Lasufin
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2024
- Κριτικές
- 2
- Like
- 744
- Πόντοι
- 86
Αυτο μαρη καραμαρου τι ειναι????
Κατσε φρονιμα μπαροκουλη γιατι θα βγουν και αλλα στη φορα...
Με ειπε μπαροκουλη ναρες μου
Αυτο μαρη καραμαρου τι ειναι????
ετυχε μια αναποδια....και στα καλυτερα σπιτια συμβαινει!!!!!!!!! μη μασας Αγγελικαρα!!!!!!!Αμα θέλει ας βγει να μιλήσει μόνος του,δεν θα πω ονόματα
Δεν πειράζει,εξάλλου είναι κάτι για το οποιο δεν εφταιγε κανένας απο τους δυο μαςετυχε μια αναποδια....και στα καλυτερα σπιτια συμβαινει!!!!!!!!! μη μασας Αγγελικαρα!!!!!!!
μπραβο κοριτσαρα μη μασας!!!!!!Δεν πειράζει,εξάλλου είναι κάτι για το οποιο δεν εφταιγε κανένας απο τους δυο μας
Μαντολατε η δασκάλα το ξέρει ότι θέλεις ναμπραβο κοριτσαρα μη μασας!!!!!!
??οχι ρε χαζος εισαι??( δηλαδη χαζος εισαι αλλα λεμε τωρα)...να σου πω μην της πεις τιποτα...και θα εχεις πολυ πονο ακομα....δεν θα σε αφησω.....Μαντολατε η δασκάλα το ξέρει ότι θέλεις να??
Παλιόπαιδο πάλι μιλάς άσχημα....οχι ρε χαζος εισαι??( δηλαδη χαζος εισαι αλλα λεμε τωρα)...να σου πω μην της πεις τιποτα...και θα εχεις πολυ πονο ακομα....δεν θα σε αφησω.....
πιπερι πιπερι.....Παλιόπαιδο πάλι μιλάς άσχημα....
Δωστε ενα hint και σε μας τους νεοτερους που να διαβασουμετουλαχιστον η Αγγελικη εμεινε στο μικροψωληδες χωρις να δωσει παραπανω στοιχεια,η αλλη σε λιγο θα δημοσιευσει και τα ΑΦΜ τους. Ακυρη εντελως
Μπες στο νημα ΚλεοπάτραΔωστε ενα hint και σε μας τους νεοτερους που να διαβασουμε![]()
Χαχαχα εκει ημουν μολις! ΕυχαριστωΜπες στο νημα Κλεοπάτρα
Εγώ προτιμώ Αγγελική σε σχέση με Κλεοπάτρα.. Τουλάχιστον δεν αφήνει υπονοούμενα εις βάρος άλλης κοπέλαςΜπες στο νημα Κλεοπάτρα
Σκληρή δεν λες τίποτα.Η κόντρα νημάτων θα είναι σκληρη συνάδελφε!
Για μένα δεν ισχύει αυτό,χτες πώς εκανα ραντεβού κ 5 κιολας;Σκληρή δεν λες τίποτα.
Κάνουν και οι δύο ότι μπορούν για να ΜΗΝ τις πηδήξουμε.
Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος.
Προτείνω καφεδάκι τις πρωινές ώρες καβλαντας και ένα ελαφρύ κοκτέιλ για τέτοιες ώρες που έχει ζέστη.
Μπορείθα σφιξεις Αγγελικη;![]()

....φιλε μου "τσιτσιδε" τ'ειν' το "κεα"![]()
Οτι πεις ζαν κλωντ, ανεστη ζαπατα, ακροατη και το λουρι της μαναςΑυτο μαρη καραμαρου τι ειναι????
Κατσε φρονιμα μπαροκουλη γιατι θα βγουν και αλλα στη φορα...
Με ειπε μπαροκουλη ναρες μου
Παλι μου μαζευεις γιουσουφακια ρε υπουργαρα της συμφορας.....Έλα στο νήμα του,έδωσε content απόψε
Αφου σ εχει κοψει ολο το σαιτ ποσο μαλακας εισαι.Παλι μου μαζευεις γιουσουφακια ρε υπουργαρα της συμφορας.....