barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 29.437
- Πόντοι
- 5.506
Αστα φίλος, δεν ξέρω που να κρυφτώ από την οργή του βιτάμ.Πρόσεχε θα μπλέξεις.. Φυλαξου μην παίζεις με τέτοιους τύπους...![]()
![]()

Αστα φίλος, δεν ξέρω που να κρυφτώ από την οργή του βιτάμ.Πρόσεχε θα μπλέξεις.. Φυλαξου μην παίζεις με τέτοιους τύπους...![]()
![]()

Εγω σε προειδοποίησα. Είναι σκληρός καριολης. Να προσέχεις γιατί κάνει κ τέχνες αυτοςΑστα φίλος, δεν ξέρω που να κρυφτώ από την οργή του βιτάμ.![]()
σβήστηκε ή το έσβησε ο λάκης για να γλιτώσει την περαιτέρω κατακραυγή από τον λαό του σάιτ?παιδια συγνωμη για την παρεμβαση αλλα σβηστηκε το νημα του Λακη΄΄αορατα θεματα λογω ignore list'![]()
σβηστηκεσβήστηκε ή το έσβησε ο λάκης για να γλιτώσει την περαιτέρω κατακραυγή από τον λαό του σάιτ?
ρε μουνι ΤΟΝ ΞΕΡΕΙΣ ;;;;
ΝΕΑ ΤΡΟΠΗ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΝΗΜΑ
@poutsesmple1447 @celebre @Manimal
@RETROμόνο εσυ μπορεις να ξέρεις την αλήθεια
![]()
Για ριξε μια περιληψη γιατι τωρα γυρισαεχει κανεις να μας πει σε περιληψη τι έγινε ; γιατι ειναι πολλες οι σελίδες![]()
όλα τα καλά κάποτε τελειώνουνσβηστηκε![]()
ειχε δουλιτσα σημερα το ταξι;Για ριξε μια περιληψη γιατι τωρα γυρισα![]()
όλα τα καλά κάποτε τελειώνουν![]()
πιωμενος εισαι; ή ανεβασες παλι πυρετο;
παιδια συγνωμη για την παρεμβαση αλλα σβηστηκε το νημα του Λακη΄΄αορατα θεματα λογω ignore list'![]()
στεναχωρημενοςπιωμενος εισαι; ή ανεβασες παλι πυρετο;
ωχ εχεις δικιο ειναι στην θεση του το νημαπιωμενος εισαι; ή ανεβασες παλι πυρετο;

τα νηματα του Λακη δεν σβηνουν , ΔΕΝ ΣΒΗΝΟΥΝ ΤΟΥ ΛΑΚΗ ΤΑ ΝΗΜΑΤΑστεναχωρημενος
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ωχ εχεις δικιο ειναι στην θεση του το νημα![]()

Θα δειξει αυριο τι Amber Alert θα βγουνε , που παρατησε τα γερόντια ..ειχε δουλιτσα σημερα το ταξι;

ανεταΘα δειξει αυριο τι Amber Alert θα βγουνε , που παρατησε τα γερόντια ..
Αυτος πρεπει να πηγαινει και σε ξεμπαρκα σημεια και να παιρνει μάτι ζευγαράκια που κανουν φικι φικι μεσα στο αμαξι![]()
Mια ψευδή κριτική ,να το διορθώσωΔεν μπορώ να καταλάβω. Κάποιος ανεβάζει μια κακή κριτική για μια κοπέλα του επαγγέλματος. Αυτή αντιδρά με το χείριστο τρόπο γιατί φοβάται μη χάσει πελατεία. Οι υπόλοιποι τι ζόρι τραβάνε;
Σωστά. Μόνο οι καλές κριτικές είναι αληθινές.Mια ψευδή κριτική ,να το διορθώσω
Οχι,και οι αρνητικες ειναι αληθινες,ενας ας πουμε εγραψε οτι δεν του βγηκε η χημεια μαζι μου,και οντως τον είδα αυτονΣωστά. Μόνο οι καλές κριτικές είναι αληθινές.