b0b
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.142
- Πόντοι
- 456
Για μια ακόμα φορά έπεσε μέσα το ένστικτό μου
Εχεις αυτό το χάρισμα να μην πέφτεις ποτε εξω και να ξέρεις τα πάντα. Τρομερό και σε ζηλεύω για αυτό.
Για μια ακόμα φορά έπεσε μέσα το ένστικτό μου
Για να τελειώνει αυτή η πλάκα που γίνεται σε διαφορά νήματα, έχεις δει πέσιμο σε κάποιον που εξέφρασε αρνητική γνώμη για κάποια κοπέλα ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ και ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΑ; Έχει γεμίσει το σάιτ κάφρους και ψευτόμαγκες που μια χαρά αξίζουν ότι μπινελικια ακούνε.Καταρχήν δεν κοιτάω την τιμή καμίας κοπέλας. Την τιμή την κοστολογεί η κάθε μία όπως νομίζει.
Από εκεί και πέρα ο επαγγελματίσμος δεν έχει να κάνει με την τιμή. Εγώ έχω βρεθεί με την Αγγελική και μπορώ να κρίνω.
Το τελευταίο που θα έκρινα θα ήταν η εμφάνιση κάποιας κοπέλας.
Το αν αρέσει σε κάποιον ή όχι είναι καθαρά προσωπικό του γούστο.
Εγώ κρίνω τα υπόλοιπα που δείχνουν τον επαγγελματίσμο μια κοπέλας αλλά και τα γραφόμενα της αλλά και την εμπειρία που είχα από κοντά.
Εννοείται ότι με την κοπέλα δεν έχω απόλυτος τίποτα και δεν θα την κατηγορήσω.
Το πρόβλημα μου είναι καθαρά με κάποιους από τα μέλη που δεν ξέρω τι ωφελος έχουν, αλλά χωρίς καν να την έχουν συναντήσει, την θεοπειουν και την υπερασπιζονται αν κάποιος γράψει κάτι αρνητικό για αυτή.
Και χεστηκα αλλά το σαιτ είναι για ενημέρωση των μελών. Και αυτή πρέπει να γίνεται σωστά και με αλήθειες
Άστο φίλε.... Να είσαι σίγουρος ότι ξέρω πολλά παραπάνω από ότι φαντάζεσαι. Και δεν μιλάω για εσένα προσωπικά. Μιλάω για το τι παίζει εδώ μέσα. Τέλος πάντων.. Καλη τύχη στην ψηφοφορία. Εγώ σε ψήφισα γιατί σε συμπαθησαΓια να τελειώνει αυτή η πλάκα που γίνεται σε διαφορά νήματα, έχεις δει πέσιμο σε κάποιον που εξέφρασε αρνητική γνώμη για κάποια κοπέλα ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ και ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΑ; Έχει γεμίσει το σάιτ κάφρους και ψευτόμαγκες που μια χαρά αξίζουν ότι μπινελικια ακούνε.
Μπορεί να συμβαίνουν πολλά και διαφορά που είτε φανταζόμαστε ή φαίνονται αλλά ότι υπάρχουν και πολλοί καφροι που δεν ξέρουν να εκφράζονται, ποσό μάλλον να φέρονται, είναι δεδομένο.Άστο φίλε.... Να είσαι σίγουρος ότι ξέρω πολλά παραπάνω από ότι φαντάζεσαι. Και δεν μιλάω για εσένα προσωπικά. Μιλάω για το τι παίζει εδώ μέσα. Τέλος πάντων.. Καλη τύχη στην ψηφοφορία. Εγώ σε ψήφισα γιατί σε συμπαθησα
Τις περισσοτερες φορες αν όχι ολεςΑ ρε.. το κωλοενστικτο...πάντα σωστό βγαίνει
έκλαψα!!Ρε μαλακισμενο, σύρε και γαμησου, έφαγες πόρτα και από πληρωμένο σεξ, δέξου το και προχωρα, δοκίμασε καμία βάφτιση να δεις Μουνί.
Εισαι σκέτη καύλα θα σου γλείψω την ροδέλα πρωτα
Καιρό είχα να διαβάσω τοσο ωραιο σχόλιο,τσακωμοι εγιναν τώρα τελευταίαφοβερή γυναίκα γκομενάρα
Δεν μπορώ να σου στείλω μηνυμαΚαλησπέρα Αγγελικη θα μπορούσα να έχω το τηλέφωνό σου ;
Ούτε εγώ μπορώ επειδή είμαι νέο μέλος..πως θα γίνει ;Δεν μπορώ να σου στείλω μηνυμα
Συμπληρωσε 5 μηνύματα στο φόρουμΟύτε εγώ μπορώ επειδή είμαι νέο μέλος..πως θα γίνει ;
Προβλέπω να πλακώνουν και να ζητάνε ραντεβού για κωλο μόνοKαλημέρα σας,απο σήμερα και για 5 μέρες δεν θα είμαι διαθεσιμη λογω περιόδου
Λογικό , πίπα - κωλοΠροβλέπω να πλακώνουν και να ζητάνε ραντεβού για κωλο μόνο
Μετά θα τους διολοστειλει η Αγγελική και θα βγούν να την κράξουν και πάει λέγοντας ο κύκλοςΛογικό , πίπα - κωλο
Και δεν μπορούμε να ξεκουραστούμε λίγο λες και δεν έχουμε ζωή , φαυλος κύκλος φίλε μου , τι τα ψάχνειςΜετά θα τους διολοστειλει η Αγγελική και θα βγούν να την κράξουν και πάει λέγοντας ο κύκλος