Intruder80
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2020
- Κριτικές
- 2
- Like
- 7.294
- Πόντοι
- 1.056
Σορρυ φιλε μου εχεις δίκιο...σε αλλον απευθυνόμουν!!!!Γινεται λιγο μουνοπανήγυρης...καταλαβαίνεις!!!!!Μας μπέρδεψες
Σορρυ φιλε μου εχεις δίκιο...σε αλλον απευθυνόμουν!!!!Γινεται λιγο μουνοπανήγυρης...καταλαβαίνεις!!!!!Μας μπέρδεψες
BέβαιαΓλείφεις και τα μπαλάκια;Τα ρουφάς κιόλας;
μ αρέσει γιατί είσαι ανοιχτή καρδιά. ισχύει το ότι δεν θέλω να σε συναντήσω , αλλά μου αρέσει να σε σχολιάζω πάντα καλοπροαίρετα και για να βελτιώνεσαι. σε παρακολουθώ από τις πρώτες μέρες, έχεις κάνει αρκετές κωλοτούμπες και πραγματικά δεν λέω κάτι με κακία. ο καθένας τραβάει τον δρόμο του όπως ο ίδιος επιθυμεί. Ο χρόνος δείχνει τα αποτελέσματα.
Ναι κάνε μια επαναληπτικη δήλωση
Ειδικοτης της...απαρατηρητη δεν περνάει...δεδομένο!!!!!Αγγελικουλα πουτανα ολα τα εκανες παλι!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
Μικρό κορίτσι και κάνει τόσα πράγματα?? Που τα έμαθες όλα αυτά????Bέβαια
Αυτοδιδακτη,γτ απο μικρή μου άρεσε το σεξΜικρό κορίτσι και κάνει τόσα πράγματα?? Που τα έμαθες όλα αυτά????
Αντί να λες το τι κάνεις, δεν κάνεις μια μικρή λίστα και να λές τι δεν κάνεις!!!
Εμ δουλειά μου ειναιΕιδικοτης της...απαρατηρητη δεν περνάει...δεδομένο!!!!!
Που την κάνεις και την απολαμβάνεις...και αυτο περνάει στον κόσμο που δεν αντέχει...και σου τον περνάει κανονικά!!!!Με τρέλα...γι αυτο ξεχωριζεις εδω μεσα...ενας απο τους λογους!!!!Αυτοδιδακτη,γτ απο μικρή μου άρεσε το σεξ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εμ δουλειά μου ειναι
Έχεις αυτογνωσία.Ναι και εγω η ιδια το ξέρω οτι δεν ειμαι μουναρα
Ναι ναι το ξερω,no worries,μεγάλη κιολας εχωΈχεις αυτογνωσία.
Μεγάλο προσόν αυτό, σοβαρά το λέω, όχι ειρωνικά.
Εγώ όπως βλέπω τις φωτογραφίες σου, γουστάρω πολύ.Ναι και εγω η ιδια το ξέρω οτι δεν ειμαι μουναρα
Ναι το ξερω,εχω φαν κλαμπΕγώ όπως βλέπω τις φωτογραφίες σου, γουστάρω πολύ.
Σεβαστό ομως φυσικά να μην περασε κάποιος καλά μαζί μου,απλά να μην με ξαναπροτιμησειΝα συμφωνησω απολυτα και να σεβαστώ την καθε εμπειρια και το καθε γουστο αν έγραφε μια ολοκληρομενη κριτικη καταθέτωντας τα υπέρ και τα κατα της Αγγελικης και της κάθε Αγγελικης...να βγαινει ομως ο καθε τρομπάκος και να γραφει ετσι επιθετικά και με εμπάθεια εχοντας προφανη στοχο να της κάνει ζημιά στην δουλεια της επειδη βλέπει οτι εχει σουξε η τύπισσα οχι...δειχνει αλλο πράγμα...μαλακια και σκατοψυχια το λιγότερο!!!!!
Να ξέρεις πάντως ότι όλοι είμαστε όμορφοι στα σωστά μάτια και στους σωστούς ανθρώπους. Η εξωτερική εμφάνιση φτιάχνεται, αλλά από ένα σημείο και μετά δεν μετράει τόσο αυτή όσο η προσωπικότητα.Ναι και εγω η ιδια το ξέρω οτι δεν ειμαι μουναρα
Μπράβο καυλιάρα!Bέβαια
Ε τι, μισές δουλειές θα κάνουμε.....Μπράβο καυλιάρα!
Πωπο κωλαρα στρογγυλή δεν λέει να μου πέσει....Να και μια άλλη φωτο
Αν κάθεσαι και δεν γκρινιάζεις ... και δεν κοιτάς να την κοπανήσεις ....Σεβαστό ομως φυσικά να μην περασε κάποιος καλά μαζί μου,απλά να μην με ξαναπροτιμησει