Αγγελική
Call-Girl
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2020
- Κριτικές
- 2
- Like
- 37.312
Απο εδώΑγγελική πως μπορώ να κλείσω ραντεβού
Απο εδώΑγγελική πως μπορώ να κλείσω ραντεβού
Οποιος δεν ηρθε ομως γ σεξ γτ ηρθε τοτε; Για να κάτσουμε να κοιταζομαστε; Δινω βεβαια σημασια και σε συμπεριφορα και στην επικοινωνια π είχαμεΑυτο ειναι νεα μοδα;;;
Να πληρωνω και να κρινομαι για τις επιδοσεις μου και να ιδρωσω τη φανελα μεχρι τεραμ για να εχω ελπιδα σε δευτερο ραντεβου; Τι φαση…
Δηλαδη αν ειμαι καθαρος ευγενικος κλπ αλλα δεν γουσταρω να γαμησω ουτε να γλυψω αλλα να αραξω και να με τελειωσει με πιπα μονο αυτοματως τρωμε χυλοπιτα
Δηλαδη Αγγελικη αμα σου ζητησει κανεις τιποτα πιο χαλαρο ας πουμε gfe,τον στελνεις για χορτα?Οποιος δεν ηρθε ομως γ σεξ γτ ηρθε τοτε; Για να κάτσουμε να κοιταζομαστε; Δινω βεβαια σημασια και σε συμπεριφορα και στην επικοινωνια π είχαμε
Κοιτα,αλλιώς ειναι να τα συζητάμε απο εδω,και αλλιώς το πώς θα σου βγει μια συναντηση απο κονταΔηλαδη Αγγελικη αμα σου ζητησει κανεις τιποτα πιο χαλαρο ας πουμε gfe,τον στελνεις για χορτα?
Οχι δε με καταλαβες,σου στελνει καποιος μηνυμα και σου λεει ''εγω θελω ραντεβου μαζι σου αλλα θελω πιο χαλαρα και αισθησιακα'' για παραδειγμα,τον ακυρωνεις γιατι προτιμας αγριες καταστασεις ή του λες οκ και προσαρμοζεσαι σε αυτο που ζηταει?Κοιτα,αλλιώς ειναι να τα συζητάμε απο εδω,και αλλιώς το πώς θα σου βγει μια συναντηση απο κοντα
Οχι,δεν ακυρωνω σε αυτα,δεχομαι σε αυτο,γιατι και αγρια π δεν ηταν καποια τα ευχαριστηθηκα. Λειτουργω και εγκεφαλικα πολλες φορεςΟχι δε με καταλαβες,σου στελνει καποιος μηνυμα και σου λεει ''εγω θελω ραντεβου μαζι σου αλλα θελω πιο χαλαρα και αισθησιακα'' για παραδειγμα,τον ακυρωνεις γιατι προτιμας αγριες καταστασεις ή του λες οκ και προσαρμοζεσαι σε αυτο που ζηταει?
Ορθα μιλησεςΟχι,δεν ακυρωνω σε αυτα,δεχομαι σε αυτο,γιατι και αγρια π δεν ηταν καποια τα ευχαριστηθηκα. Λειτουργω και εγκεφαλικα πολλες φορες
Δηλαδή Αγγελική, τις περισσότερες φορές, προτιμάς το άγρια?Οχι,δεν ακυρωνω σε αυτα,δεχομαι σε αυτο,γιατι και αγρια π δεν ηταν καποια τα ευχαριστηθηκα. Λειτουργω και εγκεφαλικα πολλες φορες
Καθε συναντηση είναι διαφορετική και αναλογα τον ανθρωποΔηλαδή Αγγελική, τις περισσότερες φορές, προτιμάς το άγρια?
Όντως ισχύει αυτό που λες. Είναι πως θα σου βγει με τον άλλον. Όπως βέβαια και ανάλογα την καύλα που θα σου βγάλει κατά τη διάρκεια της συνεύρεσης. Αν δηλαδή από χαλαρό το γυρίσετε σε άγριο ή ακόμη και το αντίθετο. Γιατί κακά τα ψέματα αυτές οι εναλλαγές είναι που κάνουν τη διαφορά κι έχουν τη νοστιμάδα στο σεξ.....Καθε συναντηση είναι διαφορετική και αναλογα τον ανθρωπο
Συμφωνώ απόλυτα!Όντως ισχύει αυτό που λες. Είναι πως θα σου βγει με τον άλλον. Όπως βέβαια και ανάλογα την καύλα που θα σου βγάλει κατά τη διάρκεια της συνεύρεσης. Αν δηλαδή από χαλαρό το γυρίσετε σε άγριο ή ακόμη και το αντίθετο. Γιατί κακά τα ψέματα αυτές οι εναλλαγές είναι που κάνουν τη διαφορά κι έχουν τη νοστιμάδα στο σεξ.....![]()
Εξέταση και 2 την προηγούμενη μέρα και πάμε.Βαριές δηλώσεις
Και προγενετικό έλεγχο να κάνετε. Μετά ανθοδέσμη και κατευθείαν στους δικούς της να την ζητήσεις την κοπέλαΕξέταση και 2 την προηγούμενη μέρα και πάμε.