Maximiliano
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 57
- Like
- 5.984
- Πόντοι
- 10.555
κανονισε το. απλοΚαι εγώ θέλω πολύ να ερθω
κανονισε το. απλοΚαι εγώ θέλω πολύ να ερθω
Έλα πάνω να σε περιποιηθούμε!Και εγώ θέλω πολύ να ερθω
Γεια σου σε βανταμα εμπειρε στις κωλοτρυπιδες, στανταρ μετρας τα χλμ με βαση τη δικη σου.Τι μάρκ
αρκετα χλμ η κωλοτρυπιδα
Λίγο πιο τακτική αποτρίχωση της περιοχής δεν θα έβλαπτε ….Παραθέτω μια φωτό που μου έστειλε η κοπέλα. Ραντεβού έχει κανονιστεί και θα ακολουθήσει και κριτική
Λίγο πιο τακτική αποτρίχωση της περιοχής δεν θα έβλαπτε ….
Θα κάνω αύριο πάλι,ανα 3 μερες κάνωΛίγο πιο τακτική αποτρίχωση της περιοχής δεν θα έβλαπτε ….
Θα την πέσω σε λιγοαμααααααααν............2.30πηγε η ωρα....δεν θα ξυπναμε αυριο!!!!!!!!!
Τρομερή φωτογραφία. Θα επιδιώξω συνάντησηΠαραθέτω μια φωτό που μου έστειλε η κοπέλα. Ραντεβού έχει κανονιστεί και θα ακολουθήσει και κριτική
Κορδελακια μετραω τα χλμ βαση της δικης σου,θες μα σου θυμισω τη καψουρα σου με το 50ρη κοιλαρα μπετατζη που στον ειχε κανει τον κωλο χωνί...εκει στα τσοντοσινεμα που συχναζεις...Γεια σου σε βανταμα εμπειρε στις κωλοτρυπιδες, στανταρ μετρας τα χλμ με βαση τη δικη σου.
και κανένα ξεμπιμπικιασμα…..Λίγο πιο τακτική αποτρίχωση της περιοχής δεν θα έβλαπτε ….

Γιουσουφιν κασσιανη, θα σε παω αιμα μεχρι τελευταιας κωλοτρυπιδας και θα σκουζεις απο ευχαριστηση.Κορδελακια μετραω τα χλμ βαση της δικης σου,θες μα σου θυμισω τη καψουρα σου με το 50ρη κοιλαρα μπετατζη που στον ειχε κανει τον κωλο χωνί...εκει στα τσοντοσινεμα που συχναζεις...
Αυτα τα ματια κατι μου θυμιζουνΠαραθέτω μια φωτό που μου έστειλε η κοπέλα. Ραντεβού έχει κανονιστεί και θα ακολουθήσει και κριτική
Οπως πηγες τη χατζη και της αλλες???αντε παραπερα μωρη μισοριξια ολο λογια εισαι καθεσαι και κοροιδευεις τις κοπελες οτι θα πας μαζι τους και αρχιζεις τις δικαιολογιες μετα μια τα μποφορ μια οτι θες να κλείσεις 12ωρο μια η ζέστη της αθηνας και οτι μαλακια σου κατέβει στο κεφαλι..δεν εχεις καταλαβει πια ότι εχεις γινει καραγκιοζης και γελαμε ολοι με τα χαιρια σου.Γιουσουφιν κασσιανη, θα σε παω αιμα μεχρι τελευταιας κωλοτρυπιδας και θα σκουζεις απο ευχαριστηση.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αυτα τα ματια κατι μου θυμιζουν![]()
Θυμησε μας λιγο, γιατι ηθελες να σε λενε Κασσιανη;Μπαροκουλη οπως σε λεγε η χατζη...
Αν εχεις κότσια εδω δημόσια κλεινεις ραντεβου με αγγελικη και αν δεν πας θα μου τι πει και θα σε κανω ρομπα...παμε ???
Πες μου για το πεθερό ρε του πλένεις ακομα τα σώβρακα?Θυμησε μας λιγο, γιατι ηθελες να σε λενε Κασσιανη;
Σου έχω στείλει p.m.Για πολύ γλύψιμο και σκίσιμο οι τρυπούλες!!
Βανταμιτσα Κασσιανη, φυγε απο το νημα και πηγαινε στα γκει που γουσταρεις, ουτε κεχαγιας στον πουτσο μου εισαι ουτε γραμματεας της Αγγελικης να σου δωκουμε λογαριασμο. Αγαμητη φτωχατζα.Πες μου για το πεθερό ρε του πλένεις ακομα τα σώβρακα?
Λοιπόν γαμιολα θα πας με την αγγελικη ναι η ου?
Απλα λαι λιτα περιμενω απαντηση
Μωρη γαμιολα ασε την αγγελικη και λεμε για σενα τώρα.Βανταμιτσα Κασσιανη, φυγε απο το νημα και πηγαινε στα γκει που γουσταρεις, ουτε κεχαγιας στον πουτσο μου εισαι ουτε γραμματεας της Αγγελικης να σου δωκουμε λογαριασμο. Αγαμητη φτωχατζα.