Poutagamon
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2025
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
Για πες μας λεπτομέρειες παιχταρα μου!γιατί έτοιμος είμαι!!Πολύ καλή και χαλαρή και πολύ πιο όμορφη από κοντά...
Για πες μας λεπτομέρειες παιχταρα μου!γιατί έτοιμος είμαι!!Πολύ καλή και χαλαρή και πολύ πιο όμορφη από κοντά...
Πράγματι, φαίνεται πολύ καλό. Θυμίζει εμφανιακά το αρχιμίλφ τη Jasmine Jae (που όσο μεγαλώνει γίνεται όλο και πιο ακραία)Για πες μας λεπτομέρειες παιχταρα μου!γιατί έτοιμος είμαι!!
Καθαρή, γλωσσόφιλα φούλ,δάκρυλα στον κώλο επίσης αδιαμαρτύρητα , ωραίο δέρμα κ πολύ όμορφη από κοντά κ κορμάρα, εγώ είμαι κ πουρό φαντάζομαι με 35άρηδες θα είναι ακόμα καλύτερη, 100 η ώρα...Για πες μας λεπτομέρειες παιχταρα μου!γιατί έτοιμος είμαι!!
κ στήθος πολύ καλό ,στις φωτό φαίνεται λίγο άγρια από κοντά είναι πολύ καλή, το πουλάκι δεν είδα να γίνεται κ ντούρο , μάλλον για περισσότερο παθητική την έκοψα για να μη σου πώ μονο παθητική(εγώ ψάχνω μόνο παθητικές) το σπίτι είναι στα Εξάρχεια.Καθαρή, γλωσσόφιλα φούλ,δάκρυλα στον κώλο επίσης αδιαμαρτύρητα , ωραίο δέρμα κ πολύ όμορφη από κοντά κ κορμάρα, εγώ είμαι κ πουρό φαντάζομαι με 35άρηδες θα είναι ακόμα καλύτερη, 100 η ώρα...
Εγώ πάω 5-6 φορές το χρόνο γιατί είναι αρκετά τα λεφτά... Αυτήν όμως που είχα βάλει στο μάτι κ πήγα το χειμώνα με 150 βέβαια ήταν η Aledoll.. μιλάμε για κούκλα, χωρίς στήθος,ό,τι βλέπεις στις φωτό αλλά από κοντά από ομορφιά από σώμα από καθαριότητα είναι Κο-ρυ-φή κ εννοείται με πιτσιρικάδες θα λειτουργεί διαφορετικά..αυτά.κ στήθος πολύ καλό ,στις φωτό φαίνεται λίγο άγρια από κοντά είναι πολύ καλή, το πουλάκι δεν είδα να γίνεται κ ντούρο , μάλλον για περισσότερο παθητική την έκοψα για να μη σου πώ μονο παθητική(εγώ ψάχνω μόνο παθητικές) το σπίτι είναι στα Εξάρχεια.
Καλημέρα. Ο χώρος είναι καθαρός, περιποιημένος; Είναι εύκολα αν πας με αυτοκίνητο;κ στήθος πολύ καλό ,στις φωτό φαίνεται λίγο άγρια από κοντά είναι πολύ καλή, το πουλάκι δεν είδα να γίνεται κ ντούρο , μάλλον για περισσότερο παθητική την έκοψα για να μη σου πώ μονο παθητική(εγώ ψάχνω μόνο παθητικές) το σπίτι είναι στα Εξάρχεια.
Το δωμάτιο είναι μια χαρά, το μπάνιο καλούτσικο,τώρα το παρκάρισμα εκεί είναι ένα θεματάκι, με το τραίνο από Βικτώρια δεν είναι μακριά, είναι στην πίσω μεριά του Αρχαιολογικού μουσείου..Καλημέρα. Ο χώρος είναι καθαρός, περιποιημένος; Είναι εύκολα αν πας με αυτοκίνητο;
Εξαιρετικη, ευγενεστατη και πολυ προσχαρη κουκλιτσα! Μονο παθητικη,ομως, οπως δηλωνει. Θα ξαναπηγαινα με 1000 μαζι της![]()
TS Nina
Γεια σας αγαπητοί μου, Στο Ρίο της Πάτρα για το ΣΚ μόνο! Είμαι η TS Νίνα - Η πανέμορφη αληθινή τρανς γυναίκα . Εντελώς θηλυκή. Ότι καλύτερο υπάρχει στη πόλη τώρα! Με φυσική ομορφιά, υπέροχο σφιχτό κορμί, μαλακό δέρμα. Με φυσικό πλούσιο μαλλί και στήθος, καλλίγραμμα πόδια και σώμα έτοιμο για...kanesex.com
Καλησπερα στην παρεα, ξερουμε τιποτα για την ελ λογω τρανς? Ευχαριστω πολυ
Ωραίος, σε ευχαριστώ πολύ!Το δωμάτιο είναι μια χαρά, το μπάνιο καλούτσικο,τώρα το παρκάρισμα εκεί είναι ένα θεματάκι, με το τραίνο από Βικτώρια δεν είναι μακριά, είναι στην πίσω μεριά του Αρχαιολογικού μουσείου..
Πόσα η ώρα,Εξαιρετικη, ευγενεστατη και πολυ προσχαρη κουκλιτσα! Μονο παθητικη,ομως, οπως δηλωνει. Θα ξαναπηγαινα με 1000 μαζι της
Πόσο η ώρα?Το δωμάτιο είναι μια χαρά, το μπάνιο καλούτσικο,τώρα το παρκάρισμα εκεί είναι ένα θεματάκι, με το τραίνο από Βικτώρια δεν είναι μακριά, είναι στην πίσω μεριά του Αρχαιολογικού μουσείου..
Πραγματικά πολύ καλή κοπέλα και καλή στο παθητικόΕξαιρετικη, ευγενεστατη και πολυ προσχαρη κουκλιτσα! Μονο παθητικη,ομως, οπως δηλωνει. Θα ξαναπηγαινα με 1000 μαζι της
Πόσο;Πραγματικά πολύ καλή κοπέλα και καλή στο παθητικό
100Πόσα η ώρα,
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πόσο η ώρα?
Εγώ επειδή δεν πάω συχνά δεν έκανα σκόντο κ για λόγους σερβις, μπορεί όμως να παίρνει..
Μια χαρά100
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εγώ επειδή δεν πάω συχνά δεν έκανα σκόντο κ για λόγους σερβις, μπορεί όμως να παίρνει..
Καλημέρα. Είναι ασφαλές να πηγαίνουμε στο χώρο τους; Γιατί έχω ρωτήσει για ξενοδοχείο, για πιο άνεση, και οι τιμές τους πηγαίνουν +50% τουλάχιστον.Εξαιρετικη, ευγενεστατη και πολυ προσχαρη κουκλιτσα! Μονο παθητικη,ομως, οπως δηλωνει. Θα ξαναπηγαινα με 1000 μαζι της
Προσωπικα, δεν εχω συναντησει ποτέ μου προβλημα στους χωρους τους. Και σε διαβεβαιωνω πως η εν λογω κοπελα ειναι σιγουρα παραπανω απο ασφαλης (απο καθε αποψη), trust meΚαλημέρα. Είναι ασφαλές να πηγαίνουμε στο χώρο τους; Γιατί έχω ρωτήσει για ξενοδοχείο, για πιο άνεση, και οι τιμές τους πηγαίνουν +50% τουλάχιστον.
Σε ευχαριστώ!Προσωπικα, δεν εχω συναντησει ποτέ μου προβλημα στους χωρους τους. Και σε διαβεβαιωνω πως η εν λογω κοπελα ειναι σιγουρα παραπανω απο ασφαλης (απο καθε αποψη), trust me
Τι δώρο??Εξαιρετικη, ευγενεστατη και πολυ προσχαρη κουκλιτσα! Μονο παθητικη,ομως, οπως δηλωνει. Θα ξαναπηγαινα με 1000 μαζι της