Θα παλκωθω στο φαι να πάρω λίγα κιλακια δεν υπάρχει πρόβλημα...Εσύ είσαι λεπτός
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Θα παλκωθω στο φαι να πάρω λίγα κιλακια δεν υπάρχει πρόβλημα...Εσύ είσαι λεπτός
Υπαναπτυκτος φαντάσου και κάνω 15 ταξίδια τον χρόνο και μένω εξωτερικό εδώ και χρόνια με μισθούς που ούτε φαντάζεσαι.Αυτά τα πράγματα τα λέγαμε στο λύκειο, κατά πάσα πιθανότητα έχεις μείνει υποανάπτυκτος.
οχι απλα το σκεφτομαι,αλλά κινω κ τις διαδικασίες,εχω ερθει σε επικοινωνία,κανω ερευνα αγορας,δεν μενω μονο σε ενα,τα ψαχνωΚαταλαβαίνω απολύτως να φοβάσαι. Σκέφτεσαι για στούντιο που έλεγες?
Πάντως αν το επιθυμείς να γνωριστούμε, μπορούμε να δώσουμε ραντεβού στο λόμπι ενός ξενοδοχείου και αποφασίζεις αν θες μετά να προχωρήσουμε στο δωμάτιο
Δες λίγο τα μηνύματά σου αν θες που σου έστειλαοχι απλα το σκεφτομαι,αλλά κινω κ τις διαδικασίες,εχω ερθει σε επικοινωνία,κανω ερευνα αγορας,δεν μενω μονο σε ενα,τα ψαχνω
α σκοπεύεις να έρθεις;Με χαρά μεγάλη θα συμμετάσχω στην εκπόρνευση
ζητώ πρόσκληση. δεν συνηθίζω να πηγαίνω ακάλεστοςα σκοπεύεις να έρθεις;
χαχαχαχαχαζητώ πρόσκληση. δεν συνηθίζω να πηγαίνω ακάλεστος
Της αρέσει που σαλιαρίζουμε δημοσίωςΑν ανακοινώσεις ότι αρχίζεις ραντεβού εδώ ... θα γίνει χαμός προφανώς !
Εννοείται θα έρθουμε!α σκοπεύεις να έρθεις;
όπως νιωθετεΤης αρέσει που σαλιαρίζουμε δημοσίως
ελάτεΕννοείται θα έρθουμε!
Πότε ξεκινάς?όπως νιωθετε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ελάτε
Ενώ στο στούντιο που θες να πας θα έρθουν όλοι οι γνωστοί σουετσι στα τυφλά με αγνωστους χωρίς να ξέρω τι να αντικρισω οχι,εδω η άλλη στους αγιους αναργυρους τα ειχε με καποιον κ τελικά την καθαρισε(ξερω ,ακραίο αυτο π λεω,αλλά να που έγινε)

Και τα κέρδη μισά μισάΜε χαρά μεγάλη θα συμμετάσχω στην εκπόρνευση
Πρωτότυπη σκέψη φιλάρα.Εγώ αυτό το μικρό θέλω να το γαμησω..;$
Και εάν κρατάς κανένα μαχαίρι εδώ ο άλλος το έκανε μπροστά στον μπάτσο θα κολλήσουμε μπροστά στην ρεσεψιονίστΚαταλαβαίνω απολύτως να φοβάσαι. Σκέφτεσαι για στούντιο που έλεγες?
Πάντως αν το επιθυμείς να γνωριστούμε, μπορούμε να δώσουμε ραντεβού στο λόμπι ενός ξενοδοχείου και αποφασίζεις αν θες μετά να προχωρήσουμε στο δωμάτιο