italaki
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 44.139
- Πόντοι
- 5.956
Αν τις πήρες από την κουμπάρα σου...να τις κρατήσεις για τον εαυτό σου...Mα τι λες καλε μου φιλε 123BigGeorge εχω παρει και της λαμπαδες..![]()
Αν τις πήρες από την κουμπάρα σου...να τις κρατήσεις για τον εαυτό σου...Mα τι λες καλε μου φιλε 123BigGeorge εχω παρει και της λαμπαδες..![]()
Νασε καλα καλε μου φιλε θα σε εχω στα υποψιν μου για το δευτερο μου γαμο και οσες λαμπαδες θες χα χαχαΝα'σαι καλά φίλε μου xristospap. Κι εγώ στον δικό σου θα σου'χω μία ντουζίνα λαμπάδες σαν και δαύτη που έστειλες![]()

Καλημέρα αγγελική πως μπορούμε να βρούμε τ νούμερο Σ ευχαριστώΑ τον εχω δει και μας εχει βγάλει τα μάτια,που έχει ανοίξει δικά του νήματα διηγώντας μας τις εμπειρίες του,αλήθεια πού να χαθηκε αυτή η ψυχη;
Μη σε νοιάζει φίλε μου. Θα σε πάω εγώ στην Αραβία που επιτρέπεται η πολυγαμία...Νασε καλα καλε μου φιλε θα σε εχω στα υποψιν μου για το δευτερο μου γαμο και οσες λαμπαδες θες χα χαχα![]()

Ποτε φευγουμε καλε μου κουμπαρε χα χα χαΜη σε νοιάζει φίλε μου. Θα σε πάω εγώ στην Αραβία που επιτρέπεται η πολυγαμία...![]()

Όποτε γουστάρεις κουμπαρούληΠοτε φευγουμε καλε μου κουμπαρε χα χα χα![]()

Buongiorno anche a te,che bello che posso praticare il mio italiano e che in questo site c'è qualcuno che lo parla. È una delle mie lingue preferiteBuongiorno...dimmi tutto...
....εμενα παντως αγαπημενη μου γλωσσα ειναι αυτηBuongiorno anche a te,che bello che posso praticare il mio italiano e che in questo site c'è qualcuno che lo parla. È una delle mie lingue preferite
Κι εσύ τέκνον Βρούτε; Είχαμε τα εγγλέζικα τώρα θα'χουμε και τα ιταλικά; Δε σας προλαβαίνω γαμώτο σας...Buongiorno anche a te,che bello che posso praticare il mio italiano e che in questo site c'è qualcuno che lo parla. È una delle mie lingue preferite

Και σε λιγο Σουαχιλη καλε μου κουμπαρε χα χα χαΚι εσύ τέκνον Βρούτε; Είχαμε τα εγγλέζικα τώρα θα'χουμε και τα ιταλικά; Δε σας προλαβαίνω γαμώτο σας...![]()

Άστα κουμπαρούλη πρέπει να βρω καλές δασκάλες για ταχύρρυθμη εκπαίδευση. Αν και η πρώτη έχει βρεθεί για την αγγλική διάλεκτο. Πιστεύω να με κάνει ξεφτέριΚαι σε λιγο Σουαχιλη καλε μου κουμπαρε χα χα χα![]()
@professor xBuongiorno anche a te,che bello che posso praticare il mio italiano e che in questo site c'è qualcuno che lo parla. È una delle mie lingue preferite

Κι εσύ τέκνον Βρούτε; Είχαμε τα εγγλέζικα τώρα θα'χουμε και τα ιταλικά; Δε σας προλαβαίνω γαμώτο σας...![]()
Αρχίζει απο Γ και τελειώνει σε όλα....
Οπα οπα καλε μου κουμπαρε για να μαθεις (γλωσσες) πρεπει οι δασκαλες να ειναι ασχημες ,,αλλιως θα θες να της μαθεις αλλα για αλλα χα χα χαΆστα κουμπαρούλη πρέπει να βρω καλές δασκάλες για ταχύρρυθμη εκπαίδευση. Αν και η πρώτη έχει βρεθεί για την αγγλική διάλεκτο. Πιστεύω να με κάνει ξεφτέρι

Καλώς τα μάτια μας τα 2. Επέστρεψες στη βάση σου βρε Ρασπούτιν;
Τι εγινε κουμπαρε τα βρηκες σκουρα??? χα χα
Ακόμα δεν άρχισες τα εγγλέζικα???Άστα κουμπαρούλη πρέπει να βρω καλές δασκάλες για ταχύρρυθμη εκπαίδευση. Αν και η πρώτη έχει βρεθεί για την αγγλική διάλεκτο. Πιστεύω να με κάνει ξεφτέρι
Τι να κάνουμε κουμπαρούλη; Βλέπεις σε αιθέριες υπάρξεις δε μπορούμε να αντισταθούμε. Αλλά θα το μοντάρουμε. Θα τα συνδυάζουμε και τα 2. Το τερπνόν μετά του ωφελίμουΟπα οπα καλε μου κουμπαρε για να μαθεις (γλωσσες) πρεπει οι δασκαλες να ειναι ασχημες ,,αλλιως θα θες να της μαθεις αλλα για αλλα χα χα χα![]()