχω,και δεν γινεται να συνεχιστει αυτη η γκινια,και κρίμα,ειχα πολλές προσδοκιες
Παρε τον αερα σου,χαλαρωσε και οταν επιστρεψεις με το καλο,κανε οτι γουσταρεις.Αλλος δρομος δεν υπαρχει.Δικο σου ειναι,δικη σου η αποφαση αν το δινεις-ειτε γενικα,ειτε ειδικα.Οχι μου αρεσει,απλά είχα βαρετά ραντεβου,γ αυτο και είμαι σε αναστατωση κ στον αερα γ το τι θα κανω,κοκα κ αλκοολ παντως εγω οχι,ποτέ δεν θα εκανα
γενικά μια βαρεμάρα η ολη φαση,και λεω δεν γινεται να συνεχισω ετσι,σκέψου γ να βγάζω τετοιες ανακοινωσειςΔηλαδή βρε κορίτσι το έγινε και χαλαστηκες τόσο πολύ στα τελευταία ραντεβού? Κάθονταν οι τύποι απλά να τους πάρεις μια πίπα και μετά δεν ήξεραν να γαμανε?

Ναι κατάλαβα ξενερώσες πολύ. Πάντως αν έχεις γνωρίσει κάποιους που πέρασες καλά μαζί τους, να συνεχίσεις να βρίσκεσαιγενικά μια βαρεμάρα η ολη φαση,και λεω δεν γινεται να συνεχισω ετσι,σκέψου γ να βγάζω τετοιες ανακοινωσεις
Τωρα π είπες φολες,αυτή τη λεξη την εχω δει άπειρες φορες σε κριτικες π γραφουν συναγωνιστες,και εγω εφαγα απο πελατες,οπως εχετε φαει κ εσειςΘα έρθουν καλύτερες μέρες @Αγγελική,και οι φολες στο πρόγραμμα είναι ..![]()
Αμα θέλανε κ αυτοιΝαι κατάλαβα ξενερώσες πολύ. Πάντως αν έχεις γνωρίσει κάποιους που πέρασες καλά μαζί τους, να συνεχίσεις να βρίσκεσαι