Διαγραμμένο μέλος 227688
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2022
- Κριτικές
- 15
- Like
- 13.427
- Πόντοι
- 4.496
Παστελιε.. φαε Ανανα..που τα ξερετε αυτα τα κολπα ρε κουφαλιτσες???![]()
Παστελιε.. φαε Ανανα..που τα ξερετε αυτα τα κολπα ρε κουφαλιτσες???![]()
πε προλαβες....τιποτα καυτερες πιπεριες θα φαω να ειναι πικαντικα τοτε!!!!!!!!!Παστελιε !!! Χωρις το αγγουρι
Αι μαλακα... γαμησε με ειμαι@Panos 1978 πως αισθάνεσαι όλα καλά?????
Θα χεστείςπε προλαβες....τιποτα καυτερες πιπεριες θα φαω να ειναι πικαντικα τοτε!!!!!!!!!
με τον ανανα θα χεστω....με τους σπορους απο τις πιπιριες τα στουμπωσει το συστημα!!!Θα χεστείς
Εισαι και χιουμοριστας για κλωνος.Ειμαι του Terry και της kate
Σε ποιο; Το γράφω ετσι οπως το βλέπω; Και παρακαλω οποιος με κλείσει πρωτος αν παω εκει,να υπαρξει κατανοηση αν υπαρξει μια καθυστερηση 10 λεπτάκια,γτ δεν ξερω τις περιοχες εκει,κ δεν ξέρω πόση ωρα θα με κανει να φτάσωΠολύ καλή σκέψη, να το κάνεις κ να κατέβεις κ στο GLS στο Μοσχάτο μία ημέρα όπως έκανε κ η Έλενα 110 για εμάς τους Νότιους.
Απλά οχι κ να λένε πραγματα τα οποια δεν ισχυουν καν,ομως το να μην αρέσω σε καποιον εμφανισιακά το δεχομαι,γτ ο καθενας εχει τα γούστα του. Και να μην πέρασε καλά με μένα στι ραντεβου,απόλυτα σεβαστο,γιατι μπορεί να μην σου βγει με κάποιονΑγγελικουλα..μην ασχολεισαι με αλλες κοπελες.
Μα ναι και θα δεχτω απόλυτα αρνητική κριτικη ,είτε δεν του αρεσε η εμφάνισή μου,είτε οι επιδοσεις μου,γιατι δεν αρέσουμε ολοι σε ολους,για κάτι π ειναι υποκειμενικο θα το δεχτω,αλλά το να με πει καποιος κάτι π δεν ισχυει,αυτο οχι,δεν το δεχομαι,οπως αντίστοιχα με καποιον π εγω δεν πέρασα καλα σε ραντεβου,με άλλη μπορεί να της βγηκεΑυτό είναι και θέμα χημείας,καύλας κλπ.
Ναι γ αυτό και ανοιξα τη σχετική συζήτηση,ή απο αλλους που έχω δει να γραφουν κριτικες γ άλλες με προσβλητικες λέξεις,δεν πέρασες καλά; Απλά γράψε κοσμια,και δεν ξαναπαςΚαι πόσο μάλλον όταν αυτόν τον κάποιον δεν τον παίρνει να μιλάει
Με άριστα το 10, ποσο βαθμολογείς την εξωτερική σου εμφάνιση ;Ναι γ αυτό και ανοιξα τη σχετική συζήτηση,ή απο αλλους που έχω δει να γραφουν κριτικες γ άλλες με προσβλητικες λέξεις,δεν πέρασες καλά; Απλά γράψε κοσμια,και δεν ξαναπας
Σίγουρα πάντως πάνω απ τη βαση,6.5 με 7Με άριστα το 10, ποσο βαθμολογείς την εξωτερική σου εμφάνιση ;
Ναι,το ξερω οτι είμαι αυστηρή με τον εαυτό μουΑδικείς τον εαυτό σου
Βέβαια,ο πελάτης εχει πάντα δίκιο θα γυρίσουν να πούνε,κ αυτο επειδη τα σκάνε κ μόνοΟφείλεται στον εγωισμό τους,αρνούνται να δεχθούν ότι μπορεί και οι ίδιοι να ευθύνονται για το κακό ραντεβού και όχι μόνο η κοπέλα
Πότε 6,5 και πότε 7?Σίγουρα πάντως πάνω απ τη βαση,6.5 με 7
Κάπου εκείΠότε 6,5 και πότε 7?![]()