Αγγελική
Call-Girl
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2020
- Κριτικές
- 2
- Like
- 37.266
Για θέμα υγείας δεν δέχομαι να ακουω κουβενταΑν παει στο ραντεβού με το νικητη,γιατι μπορει να χαλάσει το κινητο ή να ποναει το δοντάκι...
Για θέμα υγείας δεν δέχομαι να ακουω κουβενταΑν παει στο ραντεβού με το νικητη,γιατι μπορει να χαλάσει το κινητο ή να ποναει το δοντάκι...
Καλα λες,λες και υποχρεωσα κάποιον να δει το νημα μου,σε οποιον δεν αρέσω,απλά να μην βάζει να με δει,και να κανει διακοπη παρακολουθησηςΚάπου έχει ξεχειλωσει το θέμα ρε συνάδελφοι. !!!
Αφού δεν σας κάνει το κορίτσι γιατί δεν την αγνοείτε και κάθεστε και την κράζετε;
Και τρίχες μπορεί να έχει και σκελετικό θέμα μπορεί να έχει και πρόβλημα στην έκφραση.
Σε κάποιους μπορεί να αρέσει σε κάποιους όχι.
Για εμένα είναι σημαντικό ότι τα δείχνει και δεν τα κρύβει.
Δεν έχει κανέναν δόλο δηλαδή να μας κοροϊδέψει.
Συναδελφικους χαιρετισμούς σε όλους
Ντε και καλα να επιτεθουν σε διαφορετικη αποψηΤην είδα...ΧΩΡΙΣ ΚΑΚΙΑ..δεν με νοιάζει ας φάω κράξιμο δημοκρατία έχουμε μπορεί να λέει ο καθένας ότι θέλει....την κοπέλα δεν βλέπω να την πειραξε...!!
απειλές παρακαλω να λείπουν απο εδω,λιγη τσίπα να εχουμεΡε είσαι μαγκας???
Που μένεις ρε λεγε να έρθω να σε κανω κοτα
Εμ απο νομό Αιτωλοακαρνανίας είμαι αφούΤης έχω πει να πάει για laser επειδή εκεί στις άκρες του Μπικίνι στα μπούτια είναι έντονο και θα σωθεί από το ξύρισμα αλλά πού;;; Δε με ακούει!!! Έχει πολύ Αγρίνιο μέσα της!!!
Γιατρους έχουμε εδω,λαμπρούς επιστημονες γενικωςΣοβαρεύει το νήμα της Αγγελικούλας απο το Μεσολόγγι.
Επιστημονική προσέγγιση !!!!!!!!!!!!!!
Ναι τι; Πες το ελευθερα
Κοντά έπεσεςΠώς νόμιζα Αγρίνιο;;;![]()
ελα ρε δεν ξεραμε οτι εχουμε και την kgb του μπου να μας προστατευειΕγω καθε φορα που θα βλέπω κοροιδια απο μερος της καθε κοπέλας θα το λεω τυπε.
Αρκετά με τις κοροιδιες εδω μεσα και τα ψέματα και με τους αγαπουλιδες και με τους προμοτορες.
Ακριβως,ο καθένας οτι θέλει κάνει τα λεφτά του,λες και τους ζητησα να μου τα δώσουν με το ζοριελα ρε δεν ξεραμε οτι εχουμε και την kgb του μπου να μας προστατευειστην τελικη οποιος με την αγγελικη και με την καθε αγγελικη τα δικα του χρηματα χρησιμοποιει οχι τα δικα σου. οποτε το μονο λογικο συμπερασμα που βγαινει ειναι οτι εισαι ενας κομπλεξικος πισω απο κλωνοπροφιλ ο οποιος αγορευει αρλουμπες καθε μερα απο το πρωι μεχρι το βραδυ
Προσωπικά δεν κάνω επίθεση σε κανέναν!! Πλακίτσα κάνω γενικά αλλά ρε παιδιά, στη συγκεκριμένη φωτογραφία μπορεί να φαίνονται όλα τα υπόλοιπα αλλά κλειτορίδα δεν φαίνεται!!! Πώς να το κάνουμε δηλαδής;;;;Ντε και καλα να επιτεθουν σε διαφορετικη αποψη
Οχι δεν είπα γ σενα,γενικά μιλησα,οπως ενας αμα γραψει θετικη κριτικη,αμεσως να του την πουν,ενω αρνητικη αν γραψει εκει δεν τρεχει τιποταΠροσωπικά δεν κάνω επίθεση σε κανέναν!! Πλακίτσα κάνω γενικά αλλά ρε παιδιά, στη συγκεκριμένη φωτογραφία μπορεί να φαίνονται όλα τα υπόλοιπα αλλά κλειτορίδα δεν φαίνεται!!! Πώς να το κάνουμε δηλαδής;;;;
Ανέβασε ρε @Αγγελική μία την κλειτορίδα σου σε παρακαλώ για να το εμπεδώσουμε!!!!
Τι να τα κάνω τα λεφτά, τα καίω σε μία βραδιάΑκριβως,ο καθένας οτι θέλει κάνει τα λεφτά του,λες και τους ζητησα να μου τα δώσουν με το ζορι
Ναι αλλά δε βλέπω κλειτορίδα...Οχι δεν είπα γ σενα,γενικά μιλησα,οπως ενας αμα γραψει θετικη κριτικη,αμεσως να του την πουν,ενω αρνητικη αν γραψει εκει δεν τρεχει τιποτα
Και λιγο πριν πάω σε ραντεβου τωρα σε καμια ωραΤι να τα κάνω τα λεφτά, τα καίω σε μία βραδιά
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ναι αλλά δε βλέπω κλειτορίδα...![]()
Άντε πάλι με την κωλοτρυπίδα!!!Και λιγο πριν πάω σε ραντεβου τωρα σε καμια ωρα
Δεν εχουμε τωρα αλλη φωτοΆντε πάλι με την κωλοτρυπίδα!!!
Κλειτορίδα ρεεεεεε
αααα ανεπίδεκτος.. Είπαμε κλειτορίδα , κωλοτρυπίδα σε ένα!!Άντε πάλι με την κωλοτρυπίδα!!!
Κλειτορίδα ρεεεεεε
ουτε το ενα ουτε το αλλο γιατι πολυ απλα δεν εχω κανει ραντεβου με την κοπελα. απλα επειδη παρακολουθω το νημα λεω κι εγω τη γνωμη μου η οποια ειναι οτι μας τα εχεις κανει τσουρεκια με τις λαλακιες που γραφεις εδω και μερες με το κλωνοπροφιλακι σου που μονο σκοπο εχεις να βγαλεις τη χολη σου για τους δικους κομπλεξικους λογους.Οπως ειπα και πριν δεν θα κανω τη χαρη να τσακωθω με κανεναν για χαρη της αγγελικης.
Εσυ εισαι η αγαπουλης η προμοτορας
Σοβαρεύει το νήμα της Αγγελικούλας απο το Μεσολόγγι.
Επιστημονική προσέγγιση !!!!!!!!!!!!!!
Να μονομα...χύσουμε!!!
οπως πεταγεσαι κι εσυ και λες τις φανφαρες σου ετσι πεταγομαι κι εγω να σου υπενθυμισω οτι εισαι ενα τιποτα με μπολικο καθολουΨυχολογε του κωλου γιατι πεταχτηκες να μου απευθυνεις τον λογο?
Σε εχει κανει σεριφη η αγγελικη εδω μεσα?
παρε τη δοση σου μπας και ερθεις στα ισια σουΕγω εδω θα ειμαι τυπακο και οτι παραμυθα λεει η συγκεκριμένη θα επεμβαινω.
Σ αρεσει δεν σ αρεσει χοροπηδα μεχρι το ταβάνι.
καρφωθηκες απο μονη σου κοριτσαρα μουΑυτο να το δωσεις στην αγαπητικη σου τυπακο μπας και πάψει να μας παραμυθιαζει.