malakotianos
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2024
- Like
- 596
- Πόντοι
- 81
ουτε καν τον ξερω ! απλα διαβασα τι εγραψε και προβληματιστηκα ειναι η αληθεια τυπεΈναν τύπο μικροτσουτσουνο τι τον έχεις τύπε;
ουτε καν τον ξερω ! απλα διαβασα τι εγραψε και προβληματιστηκα ειναι η αληθεια τυπεΈναν τύπο μικροτσουτσουνο τι τον έχεις τύπε;
Γιατι σχεδον ποτέ δεν κανω κατάποσηΠως το γνωρίζεις αυτό; Δεν απάντησες στην ερώτηση μου.
Άλλες αξίζουν καυλάντα και λιντσάρισμα. Εδώ το θέμα θέλει άλλο χειρισμό.Γτ δεν του λες ότι έχεις την κουφαλα και τα αποθηκεύεις εκει![]()
Χαχαχα μου αρεσει που του απαντησες κιολας,εχει μείνει ακομα σε μια εξαγωγη φρονιμιτη πριν κατι μηνες,κ τη λεξη κουφαλα ξερει να γράφει εδωΆλλες αξίζουν καυλάντα και λιντσάρισμα. Εδώ το θέμα θέλει άλλο χειρισμό.
Αναφέρεις «χύσιμο στο στόμα». Τι νομίζεις ότι αλλάζει αν τα φτύσεις; Σε αυτή την περίπτωση θεωρείς πως δεν μένουν υπολείμματα;Γιατι σχεδον ποτέ δεν κανω κατάποση
Φτανει η συζητησηΑναφέρεις «χύσιμο στο στόμα». Τι νομίζεις ότι αλλάζει αν τα φτύσεις; Σε αυτή την περίπτωση θεωρείς πως δεν μένουν υπολείμματα;
Εντάξει, φαίνεσαι αθώο και καλό παιδί. Να προσέχεις την υγεία σου και τον εαυτό σου.Φτανει η συζητηση
Κατανταει και αδιακρισία απο ενα σημειο και μετα,αμα φοβαστε μην ερχεστε,να ξερετε πού να σταματατε,γτ δεν θελω και πολυ να αρχισω τα καντηλια και τις χριστοπαναγίεςΕντάξει, φαίνεσαι αθώο και καλό παιδί. Να προσέχεις την υγεία σου και τον εαυτό σου.
Τα γραφόμενα μένουν ...Χαχαχα μου αρεσει που του απαντησες κιολας,εχει μείνει ακομα σε μια εξαγωγη φρονιμιτη πριν κατι μηνες,κ τη λεξη κουφαλα ξερει να γράφει εδω
Verba volant, scripta manentΤα γραφόμενα μένουν ...
Και τα δικά σου
Βρωμάνε ...
Στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν είναι αδιακρισία αλλά προτροπή. Πάντα θα βρίσκεις πελάτες όπως πάντα θα υπάρχουν τύποι που ζητάνε σεξ χωρίς προφυλάξεις. Όμως αν θέλεις να πιστέψουμε ότι η κριτική είναι ψεύτικη οφείλεις να δώσεις εξηγήσεις και να βουλώσεις στόματα.Κατανταει και αδιακρισία απο ενα σημειο και μετα,αμα φοβαστε μην ερχεστε,να ξερετε πού να σταματατε,γτ δεν θελω και πολυ να αρχισω τα καντηλια
Τι ειναι αυτα που ρωτατε τη κοπελα ρε παιδες...να ρωτησει τοτε κι αυτη για εσας...αν νομιζετε οτι ειστε καλυτεροι της..χειροτεροι ειστε.Κατανταει και αδιακρισία απο ενα σημειο και μετα,αμα φοβαστε μην ερχεστε,να ξερετε πού να σταματατε,γτ δεν θελω και πολυ να αρχισω τα καντηλια και τις χριστοπαναγίες
Ακαποτο ποτέ δεν θα δεχομουν. Και μαλιστα εχουν πει και με τα διπλασια λεφτα να βαλουν ακαποτο,και φαγανε αγνοησηΣτη συγκεκριμένη περίπτωση δεν είναι αδιακρισία αλλά προτροπή. Πάντα θα βρίσκεις πελάτες όπως πάντα θα υπάρχουν τύποι που ζητάνε σεξ χωρίς προφυλάξεις. Όμως αν θέλεις να πιστέψουμε ότι η κριτική είναι ψεύτικη οφείλεις να δώσεις εξηγήσεις και να βουλώσεις στόματα.
Ε μα,πες τα,και μετα αν αρχισω τα βρισιδια θα τους κακοφανειΤι ειναι αυτα που ρωτατε τη κοπελα ρε παιδες...να ρωτησει τοτε κι αυτη για εσας...αν νομιζετε οτι ειστε καλυτεροι της..χειροτεροι ειστε.
Δεν συζητάμε το ποιος είναι καλύτερος αλλά το αν τηρούνται στοιχειώδεις κανόνες υγιεινής και ασφαλείας. Λυπάμαι που την φέρνω σε δύσκολη θέση γιατί μου είναι συμπαθής. Αλλά είναι σοβαρό το να μην μπορεί να τους αντιληφθεί.Τι ειναι αυτα που ρωτατε τη κοπελα ρε παιδες...να ρωτησει τοτε κι αυτη για εσας...αν νομιζετε οτι ειστε καλυτεροι της..χειροτεροι ειστε.
Τον τύπο Κουρούπα περιμένουμε από την περασμένη εβδομάδα με τη φωτό.Ρε με την καρτέλα κριτικών τί θα γίνει; θά κάνει κανείς σεφτε ;
Και να πει κι αλήθειες γιατί η Αγγέλω δαγκώνει είπεΓουρλης να είναι

Μα είναι δυνατόν να ζητάει κάποιος από μια γυναίκα να κάνει σεξ χωρίς προφυλάξεις; Έλεος δλδ!!!Ακαποτο ποτέ δεν θα δεχομουν. Και μαλιστα εχουν πει και με τα διπλασια λεφτα να βαλουν ακαποτο,και φαγανε αγνοηση
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ε μα,πες τα,και μετα αν αρχισω τα βρισιδια θα τους κακοφανει
Κι ομως..καποιοι ζητουν...και το πιο tragic...καποιες το κανουν κιολας...Μα είναι δυνατόν να ζητάει κάποιος από μια γυναίκα να κάνει σεξ χωρίς προφυλάξεις; Έλεος δλδ!!!
Πολύ σωστός στη παρατήρηση αυτή. Δυστυχώς πολύ κακολογουν κοπέλες χωρις να τις ξέρουν καν! Το έχουν κάνει κι σε άλλες όπως στην Linaesc κι την Άννα πιπινακι που ξέρω εγώ. Δυστυχώς! ΚριμαΕγώ καταλήγω στο συμπέρασμα ότι στην Ελλάδα δύο επαγγέλματα δεν θα πεθάνουν ποτέ. Οι μαλάκες και οι ρουφιάνοι. Είναι ο άλλος μέσα στο bourdela.com και σπαταλά τον χρόνο του στο να δυσφημεί ψευδώς μια εργαζόμενη, που δεν τον έχει πειράξει πουθενά, δεν τον ξέρει, και δεν την ξέρει. Απλά για να της κάνει κακό, χωρίς λόγο. Αμάν γαμώτο, υπάρχει κάτι σε αυτή την χώρα που να μην είμαστε Ι5;;;
Το μισό από τον χρόνο που αφιερώνουν, σε τέτοια πράγματα, αν τον αφιέρωναν στο να φτιάξουν λίγο τον εαυτό τους μπορεί που και που να τους καθόταν και εθελοντικά καμιά γυναίκα.Πολύ σωστός στη παρατήρηση αυτή. Δυστυχώς πολύ κακολογουν κοπέλες χωρις να τις ξέρουν καν! Το έχουν κάνει κι σε άλλες όπως στην Linaesc κι την Άννα πιπινακι που ξέρω εγώ. Δυστυχώς! Κριμα