PaRty AniMaL
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 24
- Like
- 35.522
- Πόντοι
- 8.346
νυμφομανής ψωλαρπάκτραΑγγελική με τα λεγόμενά σου πρέπει να είσαι επική ψωλαρπακτρα ....καλό βράδυ σε εσένα κ σε όλη την παρέα του μπου..
νυμφομανής ψωλαρπάκτραΑγγελική με τα λεγόμενά σου πρέπει να είσαι επική ψωλαρπακτρα ....καλό βράδυ σε εσένα κ σε όλη την παρέα του μπου..
E μόνο καλό σας κάνουμε γ να είσαι υπερΤα απολύτως απαραίτητα....μην κουράζεις κ μπερδεύεις
Με αγάπη αγωνιστική ,το έχω δηλώσει ότι είμαι υπέρ των εργαζομένων κοριτσιων
ΠΑΣΟΚ....
Εννοείται μόνο καλό έχω δειE μόνο καλό σας κάνουμε γ να είσαι υπερ
Καλή καρδιαΕννοείται μόνο καλό έχω δει
Κ έχω ανταποδώσει
Αν κ εσύ δεν με θες....δεν πειράζει όμως
Ούτε καν με ξέρεις έτσι ,δεν με έχεις δει καν
Με μια έχω κ φιλική σχέση πέρα αυτης
Αυτό μαλλον πρέπει να το πω εγωΚαλή καρδια
Μόνο καλό; Και κάτι παραπάνω να λες. Ανέχεστε τον καθένα όπως και να'ναι με το χαρακτήρα του ή οτιδήποτε άλλο. Ηρωίδες είστε κάνοντας αυτό το αρχαίο επάγγελμα διότι θέλει ατσάλινα νεύρα και γερό στομάχιE μόνο καλό σας κάνουμε γ να είσαι υπερ
Και μου αρέσει κιολας και το κανωΜόνο καλό; Και κάτι παραπάνω να λες. Ανέχεστε τον καθένα όπως και να'ναι με το χαρακτήρα του ή οτιδήποτε άλλο. Ηρωίδες είστε κάνοντας αυτό το αρχαίο επάγγελμα διότι θέλει ατσάλινα νεύρα και γερό στομάχι
Συμφωνώ σε όλαΜόνο καλό; Και κάτι παραπάνω να λες. Ανέχεστε τον καθένα όπως και να'ναι με το χαρακτήρα του ή οτιδήποτε άλλο. Ηρωίδες είστε κάνοντας αυτό το αρχαίο επάγγελμα διότι θέλει ατσάλινα νεύρα και γερό στομάχι
Εξυπακούεται αυτό. Από θέληση δική σου γίνεταιΚαι μου αρέσει κιολας και το κανω
Εννοείται πως υπάρχουν και οι σωστοί πελάτες απλά αναφέρθηκα στους σκάρτουςΣυμφωνώ σε όλα
Σε ένα ραντεβού πολλά μπορούν να γίνουν, δυστυχώς
Μην μας παίρνει όλους η μπάλα....
Προσοχή όμως. Κι εγώ έκανα αυτό που μου άρεσε, σαν επάγγελμα και στο τέλος το σιχάθηκα. Ευτυχώς που τώρα το πάω επιλεκτικά, όπου θέλω.Και μου αρέσει κιολας και το κανω
γύρισε το λείψανο ?...ρε Ζαν δεν ειπα οτι σε παει η Μαγκι, αλλα οτι "σε παει ετσι" εννοωντας οτι σε παει στενο μαρκαρισμα, "μονοκορδωσια"![]()
....και εφυγε κιολας, δν προλαβεςγύρισε το λείψανο ?
Οχι δεν σε ξερω,οπως και εσύ εμένα δεν ξερεις αντίστοιχα,αλλά ενα δειγμα μπορώ να εχω γ τον αλλον απο τον τροπο που θα μου μιλήσειΕννοείται μόνο καλό έχω δει
Κ έχω ανταποδώσει
Αν κ εσύ δεν με θες....δεν πειράζει όμως
Ούτε καν με ξέρεις έτσι ,δεν με έχεις δει καν
Με μια έχω κ φιλική σχέση πέρα αυτης
Ή συνταγες μαγειρικής ή ντοκιμαντερ για τα ζώα και τα έντομαΕμ φταις και εσύ, που ΔΕΝ ανεβάζεις αποφθέγματα από μεγάλους φιλοσόφους, φωτογραφίες από γατάκια, σκυλάκια, χαμστερακια, ηλιοβασιλέματα από Αιγαίο, Ιόνιο, Ιταλία, την συλλογή σου από ταπερακια και συσκευές Kumtel, όλα λάθος ρε παιδί μου...
Και ομως απο τις λιγες φορες που δεν φανηκε καποιος οτι ειναι αρχιμαλάκας με περικεφαλαια.Και καποιοι επισης που παίρνουν τα χαπια,την επόμενη μερα έχουμε την κηδεία τους,δεν δεχονται σε μεγάλες ηλικιες ανω των 70+ παράδειγμα,οτι είναι για απόσυρσηΣε αυτήν την ηλικία, λίγοι γαμανε ακόμα καλά, δυνατά και ποιοτικά.
Μόνο με βοήθεια από χάπι/α, οι περισσότερες τουλάχιστον περιπτώσεις.
Απορώ γιατί έκλεισες ραντεβού εξαρχής μαζί του.
Αιωνία τους η μνήμη! Να ζήσουμε να τους θυμόμαστε!Και καποιοι επισης που παίρνουν τα χαπια,την επόμενη μερα έχουμε την κηδεία τους,δεν δεχονται σε μεγάλες ηλικιες ανω των 70+ παράδειγμα,οτι είναι για απόσυρση