Trifonbakatsoulias
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2022
- Κριτικές
- 44
- Like
- 16.365
- Πόντοι
- 5.896
Αξιος.της τον ανοιξες καλαΜε την άδεια της.... Κουράστηκα αλλά τελικά τα κατάφερα να βγάλω την πρώτη φωτογραφία με ανοιγμένο κουλούρι. Δοξάστε με
![]()
Αξιος.της τον ανοιξες καλαΜε την άδεια της.... Κουράστηκα αλλά τελικά τα κατάφερα να βγάλω την πρώτη φωτογραφία με ανοιγμένο κουλούρι. Δοξάστε με
![]()
Με την άδεια της.... Κουράστηκα αλλά τελικά τα κατάφερα να βγάλω την πρώτη φωτογραφία με ανοιγμένο κουλούρι. Δοξάστε με
![]()
Δε χορταινει πουτσα η πατουρα σουΚαι άλλη παρόμοια απο τη σημερινή μάχη που έγινε σήμερα με τον συναγωνιστή που ανέβασε και αυτός τέτοια φωτο,για να σας κρατάω ζεστους,έχει που έχει ζέστη
βλέπω το κωλαντερο να κρέμεται σύντομα..Και άλλη παρόμοια απο τη σημερινή μάχη που έγινε σήμερα με τον συναγωνιστή που ανέβασε και αυτός τέτοια φωτο,για να σας κρατάω ζεστους,έχει που έχει ζέστη

Σε ευχαριστώ πολυ,πέρασα τέλεια μαζί σου,και σε χαρακτήρας και σε επιδόσεις ήσουν άψογος,θα χαρώ αν με ξαναπροτιμήσεις,καλά να περνάς!Καλησπερα στο νημα! Επειτα απο συναντηση με την Αγγελικη να σας πω και γω την εμπειρια μου.. Ορεξατη, δοτικη, δε λεει οχι σε τιποτα και γουσταρει αυτο που κανει. Τυπικη στην ωρα της συναντησης και με προφυλακτικα για εσας που ρωτατε..Ευχαριστη κοπελα και για οσους ειναι σαν κ μενα λατρεις του doggy .. she can throw it back
Ελπιζω να βοηθησαν αυτα τα λιγα για οσους ψαχνεστε.. Καλα γαμησια!
Εμ,το τιμάνε οι περισσοτεροι που μου ερχονται,για αυτόβλέπω το κωλαντερο να κρέμεται σύντομα..
Καθόλου ομωςΔε χορταινει πουτσα η πατουρα σου
Ναι εδωσε ρέσταΑξιος.της τον ανοιξες καλα
....δινει και ρεστα ο κωλαρικος σου?!?!?Ναι εδωσε ρέστα
Εδωσε ρεστα ο τυπάς εννοουσα αλλά κατάλαβα οτι ενα αστείο εκανες....δινει και ρεστα ο κωλαρικος σου?!?!?
![]()
....δινει και ρεστα ο κωλαρικος σου?!?!?
![]()
....κωλοΑΤΜ!!! Την καρτα την βαζεις απο κατω υποθετω
....always και ελπιζω οχι προσβλητικα!Εδωσε ρεστα ο τυπάς εννοουσα αλλά κατάλαβα οτι ενα αστείο εκανες

Οχι οχι καταλαβαίνω εγω απο τέτοια....always και ελπιζω οχι προσβλητικα!![]()
Ναι,να μην το ξεχάσωτην επόμενη κάνε και μια κολονοσκόπηση και στείλε μας τις φωτό να δούμε
Εχει πος απο κατω....κωλοΑΤΜ!!! Την καρτα την βαζεις απο κατω υποθετω![]()
Σαν αρπακτικο τον γραπωσες το πουτσοΣτον αγώνα
Ναι έτσι κάνω σε ολους στα ραντεβού μουΣαν αρπακτικο τον γραπωσες το πουτσο