b0b
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.140
- Πόντοι
- 456
Αναμένουμε όλο αγωνία κριτικές από γνωστά καρντασια. Οι δικές σου δεν πιάνουν.Ποσο γρήγορα παλι μην γινω sold out
Αναμένουμε όλο αγωνία κριτικές από γνωστά καρντασια. Οι δικές σου δεν πιάνουν.Ποσο γρήγορα παλι μην γινω sold out
Εύγε!Βροχή τωρα τα μηνύματα απο κατοίκους Θεσσαλονίκης ,ήδη κλειστηκαν κάποια για Κυριακη μα φανταστειτε
Ναι,ας πουν και απ τη συμπρωτευουσα γνωμες,θέλω κ εγω να δω κριτικες καρντάσηδωνΑναμένουμε όλο αγωνία κριτικές από γνωστά καρντασια. Οι δικές σου δεν πιάνουν.
Να με χαρόυν τωρα και στα Βόρεια πάντως,Σεπτέμβριο θα ειμαιΚαλημέρα Αγγελική, Αθήνα πότε ξαναέρχεσαι;
Δεν περίμενα και τα καρντάσια τόσο πολλες καύλες να εχουν,αν εχει κάποια ακυρωση την Κυριακη σας ενημερωνω,δεν μου εφτανε η Αθηνα που δεν γινεται να τους βολέψω,μου μαζευτηκε κοσμοσυρροη και απο τη Νυμφη του Θερμαΐκου,προσκυνημα στον Άγιο Δημήτριο τον πολιουχο μη γινει χαχα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Να με χαρόυν τωρα και στα Βόρεια πάντως,Σεπτέμβριο θα ειμαεσθβειαια
Δεν περίμενα και τα καρντάσια τόσο πολλες καύλες να εχουν,αν εχει κάποια ακυρωση την Κυριακη σας ενημερωνω,δεν μου εφτανε η Αθηνα που δεν γινεται να τους βολέψω,μου μαζευτηκε κοσμοσυρροη και απο τη Νυμφη του Θερμαΐκου,προσκυνημα στον Άγιο Δημήτριο τον πολιουχο μη γινει χαχα
Να με χαρόυν τωρα και στα Βόρεια
πάντως,Σεπτέμβριο θα ειμαι
Στην Θεσσαλονίκη παίζει κ πολύ το ερωτικό σέναριο της εξομολόγησης! Να ξέρεις...!!Δεν περίμενα και τα καρντάσια τόσο πολλες καύλες να εχουν,αν εχει κάποια ακυρωση την Κυριακη σας ενημερωνω,δεν μου εφτανε η Αθηνα που δεν γινεται να τους βολέψω,μου μαζευτηκε κοσμοσυρροη και απο τη Νυμφη του Θερμαΐκου,προσκυνημα στον Άγιο Δημήτριο τον πολιουχο μη γινει χαχα
Να με χαρόυν τωρα και στα Βόρεια πάντως,Σεπτέμβριο θα ειμαι
Ο θρυλικός μπουξος φυσικά κ δεν έστειλε κ δεν παρακαλάει ποτέ μπουτανα για ραντεβού Μπουστη μου!

Μα Θεσσαλονίκη θα ειμαι ειπα γ 3 μερες,κ μετά επιστρεφω Αθήνααγγελικη θα εισαι μεχρι τελοσ αυγουστου στο μεσολογγι και διαθεσιμη για συναντηση;
Να με χαρεί και η συμπρωτεύουσαΑν υπήρχε μια περιπτώση να σε συναντήσω , εξανεμίστηκε .
Θα μαγαριστείς από τις μπουγατσες με πόδια όποτε Χ από εμένα
Κατεβαινοντας απο σαλονικα κανε στασεις σε πολεις και γαμησου αβερτα.θα φτασεις αθηνα με φραγκα.με ανοιχτες τρυπες ποτισμενη με χυσια και ιδρωτα.αρπαχτή στην επαρχια τουρ σαμμερ 2024Χμμ καλη ιδεα χεχε
Προχθές κατέβηκα Αθήνα προχθέςΜα Θεσσαλονίκη θα ειμαι ειπα γ 3 μερες,κ μετά επιστρεφω Αθήνα
Φερε κανα τριγωνο απο πανωΔεν περιμενα τόσοι πολλοι Θεσσαλονικείς να ενδιαφερονται να με συναντησουν,πάλι χαμός στο ινμποξ μου,να δω σε 3 μέρες πώς θα βολευτουν ,αναγκαστικά κάποιοι θα μείνουν εκτός
Θα φαω οπωσδηποτε,μαλιστα κάποιοι ειπαν να μου φερουν στο ραντεβου,θα με σκασουνΦερε κανα τριγωνο απο πανω