Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Ευχαριστώ πολύ,να σαι καλαΚαλημέρα Αγγελική χρόνια πολλά με υγεία καί ότι επιθυμείς να τα εκατοστήσεις
Εχει δεν εχει ο παπαροφιλιπς ο γκομενος σου θα με κερασει ραντεβου με την αγγελικη...Ανεστάκο Ζαν,εδώ δεν έχει χρυσά φλουριά.
Πάνε αλλού
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Όλο εκεί ο νους σου Ανεστάκο Ζαν
Μερακλου τυπε μου......δν βλεπω να σε χαλαει ομως!!!![]()
Μεγάλη αλήθεια.Το μουνί, ναι μεν, σέρνει καράβι, αλλά με τον κώλο φτιάχνεις στόλο.![]()
Η γριά κότα έχει το ζουμί μη μασάς έχει το σαι πολλούς μιλφο γκιλφακηδες, καλά θα περάσεις τώρα που αποφάσισες να κανεις καριεραΕυχαριστώ πολύ,αλλάζω δεκαετία σημερα
Που τα ξέρετε ρε … εκπλήσσομαιΧρόνια πολλά στο σεξουλιαρικο μωρό του Βου!
Kάτι ξέρουν και αυτοίΠου τα ξέρετε ρε … εκπλήσσομαι
Ε ναι … πως μου διέφυγε κι εμέναKάτι ξέρουν και αυτοί
....να οργανωθουνε μονοΚαυλιαρηδες χρονιαπολλακηδες, σας βλέπω birthday πάρτυ σήμερα με πολλά έξτρα

Καλά εσύ δεν έχεις ανάγκη.. μόνο λόγια πράξεις 0....να οργανωθουνε μονο![]()
Ευχαριστώ πολύ,υγεία και αγάπη να έχειςΧρόνια Πολλά Αγγελική, να τα εκατοστήσεις κ να σε χαίρονται όσοι αγαπάς.
Σε ευχαριστώ πολύ,καλά να περνάςΧρονια Πολλα Καυλιαρα μου !!!!
Ευχαριστώ πολύ,να σαι καλάΝα τα εκατοστησεις αγγελικη.
Ευχαριστω πολύ ,και εσένα να πραγματοποιηθούν τα όνειρά σουΧρονια πολλα Αγγελικουλα.Και σου ευχομαι οτι γουσταρεις να το εχεις!
Ευχαριστώ πολύ,πόσο χαίρομαι που μου εύχονται τα καυλωμενα παλικάρια του σαιτΧρόνια πολλά Αγγελική να τα εκατοστήσεις, και να φροντίζεις όλους εμάς και τις σκληρές μας στύσεις...