Αγγελική
Call-Girl
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2020
- Κριτικές
- 2
- Like
- 30.294
Χαχα λες;Η θεά Αφροδίτη θα ζήλευε τις φωτό σου....
Χαχα λες;Η θεά Αφροδίτη θα ζήλευε τις φωτό σου....
εννοείται ...βγάζεις μια extra καύλα όταν είσαι βρεγμένη....Χαχα λες;
Kαι καθαρή βγαινω επισης αφου έχω πλυθει και σαπουνιστει,εκει να δεις καύλαεννοείται ...βγάζεις μια extra καύλα όταν είσαι βρεγμένη....
Τραβάει τα βυζγια της....Χαχα λες;
Τρέξτε να προλάβετεΒιαστείτε παίδες, γιατί τώρα με τις κριτικές που φαίνεται η αλήθεια, η Αγγελική θα γίνει διάσημη πριν καν το καταλάβουμε και μετά δεν θα υπάρχει ραντεβού ούτε για δείγμα. Πιο εύκολα θα βρίσκεις τον Πρόεδρο της Αμερικής παρά την Αγγέλω μας.
Τα κα(Υ)λανταΣτις 24 ,
να έρθεις να μου πείς τακάλανταΑγγελική
![]()
Ωωω καλό αυτοΤα κα(Υ)λαντα
Nαι,και εγω δεν το ειχα ξαναδιαβάσει αυτο,και οτι τον κολλησα κάτι να λεειΈχουν σκάσει αρκετές κριτικές και πουθενά δεν αναφέρθηκε πρόβλημα φαγούρας.
Να υποθέσω πως έληξε ο συναγερμός και ξανακαυλωνουμε άνετα με την κοπέλα;
Μα βαλτο και εσυ στην υπογραφη σου να τελειωνουμε!Εντωμεταξυ στις κριτικες που γραφτηκαν,καποιοι αντι να σχολιάσουν πανω στην κριτικη,σχολιασαν μονο "τηλ επικοινωνιας",ελεος,τοσα που γράφτηκαν ,αυτο βρήκανε να απαντησουν.Γράψτε σχετικα με αυτο που διαβάσατε.
Βάλε αυτές στην καρτέλα σου. Κάποιες άλλες σε αδικούν.Κάτι διαφορετικό σήμερα σας έχω,δεν έχω βάλει φωτο σε ντους
Φυσικά και θα τις βάλωΒάλε αυτές στην καρτέλα σου. Κάποιες άλλες σε αδικούν.
Ετσι μπορουν να το δουν ολοι ομωςΜα βαλτο και εσυ στην υπογραφη σου να τελειωνουμε!
Φυσικά και θα τις βάλω
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ετσι μπορουν να το δουν ολοι ομως
Αν θέλουν το τηλέφωνο ας στείλουν προσωπικό μήνυμα τόσο απλάΕντωμεταξυ στις κριτικες που γραφτηκαν,καποιοι αντι να σχολιάσουν πανω στην κριτικη,σχολιασαν μονο "τηλ επικοινωνιας",ελεος,τοσα που γράφτηκαν ,αυτο βρήκανε να απαντησουν.Γράψτε σχετικα με αυτο που διαβάσατε.