Αγγελική
Call-Girl
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2020
- Κριτικές
- 2
- Like
- 37.260
Για να σας διευκολύνω,θα τις βάλω στο προφιλ μου ολες μαζίΚι έψαχνα....
Για να σας διευκολύνω,θα τις βάλω στο προφιλ μου ολες μαζίΚι έψαχνα....
Εβαλα ήδη μπολικο υλικοΦτιάξε ένα book
Πολύ ωραίο υλικό! Όντως!!!Εβαλα ήδη μπολικο υλικο

Δεν ξέρω τι ευχές λένε στην περίοδο, αλλά τέλος πάντων ελπίζω να σε ταλαιπωρήσει όσο το δυνατόν λιγότερο.Καλημέρα σας αγόρια και καλό σαββατοκύριακο να έχετε. Μα πώς τυχαίνει πόσα σ-κ που έχω χρόνο να εχω περίοδο,και να μην μπορώ να σας εξυπηρετήσω,και την προηγούμενη φορά,Παρασκευή είχε έρθει![]()
A λες δηλαδή σε καλο να μου βγήκεΔεν ξέρω τι ευχές λένε στην περίοδο, αλλά τέλος πάντων ελπίζω να σε ταλαιπωρήσει όσο το δυνατόν λιγότερο.Έτσι και αλλιώς το Σαββατοκύριακο αυτό ψιλομαλακία θα είναι με το Πολυτεχνείο. Φαντάσου να ήσουν με πελάτη στο Μπιλ και να βλέπατε από το παράθυρο να αιωρούνται φωτοβολίδες.
.
Λέω ότι αν είναι υπάρχει καλύτερο Σαββατοκύριακο για να ξεκουραστείς είναι αυτό που διανύουμε τώρα. Στην θέση σου και χωρίς περίοδο, πάλι ρεπό θα έπαιρνα. Όταν πέφτουν μάπες μεταξύ ηληθίων, το καλύτερο είναι να μην είσαι ανάμεσά τους.A λες δηλαδή σε καλο να μου βγήκε
Και ήθελα για αύριοΚαλησπέρα σας αγόρια,σας περιμένω απο Τετάρτη και πάλι να με τιμήσετε και να περάσουμε ωραία,μες στην καύλα
Οι μπουρδελιάρηδες είμεθα καπιταλιστές.Τετάρτη έχει απεργία!
Nαι,πανελλαδικήΤετάρτη έχει απεργία!
Και ποιός την διοργανώνει??? Τι ζητάμε???Nαι,πανελλαδική
Γιατί από πότε στην Ελλάδα ξέρουμε τι ζητάμε;;;Και ποιός την διοργανώνει??? Τι ζητάμε???

Γιαυτό ρώτησα την αρμόδια, να μας πει , μπας και ξέρει!Γιατί από πότε στην Ελλάδα ξέρουμε τι ζητάμε;;;![]()
Μεταξενιο το μουνακι σουΚαλησπέρα σας αγόρια,σας περιμένω απο Τετάρτη και πάλι να με τιμήσετε και να περάσουμε ωραία,μες στην καύλα