Αγγελική
Call-Girl
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2020
- Κριτικές
- 2
- Like
- 37.424
Λες και έγινε καταστροφη κάνουν ,ενω απλά μπορούσαν να πάνε στην επομενηΣυμβαίνουν αυτά και στις καλύτερες οικογένειες
Λες και έγινε καταστροφη κάνουν ,ενω απλά μπορούσαν να πάνε στην επομενηΣυμβαίνουν αυτά και στις καλύτερες οικογένειες
Ίσως σε είχαν απωθημένο και γιαυτό όλη η φασαρίαΛες και έγινε καταστροφη κάνουν ,ενω απλά μπορούσαν να πάνε στην επομενη
Κάτι μου λεει οτι θα εχει και αλλες σελιδες,απλά δεν θα το είδανε ακοματελικα μονο 3-4 σελιδες κρατησε.
τιποτα δηλαδη,σαχλαμαρες.
συνεχιστε ρε μην μας πιασει καταθλιψη.![]()
Έλα μαν εδώ είμαιΠού πήγε αυτός με τα ποπ κορν ρε;;;; Μπορώ να πληρώσω με κάρτα επειδή στο ΑΤΜ είχε ουρά και δε σταμάτησα;;;;

Ζεστά ζεστάΈλα μαν εδώ είμαι
Κάθησε να σε κεράσω μία γύρα , καθότι είμεθα άπλες
![]()
Μαδοπούτσι συνοδεία popcorn![]()
Υποψίες τύπου ότι μπορεί να πηδάει χωρίς απαραίτητα να πληρώνει; Ή όπως ότι δε χρειάζεται να διαλαλει, αν, ποτε και πως πηδάει; Επίσης κάποιες κύριες εδώ μέσα δεν έχουν καρτέλα κριτικών ή έχουν κριτικές στα νήματα τους.64.000 μηνύματα χωρίς κριτικές ο Baroβλάχος έπρεπε να σε βάζει σε υποψίες .
Η ζωή μας όλη είναι το πήδημα, ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ???Γιατι εσύ δεν έχεις; Δεν εχεις υποχρεώσεις και ζωη έξω; Πόσο εφικτο το θεωρεις καποια κοπελα να ειναι γυμνη 24 ωρες ολη μερα κανοντας σεξ;
Δηλαδη μονο σεξ ειναι οι μέρες σας και τίποτα αλλο;Η ζωή μας όλη είναι το πήδημα, ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ???
Κάτι μου λέει ότι θα συνεχίσειτελικα μονο 3-4 σελιδες κρατησε.
τιποτα δηλαδη,σαχλαμαρες.
συνεχιστε ρε μην μας πιασει καταθλιψη.![]()
Σεξ, φαγητό και ύπνος, το τρίπτυχο της ευτυχίας!Δηλαδη μονο σεξ ειναι οι μέρες σας και τίποτα αλλο;
Ναι Αγγελική μουΔηλαδη μονο σεξ ειναι οι μέρες σας και τίποτα αλλο;

Αυτο λεω,οτι μεχρι αύριο ακομαΚάτι μου λέει ότι θα συνεχίσει
Κάθησε μαν μου , το απόγευμα θα βάλω χοτ ντογκ
![]()
Ρε μαλακισμενο, σύρε και γαμησου, έφαγες πόρτα και από πληρωμένο σεξ, δέξου το και προχωρα, δοκίμασε καμία βάφτιση να δεις Μουνί.Έλα αρκετά με το μαλακισμένο !!! Αξία της δώσαμε της ηλίθιας!!!
μην βριζειςΡε μαλακισμενο, σύρε και γαμησου, έφαγες πόρτα και από πληρωμένο σεξ, δέξου το και προχωρα, δοκίμασε καμία βάφτιση να δεις Μουνί.
μην μπλέκεσαι οταν ο κόσμος τσακώνεταιμην βριζεις

Απολογούμαι άγιες μέρεςμην βριζεις
φευγωμην μπλέκεσαι οταν ο κόσμος τσακώνεται![]()

Λες και αυτός εχει βρίσει μονομην βριζεις