Νέα

Αγγελίες Transexual

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sexaki.com
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (1 μέλη και 27 επισκέπτες)

eibmart

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
7
Like
131
Πόντοι
1
κ στήθος πολύ καλό ,στις φωτό φαίνεται λίγο άγρια από κοντά είναι πολύ καλή, το πουλάκι δεν είδα να γίνεται κ ντούρο , μάλλον για περισσότερο παθητική την έκοψα για να μη σου πώ μονο παθητική(εγώ ψάχνω μόνο παθητικές) το σπίτι είναι στα Εξάρχεια.
Καλημέρα. Ο χώρος είναι καθαρός, περιποιημένος; Είναι εύκολα αν πας με αυτοκίνητο;

cazzoduro(2)

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2020
Like
81
Πόντοι
0
Καλημέρα. Ο χώρος είναι καθαρός, περιποιημένος; Είναι εύκολα αν πας με αυτοκίνητο;
Το δωμάτιο είναι μια χαρά, το μπάνιο καλούτσικο,τώρα το παρκάρισμα εκεί είναι ένα θεματάκι, με το τραίνο από Βικτώρια δεν είναι μακριά, είναι στην πίσω μεριά του Αρχαιολογικού μουσείου..

Benreilly

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2009
Κριτικές
23
Like
755
Πόντοι
310

Καλησπερα στην παρεα, ξερουμε τιποτα για την ελ λογω τρανς? Ευχαριστω πολυ
Εξαιρετικη, ευγενεστατη και πολυ προσχαρη κουκλιτσα! Μονο παθητικη,ομως, οπως δηλωνει. Θα ξαναπηγαινα με 1000 μαζι της

eibmart

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
7
Like
131
Πόντοι
1
Το δωμάτιο είναι μια χαρά, το μπάνιο καλούτσικο,τώρα το παρκάρισμα εκεί είναι ένα θεματάκι, με το τραίνο από Βικτώρια δεν είναι μακριά, είναι στην πίσω μεριά του Αρχαιολογικού μουσείου..
Ωραίος, σε ευχαριστώ πολύ!

suarez7

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2021
Κριτικές
1
Like
156
Πόντοι
1
Εξαιρετικη, ευγενεστατη και πολυ προσχαρη κουκλιτσα! Μονο παθητικη,ομως, οπως δηλωνει. Θα ξαναπηγαινα με 1000 μαζι της
Πόσα η ώρα,
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Πόσο η ώρα?

mudhoney

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2015
Like
1.719
Πόντοι
206
Πραγματικά πολύ καλή κοπέλα και καλή στο παθητικό

cazzoduro(2)

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2020
Like
81
Πόντοι
0
Πόσα η ώρα,

Πόσο η ώρα?
100

Εγώ επειδή δεν πάω συχνά δεν έκανα σκόντο κ για λόγους σερβις, μπορεί όμως να παίρνει..

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
41
Like
10.031
Πόντοι
4.510
Με αυτήν έχει πάει κανείς ;

eibmart

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
7
Like
131
Πόντοι
1
Καλημέρα. Είναι ασφαλές να πηγαίνουμε στο χώρο τους; Γιατί έχω ρωτήσει για ξενοδοχείο, για πιο άνεση, και οι τιμές τους πηγαίνουν +50% τουλάχιστον.

Benreilly

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2009
Κριτικές
23
Like
755
Πόντοι
310
Καλημέρα. Είναι ασφαλές να πηγαίνουμε στο χώρο τους; Γιατί έχω ρωτήσει για ξενοδοχείο, για πιο άνεση, και οι τιμές τους πηγαίνουν +50% τουλάχιστον.
Προσωπικα, δεν εχω συναντησει ποτέ μου προβλημα στους χωρους τους. Και σε διαβεβαιωνω πως η εν λογω κοπελα ειναι σιγουρα παραπανω απο ασφαλης (απο καθε αποψη), trust me

eibmart

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
7
Like
131
Πόντοι
1
Προσωπικα, δεν εχω συναντησει ποτέ μου προβλημα στους χωρους τους. Και σε διαβεβαιωνω πως η εν λογω κοπελα ειναι σιγουρα παραπανω απο ασφαλης (απο καθε αποψη), trust me
Σε ευχαριστώ!

VasilisBottom

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2020
Like
62
Πόντοι
0

Καλησπερα στην παρεα, ξερουμε τιποτα για την ελ λογω τρανς? Ευχαριστω πολυ
Έχει κανείς τηλέφωνο για την Νινα γιατί δεν υπάρχει η αγγελία πια

dcfuck

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2023
Κριτικές
13
Like
614
Πόντοι
310

Giorgio XXX

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
40
Like
5.642
Πόντοι
1.446
Όχι, δεν ήταν χιούμορ, απλά είσαι ανόητος. Τα ίδια κάνεις με την Μπρουνα η οποία λογικά σε πήρε ακα (διότι παίρνει prep και τα κάνει αυτά) και μας ζαλισες τα παπάρια ότι την ερωτεύτηκες. Δεν την ξέρεις... όπως δεν ξέρεις την Νίνα (ούτε το όνομα της) ούτε τα προσωπικά τους. Άσε εμένα, που τις ξέρω και τις δύο, να ξέρω καλύτερα.
Αφού ξέρεις τόσα πως δεν ξέρεις το τηλέφωνο της Νίνας ; εγώ είχα μιλήσει μαζί της αλλά σκάλωσα με τα χρήματα που ζητούσε και δεν συνέχισα. Εψαξα κιόλας να βρω τα μηνύματα στο WhatsApp αλλά είχα σβήσει την συνομιλία.
Ανόητος σίγουρα είμαι αφού ασχολούμαι με μαλάκες .
Καλά γαμήσια .
Για τα προσωπικά μου με την Bruna δεν σχολιάζω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom