Odin_
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 54
- Like
- 79.095
- Πόντοι
- 23.656
....μη ζμπρωχνεστε αδελφια!!!!Aραξτε παιδιά είναι τόσα πολλά
....μη ζμπρωχνεστε αδελφια!!!!Aραξτε παιδιά είναι τόσα πολλά
Υπομονή και όλοι θα εξυπηρετηθούμε χαχα καλημερα και καλό μήναAραξτε παιδιά είναι τόσα πολλά
Eχω το νουμερο 4,μισο κιλο μορταδελα και 1 κιλο κεφαλογραβιερα παρακαλω.Aραξτε παιδιά είναι τόσα πολλά
Χαχαχαχα σαν τον σκλαβενιτη νεας χαλκηδονας που εχει νουμερα στα τυριάEχω το νουμερο 4,μισο κιλο μορταδελα και 1 κιλο κεφαλογραβιερα παρακαλω.
Α μπραβοΧαχαχαχα σαν τον σκλαβενιτη νεας χαλκηδονας που εχει νουμερα στα τυριά
Ποση ώρα μεχρι να εξυπηρετηθεις εκει στον παγκοΑ μπραβο
αν πεσουν ομως μερικα ψευτικα προφιλ η στω και κανονικα να ειναι και γραφουν πραγματα που βλεπεις οτι δεν ειναι σωστα τι θα κανεις??Οχι,τις δεχομαι τις αρνητικες αρκεί να εχουν βάση. Θα σεβαστω αν πει ο αλλος οτι είτε δεν του αρεσα σε εμφανιση,είτε δεν πέρασε καλα,μπορει με καποιον να μην σου βγει,και μπορείτε να γραψετε ελεύθερα την εμπειρια σας μαζι μου
Ρωταώ αν μπορώ αν είμαι εγώ κυρίαρχος και εκείνη η δούλα. Αφού έγραψα να την κατουράω κτλΆρα αυτό που ρωτάς είναι αν η κοπέλα θα δεχόταν υποτακτικό ΣΕΞ (λείπει αυτή η τελευταία λέξη στην 1η σου ερώτηση) από σένα ως κυρίαρχο, έναντι μιας πρόσθετης χρέωσής σου. Κι όχι αν δέχεται κάποιον υποτακτικό (δηλ. εσένα, έτσι όπως το διατυπώνεις) να του κάνει όλα αυτά που περιγράφεις.
Αστα αστα κυρια μου μιση ειμαι δωθε κ ακομα. Ομως μην περιμενετε εσεις,πειτε μου τι θετε να σας το παρω 'γω. Λακερδα θετε?Ποση ώρα μεχρι να εξυπηρετηθεις εκει στον παγκο
Θα γραψω απο κατω οτι η κριτικη ειναι ψευδης και δεν ισχύει ,αν ομως γραψει αρνητικη καποιο ονομα χρηστη π δω οτι όντως εχουμε βρεθει και πει παράδειγμα οτι δεν περασε καλά,τοτε θα απαντήσω κοσμιααν πεσουν ομως μερικα ψευτικα προφιλ η στω και κανονικα να ειναι και γραφουν πραγματα που βλεπεις οτι δεν ειναι σωστα τι θα κανεις??
δεν πρεπει να απαντας καν βασικα.....Θα γραψω απο κατω οτι η κριτικη ειναι ψευδης και δεν ισχύει ,αν ομως γραψει αρνητικη καποιο ονομα χρηστη π δω οτι όντως εχουμε βρεθει και πει παράδειγμα οτι δεν περασε καλά,τοτε θα απαντήσω κοσμια
Αμα δω ομως κάτι που δεν εχει συμβει σε συναντηση,δεν γινεται να το αφήσω ετσι,πρεπει να το πω οτι είναι ψέμαδεν πρεπει να απαντας καν βασικα.....
Χαλκηδόνα Μένεις ;Χαχαχαχα σαν τον σκλαβενιτη νεας χαλκηδονας που εχει νουμερα στα τυριά
Οχι,απλά εχω πάει στο συγκεκριμένο κατάστημαΧαλκηδόνα Μένεις ;
Σε ρωτάω επειδή μένω ΩρωπόΟχι,απλά εχω πάει στο συγκεκριμένο κατάστημα
εστειλα επιβεβαιωσηΚαλημέρα,μέχρι τις 4 να μου έχετε κάνει επιβεβαίωση τα σημερινά ραντεβού,γιατί απο τις 5 η ωρα εως τις 10 δεν θα μπορώ να κοιταξω εδω το σαιτ,γτ ξεκινάω αυτη την ωρα,σας ευχαριστώ. Αμα μεχρι τοτε δεν δω επιβεβαιωση,θα τα θεωρησω ακυρα. θελω και εγώ να ξέρω με σιγουρια,γιατι πού να ξερω αν σας ετυχε κάτι ,και θα μου χαλάσει και εμένα το πρόγραμμα
Χαχαχαχα πολύ αστείοεστειλα επιβεβαιωση
Σκληρός Μύστης..εστειλα επιβεβαιωση
Πλάκα κανει,τιποτα δεν έστειλεΣκληρός Μύστης..
Αναμένουμε κριτική