Διαγραμμένο μέλος 227688
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2022
- Κριτικές
- 15
- Like
- 13.425
- Πόντοι
- 4.496
Δεν μοθ σηκώνεται...βαρυ??![]()
Δεν μοθ σηκώνεται...βαρυ??![]()
Ναι αλλά σημερα νιωθω καλυτερα π δεν εκανα ραντεβου,μου εχει χαλάσει η ψυχολογια με τα τελευταία μου ραντεβου π με πηγαν κουβάΣκεψου το.. επιτελείς εργο
Σκεψου να κλεισεις Παρασκευη. Και πατα γκαζι 6-7.000+ στροφες και θα περασεις καλα..Σκεψου το.. επιτελείς εργο
Ια υπάρχουνε καλυτερες στιγμεςΝαι αλλά σημερα νιωθω καλυτερα π δεν εκανα ραντεβου,μου εχει χαλάσει η ψυχολογια με τα τελευταία μου ραντεβου π με πηγαν κουβά
Ε ποιος μου λεει οτι δεν θα ξαναπάθω τα ιδια,εσύ ιδίως π με ειδες ξέρεις περι τινος πρόκειταιΣκεψου να κλεισεις Παρασκευη. Και πατα γκαζι 6-7.000+ στροφες και θα περασεις καλα..
Ξεκαθαρα δε μπορω να εγγυηθω για κανεναν απλα αν οντως κανεις την Παρασκευη τελευταια μερα ειπα να δωσω ενα hint. Φιλικα και με καλη διαθεση παντα!Ε ποιος μου λεει οτι δεν θα ξαναπάθω τα ιδια
Αμα ομως οι τελευταιοι με ειχανε ξεσκισει,ωωω καλα θα πέταγαΞεκαθαρα δε μπορω να εγγυηθω για κανεναν απλα αν οντως κανεις την Παρασκευη τελευταια μερα ειπα να δωσω ενα hint. Φιλικα και με καλη διαθεση παντα!
Τι θέλεις να σου κάνουν μωρό μου; Δώσε μας τα φώτα σου για να στα αλλάξουμε μετά...Απλά βαριομουν και περισσοτερο νυσταζα παρά καυλωνα,ναι,τοσο ανενεργοί
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ήδη πάντως νιωθω καλύτερα σημερα π σημερα δεν έκανα κανενα ραντεβου
Το θέμα ειναι οτι κατι λεει αυτό π σημερα το απογευμα νιωθω καλύτερα π εκατσα σπιτι,απ το να βρισκομουν στο μπιλΤι θέλεις να σου κάνουν μωρό μου; Δώσε μας τα φώτα σου για να στα αλλάξουμε μετά...
...αρα κατι ασχημο συνεβη?!?!!?Ε ποιος μου λεει οτι δεν θα ξαναπάθω τα ιδια,εσύ ιδίως π με ειδες ξέρεις περι τινος πρόκειται
Ναι ναι τις τελευταιες μερες...αρα κατι ασχημο συνεβη?!?!!?![]()
κριμα γιατί ήσουν φρέσκο μωράκι και ορεξατο...Το θέμα ειναι οτι κατι λεει αυτό π σημερα το απογευμα νιωθω καλύτερα π εκατσα σπιτι,απ το να βρισκομουν στο μπιλ
...που σε τρομαξε ή ενιωσες απειλη?!?!?Ναι ναι τις τελευταιες μερες
Οχι ομως περισσοτερο να νυστάζω στα ραντεβου,παρά να καυλωνω,εγω την ορεξη την εχω,οι αλλοι κατάφεραν και μου την εκοψανκριμα γιατί ήσουν φρέσκο μωράκι και ορεξατο...
Οχι οχι καμία σχεση,ευτυχως οχι τέτοια...που σε τρομαξε ή ενιωσες απειλη?!?!?
Συναδελφε το εγραψες μονος σου στο τελος. Αυτο θελειΤι θέλεις να σου κάνουν μωρό μου; Δώσε μας τα φώτα σου για να στα αλλάξουμε μετά...
Ετσι πες τα. Γ την ωρα σίγουρα έχω αναγκη να αλλάξω περιβαλλον,να πάω τις διακοπές μου τον Αυγουστο,μακριά απ την Αθηνα,και δεν γινεται να είναι άσχημη η ψυχολογια μου μετά τα ραντεβουΣυναδελφε το εγραψες μονος σου στο τελος. Αυτο θελει![]()
Ναι ,δεν ηταν δυνατοι οσο τους ηθελα,ευτυχως ως προς τη συμπεριφορα τιποτα απολύτως δεν εγινεεγω δεν εχω καταλαβει αν σου φερθηκαν ασχημα ή αν απλα δεν ηταν οσο δυνατοι τους ηθελες.
δηλαδη αν ηθελες νεαρους πορνοσταρ λιγο δυσκολα θα τους εβρισκες να σε πληρωνουν.
θα πληρωσει ο μεσηλικας που δεν εχει και τις απειρες αντοχες.....
Ειχανε μικρό πουλί ; τι εννοείς ;Αμα ομως οι τελευταιοι με ειχανε ξεσκισει,ωωω καλα θα πέταγα
Απλά μια βαρεμάρα σκετη τα ραντεβου,οχι οχι προσοντα κανονικά,και λεω τι; Αυτο το πραγμα θα γινεται; Να με πηγαινουν ετσι σερι;Ειχανε μικρό πουλί ; τι εννοείς ;