Αγγελική
Call-Girl
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2020
- Κριτικές
- 2
- Like
- 37.348
Δώστο μου και ξέρω τι πρέπει να κάνωΝα σου δώσω και το δικό μου να κάνεις τριανταμία
Δώστο μου και ξέρω τι πρέπει να κάνωΝα σου δώσω και το δικό μου να κάνεις τριανταμία
Ευχαριστώ πολύ ,σε θυμάμαι επίσης φυσικάΑγγελικουλα χρονια πολλα , οσο μεγαλωνεις τοσο καυλωνεις
Ναι,πώς κατάφερα κ τους επεισα δεν ξερω,σαν να σταμάτησαν καπως τα δυσπιστα σχόλιαΑυτό δικαιώνει εσένα
Εισαι σιγουρα γυναικα;Ναι,πώς κατάφερα κ τους επεισα δεν ξερω,σαν να σταμάτησαν καπως τα δυσπιστα σχόλια
Μην το δουν αυτό το ερώτημα οσοι με είδαν,και πέσουν ξεροι απ τα γέλιαΕισαι σιγουρα γυναικα;
Πού να ποντάρω ;Kαι θα το τρελάνω ακομα περισσοτερο αν ακουσουν οτι κάποιοι εχουν καταφέρει κ την ιδια μέρα να με κλεισουν,εμ θέμα τύχης αυτά, οπως η κληρωτίδα του τζοκερ που κληρώνει 5 νουμερα απ το 1 εως το 45
Στον αστερισμό του καρκίνου!Δεν είναι τίποτα καύλα μου...τα καλύτερα είναι μπροστά σου!
Ας τα λέμε καλά. Τα δικά σας;
Προλαβαίνω να κλείσω;Αγόρια μου ,καλά νέα,αυριο βράδυ διαθέσιμη,και Σαββατο 12-6,οσοι πιστοί προσέλθετε ,σας περιμένω καυλωμένη
Ναι ακομα προλαβαίνειςΠρολαβαίνω να κλείσω;
Περιμένω pm
Για την καύλα σου !!!
Ξεκινάω «νηστεία» από σήμερα !!!Προλαβαίνω να κλείσω;
Περιμένω pm
Για την καύλα σου !!!
Ακομα δεν κλείστηκαν ολα τα οποια έγραψα ωρες διαθεσιμοτητας,αμα προλάβεις προλαβεςΞεκινάω «νηστεία» από σήμερα !!!
Σου έχω στείλει pm για να κανονίσουμε.Ναι ακομα προλαβαίνεις
Απάντησε μου και το κλείσαμεΑκομα δεν κλείστηκαν ολα τα οποια έγραψα ωρες διαθεσιμοτητας,αμα προλάβεις προλαβες
Σου έχω στείλει pm για να κανονίσουμε.
Μου ανέβασες το ηθικό τώρα !!!
Αμήν !!!!
Σου εγραψα,αμα καταφέρεις κ κλεισεις,μην το πεις ούτε του παπαΑπάντησε μου και το κλείσαμε
Ούτε του Πάπα.,. Μην ανησυχείςΣου εγραψα,αμα καταφέρεις κ κλεισεις,μην το πεις ούτε του παπα
Έκλεισες.Ειναι θέμα τύχης,αλλοι κάνουν καιρό να κλείσουν,κ αλλοι σχεδον αμεσως,εσύ φαίνεται εχεις τύχηΟύτε του Πάπα.,. Μην ανησυχείς
Το θέμα είναι να μην διστάζεις στη ζωή ουαν σου παρουσιάζονται ευκαιρίες… αλλιώς τις χάνεις !Έκλεισες.Ειναι θέμα τύχης,αλλοι κάνουν καιρό να κλείσουν,κ αλλοι σχεδον αμεσως,εσύ φαίνεται εχεις τύχη