Αγγελική
Call-Girl
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2020
- Κριτικές
- 2
- Like
- 37.348
Μεχρι π σκέφτηκα η Παρασκευή να ειναι η τελευταία μου μεραΣήμερα ;
Μεχρι π σκέφτηκα η Παρασκευή να ειναι η τελευταία μου μεραΣήμερα ;
Έχεις κάνει πακέτο για διακοπές και μας πουλάς παπάτζα ?Μεχρι π σκέφτηκα η Παρασκευή να ειναι η τελευταία μου μερα

Αν δεν τελειώνεις Αγγελική με τους Μύστες.. σταμάτα.. το θέμα είναι να τελειώνει και η επαγγελματίας. Καλά θα κάνεις.Μεχρι π σκέφτηκα η Παρασκευή να ειναι η τελευταία μου μερα
Κύθηρα ;Έχεις κάνει πακέτο για διακοπές και μας πουλάς παπάτζα ?![]()
Ναι,ηδη καλύτερα νιωθω π σημερα και αύριο δεν θα κανω ραντεβου,το θεμα είναι να κυλάει ευχάριστα η συνεδριαΑν δεν τελειώνεις Αγγελική με τους Μύστες.. σταμάτα.. το θέμα είναι να τελειώνει και η επαγγελματίας. Καλά θα κάνεις.
Σεβαστό φανταζομαι το να θελω να σταματησωΈχεις κάνει πακέτο για διακοπές και μας πουλάς παπάτζα ?![]()
Ναι Αγγελική.. καλά κάνεις.. ΣταμάταΝαι,ηδη καλύτερα νιωθω π σημερα και αύριο δεν θα κανω ραντεβου,το θεμα είναι να κυλάει ευχάριστα η συνεδρια
.....αααα ρε Πανο, δεν θα προλαβεις κ το πενταωρο τριο που εταξες?!?!?!Σήμερα ;
Οχι οχι δεν θα το προλάβει.....αααα ρε Πανο, δεν θα προλαβεις κ το πενταωρο τριο που εταξες?!?!?!![]()
υγ. ή το προλαβες?!?!!?
Παω να φαω πεπονι..ασε με.. χαλάστηκα.....αααα ρε Πανο, δεν θα προλαβεις κ το πενταωρο τριο που εταξες?!?!?!![]()
υγ. ή το προλαβες?!?!!?
Σκεψου το.. επιτελείς εργοΠαιδια με καταλαβαίνετε φανταζομαι,δεν γίνεται να γινεται ασχημη η ψυχολογία μου και να φεύγω με χειρότερη διαθεση απ αυτη π ήμουν πριν πάω στη συνάντηση
Δεν μοθ σηκώνεται...βαρυ??![]()
Ναι αλλά σημερα νιωθω καλυτερα π δεν εκανα ραντεβου,μου εχει χαλάσει η ψυχολογια με τα τελευταία μου ραντεβου π με πηγαν κουβάΣκεψου το.. επιτελείς εργο
Σκεψου να κλεισεις Παρασκευη. Και πατα γκαζι 6-7.000+ στροφες και θα περασεις καλα..Σκεψου το.. επιτελείς εργο
Ια υπάρχουνε καλυτερες στιγμεςΝαι αλλά σημερα νιωθω καλυτερα π δεν εκανα ραντεβου,μου εχει χαλάσει η ψυχολογια με τα τελευταία μου ραντεβου π με πηγαν κουβά
Ε ποιος μου λεει οτι δεν θα ξαναπάθω τα ιδια,εσύ ιδίως π με ειδες ξέρεις περι τινος πρόκειταιΣκεψου να κλεισεις Παρασκευη. Και πατα γκαζι 6-7.000+ στροφες και θα περασεις καλα..
Ξεκαθαρα δε μπορω να εγγυηθω για κανεναν απλα αν οντως κανεις την Παρασκευη τελευταια μερα ειπα να δωσω ενα hint. Φιλικα και με καλη διαθεση παντα!Ε ποιος μου λεει οτι δεν θα ξαναπάθω τα ιδια
Αμα ομως οι τελευταιοι με ειχανε ξεσκισει,ωωω καλα θα πέταγαΞεκαθαρα δε μπορω να εγγυηθω για κανεναν απλα αν οντως κανεις την Παρασκευη τελευταια μερα ειπα να δωσω ενα hint. Φιλικα και με καλη διαθεση παντα!
Το θέμα ειναι οτι κατι λεει αυτό π σημερα το απογευμα νιωθω καλύτερα π εκατσα σπιτι,απ το να βρισκομουν στο μπιλΤι θέλεις να σου κάνουν μωρό μου; Δώσε μας τα φώτα σου για να στα αλλάξουμε μετά...