bourdeliaris82
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 60
- Like
- 8.336
- Πόντοι
- 6.797
Τι; Έχει εδώ το βιντεάκι με την παρτουζα στην παραλία;;;;τι δουλειά έχει εσυ εδω ;![]()
Τι; Έχει εδώ το βιντεάκι με την παρτουζα στην παραλία;;;;τι δουλειά έχει εσυ εδω ;![]()
Επίσης κι εμείς με το που βγαίνει από το μπάνιο ή με το που πέφτουμε στο κρεβάτι λέμε "πεταμένα λεφτά στην καριόλα"!!Αχ και να ξέρατε οτι καποιες φορες λεμε απο μεσα μας "αντε να περασει η ωρα να φύγει ο μαλακας"
Νου σου αν παρεις ποτε τον τρουμπακη πελατη....Τα λεφτα μπροστα και πριν ανοιξει η πορτα.Αχ και να ξέρατε οτι καποιες φορες λεμε απο μεσα μας "αντε να περασει η ωρα να φύγει ο μαλακας"
Aυτοι δεν ειναι μελη του σαη....μουνοπανα επισκεπτες ειναι.Αχ και να ξέρατε οτι καποιες φορες λεμε απο μεσα μας "αντε να περασει η ωρα να φύγει ο μαλακας"
Απλα ειναι ρε ο τρουμπακηςΝου σου αν παρεις ποτε τον τρουμπακη πελατη....Τα λεφτα μπροστα και πριν ανοιξει η πορτα.
Σαν τον χθεσινό τυπά που πήγε να κάνει το νήμα της κοπέλας μπάχαλο ο καραγκιόζαροςAυτοι δεν ειναι μελη του σαη....μουνοπανα επισκεπτες ειναι.
Όταν φτάνει εκεί το πράγμα και ζορίζεσαι και λες αυτή την κουβέντα από μέσα σου γάμησέ ταΑχ και να ξέρατε οτι καποιες φορες λεμε απο μεσα μας "αντε να περασει η ωρα να φύγει ο μαλακας"
Για ποιον απ'ολους λες γιατι ειμαστε πολλοι και πεφτει και "νουθετημα".....Σαν τον χθεσινό τυπά που πήγε να κάνει το νήμα της κοπέλας μπάχαλο ο καραγκιόζαρος
Όλες έτσι ξεκίνησαν. Δίκιο έχεις σε αυτό. Για κάποιες όμως έγινε δεύτερη φύση τους και με τα χρόνια το κάνουν όχι μόνο για τα λεφτά αλλά γιατί χωρίς πουτσα δεν μπορούν. Μην τις αδικείςEίπες τη μαγικη λέξη,οχι πως δεν το ξέρουν και τα μέλη εδω μέσα οτι παίζει ΤΕΡΑΣΤΙΟ ρολο το χρήμα που τους καθόμαστε. Και για τις άλλες του χωρου μην είναι σημαντικος παραγοντας,μονο που εγώ ειμαι ειλικρινής και τα λέω ευθεως
Γεμάτος ο τόπος από τέτοιους.Αχ και να ξέρατε οτι καποιες φορες λεμε απο μεσα μας "αντε να περασει η ωρα να φύγει ο μαλακας"
Αν θυμάμαι καλώς το nickname του νομίζω alanas λεγόταν που του την είχες πει κι εσύΓια ποιον απ'ολους λες γιατι ειμαστε πολλοι και πεφτει και "νουθετημα".....
Ο Ζαν Κλωντ Βιταμ τριγυρνουσε συνηθως στα πολιτικα νηματα και εκανε μπαχαλα,περιεργο που εμφανιστηκε σε νημα κοπελας και παλι βλεπω παραμενει καραγκιοζηςΑν θυμάμαι καλώς το nickname του νομίζω alanas λεγόταν που του την είχες πει κι εσύ
Μόνο καλό; Και κάτι παραπάνω να λες. Ανέχεστε τον καθένα όπως και να'ναι με το χαρακτήρα του ή οτιδήποτε άλλο. Ηρωίδες είστε κάνοντας αυτό το αρχαίο επάγγελμα διότι θέλει ατσάλινα νεύρα και γερό στομάχι
νυμφομανής ψωλαρπάκτρα![]()
Βουτυράκιας είναι και τον λες βιτάμ;Ο Ζαν Κλωντ Βιταμ τριγυρνουσε συνηθως στα πολιτικα νηματα και εκανε μπαχαλα,περιεργο που εμφανιστηκε σε νημα κοπελας και παλι βλεπω παραμενει καραγκιοζης