Αγγελική
Call-Girl
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2020
- Κριτικές
- 2
- Like
- 37.342
Deepthroat πάντως δεν μπορώΤότε θα σε μπουκωσω να σε πνίξω...
Deepthroat πάντως δεν μπορώΤότε θα σε μπουκωσω να σε πνίξω...
Καλά θα στα βάλω εγώ στη γλώσσα να τα γλυψεις...Deepthroat πάντως δεν μπορώ
Και εσυ εισαι φουλ του πουτσουΕγω πιστευω πως εισαι φουλ γουτσου γουτσου
Οπου γ=π![]()
Ναι αλλα τα κινητα θα τη πληρώσουν παλι και θα τρέχουν ολοι για πλακετες αγγελικα..Σε αυτό το νήμα θέλω να καυλώνετε και να χύνετε μονο
Ο παπαφιλιπς με κερναει ραντεβου μαζι σου για την επόμενη Δευτέρα.Μπράβο,χαίρομαι,εχεις μνημη βλέπω
Σκάσε ρε μαλακα ψεύτο νίντζα των γιαπωνέζικων ανιμε βήτα διαλογής.Ο παπαφιλιπς με κερναει ραντεβου μαζι σου για την επόμενη Δευτέρα.
Ρε μαλακα ζηλεψες που θα με κερασει ο παπαροφιλιπς αρουλης?Σκάσε ρε μαλακα ψεύτο νίντζα των γιαπωνέζικων ανιμε βήτα διαλογής.
Τραβά τσιμπουκωσε κάνα σκιπιταρ
.....ζ'μπουτσα σας ειπατε?!?!?!?!....ρε μαγκες η κοπελα τι φταει και σκουπιδιαζετε το νημα!
Να φτιαξουμε ενα μπιφ-νημα και να μαλακιστουμε εκει![]()
Γνωστή τακτική διασταύρωσης τηλεφωνικού αριθμού με nickname. Γιατί άραγε ?Kαλησπέρα,βλέπω πολλά πρώτα πρώτα μηνύματα που λένε ενα τηλέφωνο,το τηλέφωνο θα το δωσω μόνο αν κλείσω στα σίγουρα ραντεβού με κάποιον,ωστε να συνεννοηθουμε για αριθμό δωματίου και τα σχετικά. Δεν το δίνω ετσι,γιατι δεν ξέρω αν ο αλλος ειναι απλά χασομέρης
Γνωστή τακτική διασταύρωσης τηλεφωνικού αριθμού με nickname. Γιατί άραγε ?

Να ξέρω ποιος έχει στειλει,για να μην μπερδευτώΓνωστή τακτική διασταύρωσης τηλεφωνικού αριθμού με nickname. Γιατί άραγε ?
Έχεις μια αθωότητα αλλά δεν πείθειςΝα ξέρω ποιος έχει στειλει,για να μην μπερδευτώ
Ε τόσα μηνύματα που λαμβάνω,να τα βάζω σε μια σειρά,γιατί λάθος συνεννοησεις μην γίνουνΈχεις μια αθωότητα
Ναι ενώ αν έδινες γενικά το τηλέφωνο σου, και σου έστελνε ο Κώστας , ο Γιάννης , ο Πέτρος …θα μπερδευόσουν … ενώ τώρα ξέρεις είναι ο φυσαρμόνικας, ο τραμπακουλας, ο μπαμπης ο σουγιάς … χαχαχαΕ τόσα μηνύματα που λαμβάνω,να τα βάζω σε μια σειρά,γιατί λάθος συνεννοησεις μην γίνουν