pastelios
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 28
- Like
- 16.672
- Πόντοι
- 5.946
για οσους θελουν ρουφηγμα??? πρεπει να περιμενουμε το ιδιο???????θα τον βάλετε αν περιμένετε τη σειρά σας
για οσους θελουν ρουφηγμα??? πρεπει να περιμενουμε το ιδιο???????θα τον βάλετε αν περιμένετε τη σειρά σας
Να πέσεις με τα μούτρα και να το γλυφής μέχρι να λιώσει..να,έβαλα
Μόνο σε μένα δεν παίζει το βίντεο....να,έβαλα
να,έβαλα
Μουναρα για τρέλα γαμησια να ακούγαμε και τη φωνή σουνα,έβαλα
ρουφηγμα και γαμησι θα γινει,οχι σκετο ρουφηγμαγια οσους θελουν ρουφηγμα??? πρεπει να περιμενουμε το ιδιο???????
Ελπίζω να μην είσαι μόνο λόγια αλλά να μας εκπλήξεις με το τρόπο σουρουφηγμα και γαμησι θα γινει,οχι σκετο ρουφηγμα
Ωραίο πεταλουδέ μουνί, προσωπικά δε μου αρέσει η τούφα αλλά περί ορέξεως...να,έβαλα
γούστα είναι αυτάΩραίο πεταλουδέ μουνί, προσωπικά δε μου αρέσει η τούφα αλλά περί ορέξεως...
Έγω έμαθα να εκτιμάω την γυναίκα περισσότερο όταν άνοιγε τα πόδια της διαπλατα οικειοθελώς και ας είχε θάμνο ανάμεσα στα πόδια της.Ωραίο πεταλουδέ μουνί, προσωπικά δε μου αρέσει η τούφα αλλά περί ορέξεως...
Πολύ ωραίο , μπράβο σου.να,έβαλα
Ναι αλλά δεν γίνεται δουλειά .. έχεις μείνει στα λόγιαγούστα είναι αυτά
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
παιδιά καλά το μαντέψατε ,το βιντεο οντως αύξησε τον αριθμό μηνυμάτων
Δώσε και άλλο βίντεο στον λαό να σε σπάνε να γίνει πανικός μετααααααανα,έβαλα
Ποσα ξερει η γερικη ξεχαρβαλωμενη σου φρα σου.Δε βαρεθηκα να ψαχνω στα νηματα των κορασιδων για πουτσες.
Πηγαινω κ στα δικα μας τα gay friendly νηματα.
Η τουφα μοιαζει σαν το συρματινο σφουγγαρακι του σκοτς μπραιτ.Ωραίο πεταλουδέ μουνί, προσωπικά δε μου αρέσει η τούφα αλλά περί ορέξεως...
Πεταλουδέ? Θα ανοίξει τα φτερά και θα πετάξει?Ωραίο πεταλουδέ μουνί, προσωπικά δε μου αρέσει η τούφα αλλά περί ορέξεως...
Κανονικά έχει ήδη αργήσει αλλά ας όψεται!!!Πεταλουδέ? Θα ανοίξει τα φτερά και θα πετάξει?