dimigoall
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 67
- Like
- 113.850
- Πόντοι
- 39.911
Εκεί θα σε τρελάνουν στις μπουγάτσες και στα κασέρια Αγγελική μου .Η ερωτικη πολη,αν σας ερθω θα πάρω κ τριγωνα πανοραματος
Άστο

Εκεί θα σε τρελάνουν στις μπουγάτσες και στα κασέρια Αγγελική μου .Η ερωτικη πολη,αν σας ερθω θα πάρω κ τριγωνα πανοραματος

Παρνηθα ;Οταν λες βόρεια,πού ακριβως;
Εσυ εισαι το αγορι.....εδω αναστηθηκε το αλλο με τους μεγαλους πουτσους και δεν εχει και τσιπουρα μεσα![]()
Η ερωτικη πολη,αν σας ερθω θα πάρω κ τριγωνα πανοραματος
Η ερωτικη πολη,αν σας ερθω θα πάρω κ τριγωνα πανοραματος
Με τυρι η κρεμα ;Εκεί θα σε τρελάνουν στις μπουγάτσες και στα κασέρια Αγγελική μου .
Άστο![]()
....ρε Πανο, γραψε μια ολοκληρη προταση να καταλαβουμε τι λες κ τι εννοεις!!!!Εσυ εισαι το αγορι..
Όλα μπουγάτσες είναι και όλα κασέρια Πανούλη μου γάμησε ταΜε τυρι η κρεμα ;
Δεν σε ειπε ο Τυπος στο προηγούνενο νημα με τα μεγαλα πουλια : αγορι....ρε Πανο, γραψε μια ολοκληρη προταση να καταλαβουμε τι λες κ τι εννοεις!!!!![]()
Κατσε εξηγω στον odin..μισοΌλα μπουγάτσες είναι και όλα κασέρια Πανούλη μου γάμησε τα
Κασέρι gouda ,
κασέρι Edam ,
κασέρι emental ,
κασέρι κασέρι
![]()
![]()
OdinΥπάρχει κάποιος λόγος που ταγκάρεις το συγκεκριμένο αγόρι;;;;
...δεν βγαζουμε ακρη σημερα! Μια τυπισα(?) κανει παιχνιδι εκει και τους λεει ολους αγορια!Δεν σε ειπε ο Τυπος στο προηγούνενο νημα με τα μεγαλα πουλια : αγορι
Τυπισα ; οκ.. ποτε κατεβαίνεις Αθηνα ;...δεν βγαζουμε ακρη σημερα! Μια τυπισα(?) κανει παιχνιδι εκει και τους λεει ολους αγορια!
....ααααα οκ, ναι ρε καλα σε ρωτησε, τι γαμηθ΄κες στα tag?!?!?!?!!

...σε 20 μερες, εχεις τπτ καλο?!?!?Τυπισα ; οκ.. ποτε κατεβαίνεις Αθηνα ;

Βικυ απο your angels.. @Αγγελική .. θα έχει γυρίσει απο διακοπές.. και Νάγια απο greek girl.....σε 20 μερες, εχεις τπτ καλο?!?!?![]()
κρέμα!!!Με τυρι η κρεμα ;
Μπουγάτσα με φλουρί
Κάπου θά είναι χωμένος πάλι τό λαμόγιοΟ άλλος που γυρνάει πάλι ο κωλομπαρας?

Είμασταν μαζί στο διπλανό νήμα με ταΚάπου θά είναι χωμένος πάλι τό λαμόγιο![]()

Θά τόν πέτυχες στο ημίχρονο του αγώνα......Είμασταν μαζί στο διπλανό νήμα με ταγεμιστά
πρόταση για cg αλλά κάπου τον έχασα ...![]()