Νέα

Αγγελίες Transexual

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sexaki.com
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (3 μέλη και 19 επισκέπτες)

Daeva2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2021
Like
3.001
Πόντοι
446
Για πες μας λεπτομέρειες παιχταρα μου!γιατί έτοιμος είμαι!!
Πράγματι, φαίνεται πολύ καλό. Θυμίζει εμφανιακά το αρχιμίλφ τη Jasmine Jae (που όσο μεγαλώνει γίνεται όλο και πιο ακραία)

Daeva2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2021
Like
3.001
Πόντοι
446
Αλήθεια τώρα:

images (5).jpeg

4172671.png

Συνημμένα

• 4172671.png
    4172671.png
    223,4 KB · Εμφανίσεις: 21

cazzoduro(2)

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2020
Like
81
Πόντοι
0
Για πες μας λεπτομέρειες παιχταρα μου!γιατί έτοιμος είμαι!!
Καθαρή, γλωσσόφιλα φούλ,δάκρυλα στον κώλο επίσης αδιαμαρτύρητα , ωραίο δέρμα κ πολύ όμορφη από κοντά κ κορμάρα, εγώ είμαι κ πουρό φαντάζομαι με 35άρηδες θα είναι ακόμα καλύτερη, 100 η ώρα...

cazzoduro(2)

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2020
Like
81
Πόντοι
0
Καθαρή, γλωσσόφιλα φούλ,δάκρυλα στον κώλο επίσης αδιαμαρτύρητα , ωραίο δέρμα κ πολύ όμορφη από κοντά κ κορμάρα, εγώ είμαι κ πουρό φαντάζομαι με 35άρηδες θα είναι ακόμα καλύτερη, 100 η ώρα...
κ στήθος πολύ καλό ,στις φωτό φαίνεται λίγο άγρια από κοντά είναι πολύ καλή, το πουλάκι δεν είδα να γίνεται κ ντούρο , μάλλον για περισσότερο παθητική την έκοψα για να μη σου πώ μονο παθητική(εγώ ψάχνω μόνο παθητικές) το σπίτι είναι στα Εξάρχεια.

cazzoduro(2)

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2020
Like
81
Πόντοι
0
κ στήθος πολύ καλό ,στις φωτό φαίνεται λίγο άγρια από κοντά είναι πολύ καλή, το πουλάκι δεν είδα να γίνεται κ ντούρο , μάλλον για περισσότερο παθητική την έκοψα για να μη σου πώ μονο παθητική(εγώ ψάχνω μόνο παθητικές) το σπίτι είναι στα Εξάρχεια.
Εγώ πάω 5-6 φορές το χρόνο γιατί είναι αρκετά τα λεφτά... Αυτήν όμως που είχα βάλει στο μάτι κ πήγα το χειμώνα με 150 βέβαια ήταν η Aledoll.. μιλάμε για κούκλα, χωρίς στήθος,ό,τι βλέπεις στις φωτό αλλά από κοντά από ομορφιά από σώμα από καθαριότητα είναι Κο-ρυ-φή κ εννοείται με πιτσιρικάδες θα λειτουργεί διαφορετικά..αυτά.

eibmart

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
7
Like
125
Πόντοι
1
Καλημέρα. Ο χώρος είναι καθαρός, περιποιημένος; Είναι εύκολα αν πας με αυτοκίνητο;

cazzoduro(2)

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2020
Like
81
Πόντοι
0
Καλημέρα. Ο χώρος είναι καθαρός, περιποιημένος; Είναι εύκολα αν πας με αυτοκίνητο;
Το δωμάτιο είναι μια χαρά, το μπάνιο καλούτσικο,τώρα το παρκάρισμα εκεί είναι ένα θεματάκι, με το τραίνο από Βικτώρια δεν είναι μακριά, είναι στην πίσω μεριά του Αρχαιολογικού μουσείου..

Benreilly

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2009
Κριτικές
23
Like
755
Πόντοι
310

Καλησπερα στην παρεα, ξερουμε τιποτα για την ελ λογω τρανς? Ευχαριστω πολυ
Εξαιρετικη, ευγενεστατη και πολυ προσχαρη κουκλιτσα! Μονο παθητικη,ομως, οπως δηλωνει. Θα ξαναπηγαινα με 1000 μαζι της

eibmart

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
7
Like
125
Πόντοι
1
Το δωμάτιο είναι μια χαρά, το μπάνιο καλούτσικο,τώρα το παρκάρισμα εκεί είναι ένα θεματάκι, με το τραίνο από Βικτώρια δεν είναι μακριά, είναι στην πίσω μεριά του Αρχαιολογικού μουσείου..
Ωραίος, σε ευχαριστώ πολύ!

suarez7

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2021
Κριτικές
1
Like
153
Πόντοι
1
Εξαιρετικη, ευγενεστατη και πολυ προσχαρη κουκλιτσα! Μονο παθητικη,ομως, οπως δηλωνει. Θα ξαναπηγαινα με 1000 μαζι της
Πόσα η ώρα,
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Πόσο η ώρα?

mudhoney

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2015
Like
1.661
Πόντοι
206
Πραγματικά πολύ καλή κοπέλα και καλή στο παθητικό

cazzoduro(2)

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2020
Like
81
Πόντοι
0
Πόσα η ώρα,

Πόσο η ώρα?
100

Εγώ επειδή δεν πάω συχνά δεν έκανα σκόντο κ για λόγους σερβις, μπορεί όμως να παίρνει..

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
40
Like
9.198
Πόντοι
4.510
Με αυτήν έχει πάει κανείς ;

eibmart

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
7
Like
125
Πόντοι
1
Καλημέρα. Είναι ασφαλές να πηγαίνουμε στο χώρο τους; Γιατί έχω ρωτήσει για ξενοδοχείο, για πιο άνεση, και οι τιμές τους πηγαίνουν +50% τουλάχιστον.

Benreilly

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2009
Κριτικές
23
Like
755
Πόντοι
310
Καλημέρα. Είναι ασφαλές να πηγαίνουμε στο χώρο τους; Γιατί έχω ρωτήσει για ξενοδοχείο, για πιο άνεση, και οι τιμές τους πηγαίνουν +50% τουλάχιστον.
Προσωπικα, δεν εχω συναντησει ποτέ μου προβλημα στους χωρους τους. Και σε διαβεβαιωνω πως η εν λογω κοπελα ειναι σιγουρα παραπανω απο ασφαλης (απο καθε αποψη), trust me

eibmart

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
7
Like
125
Πόντοι
1
Προσωπικα, δεν εχω συναντησει ποτέ μου προβλημα στους χωρους τους. Και σε διαβεβαιωνω πως η εν λογω κοπελα ειναι σιγουρα παραπανω απο ασφαλης (απο καθε αποψη), trust me
Σε ευχαριστώ!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom