Trifonbakatsoulias
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2022
- Κριτικές
- 44
- Like
- 16.365
- Πόντοι
- 5.896
Οσα κερια σβηνεις σημερα στη τουρτα.Ευχαριστώ πολύ,πόσο χαίρομαι που μου εύχονται τα καυλωμενα παλικάρια του σαιτ
Τοσα καυλια να ρουφηξεις.
Οσα κερια σβηνεις σημερα στη τουρτα.Ευχαριστώ πολύ,πόσο χαίρομαι που μου εύχονται τα καυλωμενα παλικάρια του σαιτ
30 καυλιά παντως σίγουρα τα έχω ρουφήξει και με το παραπάνωΟσα κερια σβηνεις σημερα στη τουρτα.
Τοσα καυλια να ρουφηξεις.
Για φαντασου στα εξηντα σου ποσα θα πρεπει να αρμεξεις?30 καυλιά παντως σίγουρα τα έχω ρουφήξει και με το παραπάνω
Καλά ,δεν ξέρουμε πώς θα είμαι στα εξήντα μου,τοσο απο εμφάνιση,όσο και απο υγείαΓια φαντασου στα εξηντα σου ποσα θα πρεπει να αρμεξεις?
Σου ευχομαι να σαι υγιης πανω απ ολα!Καλά ,δεν ξέρουμε πώς θα είμαι στα εξήντα μου,τοσο απο εμφάνιση,όσο και απο υγεία
Αλλά πιστευω θα έχω αποσυρθεί απ το σπορ,δυστυχώς ολοι έχουμε ημερομηνία λήξηςΣου ευχομαι να σαι υγιης πανω απ ολα!
Ευχαριστω πολύ,και να συνεχισω να σας καυλώνωΠολύχρονη καβλιαρα
Καλά ξεκώλιασματα μωρό μου
Να σου δώσω και το δικό μου να κάνεις τριανταμία30 καυλιά παντως σίγουρα τα έχω ρουφήξει και με το παραπάνω
Σε ευχαριστώ,εύχομαι τα καλύτεραχρονια πολλα και καλα στην Αγγελικαρα μας !!!!!!!!!!!!
Ε καλά σίγουρα … αφού αρπαχτή κανειςΑλλά πιστευω θα έχω αποσυρθεί απ το σπορ,δυστυχώς ολοι έχουμε ημερομηνία λήξης
Καλησπέρα και πολύχρονη … επειδή προσπαθώ να προσθέσω και το δικό μου , έχεις pm …30 καυλιά παντως σίγουρα τα έχω ρουφήξει και με το παραπάνω
Την 15ετία την έχεις σίγουρα και βλέπουμε....Αλλά πιστευω θα έχω αποσυρθεί απ το σπορ,δυστυχώς ολοι έχουμε ημερομηνία λήξης
Χρόνια πολλά. Κερνάς κώλο να κεράσω πούτσα;Ευχαριστώ πολύ,αλλάζω δεκαετία σημερα

Nαι κερνάωΧρόνια πολλά. Κερνάς κώλο να κεράσω πούτσα;![]()
Καλησπέρα σας κύριε,είστε καλά;